چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
6431
۲۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸
550 بازدید
۰

ساز و کار ارتباط شورا و شهرداری، نیازمند آسیب‌شناسی است

[ad_1] تبریز ما: مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت گفت: شوراهای شهر، در دوران آزمون و خطا واقع شده‌اند و ساز و کار ارتباط شورا و شهرداری، نیازمند آسیب‌شناسی است. به گزارش تبریز ما، مسعود برزگر جلالی که به نمایندگی از مدیران شهرداری تبریز، در نشست مشترک هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری تبریز، […]



[ad_1]

تبریز ما: مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت گفت: شوراهای شهر، در دوران آزمون و خطا واقع شده‌اند و ساز و کار ارتباط شورا و شهرداری، نیازمند آسیب‌شناسی است.

به گزارش تبریز ما، مسعود برزگر جلالی که به نمایندگی از مدیران شهرداری تبریز، در نشست مشترک هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری تبریز، سخن می گفت با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: همکاری شهرداری و شورا، مطمئن‌ترین و به‌روزترین سیستم برای اداره شهر است اما شوراها نمی‌توانند منحصر به شهرداری باشند؛ موضوعاتی از قبیل مدارس، جاده‌ها و بیمارستان‌ها هست همگی در محدوده وظایف شورا هستند و در قانون نیز این موضوع تصریح شده است. 

وی خاطرنشان کرد: روز ملی شعر و ادب، با نام استاد تبریز ما، ثبت شده اما باعث سرافکندگی است که نتوانیم بزرگداشت این روز را در شان و منزلت استاد برگزار کنیم؛ متاسفانه این امر، همان مسیر نخبه‌کشی و خودخوری تاریخی در آذربایجان است.

مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت با اشاره به این‌که شورای پنجم، امیدواری‌های ارزشمندی در میان شهروندان اقشار مختلف ایجاد کرده‌است، اظهار داشت: این شورا ترکیبی از نخبگان، زبدگان و افراد شریف شهر است و سوابق و تخصص‌ اعضا نیز این امر را تائید می‌کند.

برزگر جلالی ادامه داد: اخبار امیدوارکننده‌ای از بدو انتخاب اعضای شورا به گوش رسید که نشان می‌داد این شورا، در پی بررسی شاخص‌ها و معیارها است، نه انتخاب افراد خاص؛ اما متاسفانه این امیدواری، زیاد دوام نداشت.

وی اضافه کرد: متاسفانه طی یک بدعت تاریخی در کشورمان، شهرها به دست پدرخوانده‌هایی اداره می‌شوند که اصالتاً ارتباطی به شهرداری ندارند؛ در این میان، شوراها نیز خواه یا ناخواه، به پشتیبان این رویه نادرست تبدیل شده‌اند.

مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت متذکر شد: علی‌رغم ذهنیت‌های غیرمنصفانه و ناجوانمردانه‌ای که بعضاً علیه مدیران شهرداری وجود دارد، سلامت رفتار و پاکداستی، از خصایل ارزنده مدیران شهرداری است. این مدیران، علی رغم این‌که سال‌هاست به صورت روزانه با ارقام و اعداد بزرگ سر و کار دارند، اما لحظه‌ای از مسیر صداقت و خدمت منحرف نشده‌اند؛‌ همین کارنامه پاک موجب شده که افراد خطاکار، نتوانند مدت طولانی و مستمر در شهرداری حضور داشته باشند.

وی تاکید کرد: شورا و شهرداری باید با عبور از منیت‌ها، ضمیر وحدت‌بخش «ما» را در اداره شهر محقق کنند؛ افراد واسطه‌ و بیرون از مجموعه که بدهکار جریانات خاص باشد، مانع ایجاد این پیوند و مودت خواهند بود.

برزگر جلالی با بیان این‌که طبق گزارش‌ها، ۷۹ درصد از مصوبات شورای چهارم، مربوط به هبه بوده‌است، اظهار داشت:  این در صورتی است که شهرداری در مجموعه خود، با مشکلات طاقت‌فرسا برای اداره شهر مواجه است.

مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت در سخنان آغازین خود با اشاره به این‌که خاستگاه تاریخی شوراها مربوط به دوره هخامنشی است، گفت: این پایگاه تاریخی، در دوره اشکانیان به اوج شکوفایی خود رسید؛ شورای خانواده، شورای بزرگان و شورای شاهزادگان، سه رده شوراها در ایران باستان بود. ترکیب منتخبان شورای بزرگان و شاهزادگان، شورای مهستان را تشکیل می‌داد که تمام امورات مملکت از جمله انتخاب پادشاه را بر عهده داشت.

برزگر اضافه کرد: شورای شهر، میراث‌دار چنین تمدن عظیمی است که البته در دوره معاصر، در جهان غرب نمود بیشتری یافت اما با این حال، شورای امروز در کشور ما، در گذشته تاریخی خود، از این میراث عظیم برخوردار است.

ساز و کار ارتباط شورا و شهرداری، نیازمند آسیب‌شناسی است

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6431 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1963 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1500 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1935 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1358 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 538 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 595 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 417 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 514 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 489 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 866 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1430 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 633 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 633 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 732 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 497 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 501 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 557 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید