شنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۴ /
11486
۱۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۷:۰۷
323 بازدید
۰

سازمان ها به سمت تعریف درآمدهای پایدار حرکت کنند / خودداری از صرف هزینه های غیرضروری در مجموعه شهرداری

تبریز ما: قائم مقام شهردار تبریز بر ضرورت خودداری مناطق، سازمان ها و شرکت های تابعه شهرداری تبریز از هزینه های غیر ضروری و تشریفاتی در مناطق، سازمان ها و شرکت های تابعه شهرداری تبریز تاکید کرد. به گزارش تبریز ما، رسول موسایی در جلسه شورای معاونان شهرداری تبریز که با حضور مدیران عامل شرکت‌ها […]



تبریز ما: قائم مقام شهردار تبریز بر ضرورت خودداری مناطق، سازمان ها و شرکت های تابعه شهرداری تبریز از هزینه های غیر ضروری و تشریفاتی در مناطق، سازمان ها و شرکت های تابعه شهرداری تبریز تاکید کرد.

به گزارش تبریز ما، رسول موسایی در جلسه شورای معاونان شهرداری تبریز که با حضور مدیران عامل شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه در محل سالن جلسات ساختمان شهرداری مرکز تشکیل شد اظهار داشت: با توجه سیاستگذاری و سمت دهی شورای شهر و شهردار محترم تبریز در خصوص بودجه سال آینده شهرداری تبریز ضرورت توجه به مباحث مالی و درآمدی در سازمان ها و شرکت های تابعه شهرداری دوچندان است.

قائم مقام شهردار تبریز با تاکید بر ضرورت مدیریت بهینه مالی در سازمانهای و شرکتهای تابعه شهرداری گفت: رسالت اصلی سازمان های شهرداری همان اهداف و وظایف تعریف شده در اساسنامه این سازمان های تخصصی است که در تصمیم گیری ها و فعالیت های سازمان ها این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد.

موسایی با اشاره به اینکه بر اینکه مجموعه مناطق، سازمان ها و شرکت های تابعه شهرداری همگی یک مجموعه یکپارچه و متحد هستند اظهار داشت: تمامی همکاران در سازمانها، مناطق و شرکت های تابعه اعضای خانواده می باشند همه سازمان‌ها و مناطق شهرداری باید در راستای تعریف منابع درآمدی جدید در سازمان ها با توجه به اساسنامه وایجاد درآمد پایدار حرکت کنند.

وی ادامه داد: سازمان ها باید به سمت خود اتکا بودن که در بودجه سال ۹۷ نیز گنجانده خواهد شد حرکت کنند، کاهش هزینه ها حرکت به سمت ایجاد و تعریف درآمد های جدید و منابع درآمدی پایدار در سازمان ها باید مورد توجه قرار گیرد.

موسایی با تاکید بر اینکه مصوبات هیات مدیره سازمان ها باید بر اساس چهارچوب ضوابط باشد، گفت: نظم و انضباط مالی و توجه به اهداف تعریف شده در اساسنامه سازمان های مختلف باید در مصوبات و برنامه‌های پیگیری همواره مورد توجه باشد.

رسول موسوی در ادامه با اشاره به دستورالعمل شهردار تبریز در خصوص در خصوص مصوبات هیئت مدیره سازمان ها، اظهار داشت: بر اساس دستورالعمل شهردار تبریز برخی از تصمیمات هئیت مدیره سازمان ها منوط به تایید شهردار تبریز است که سازمان ها و شرکت های تابعه باید این موضوع را مدنظر داشته باشند.

گفتنی است جلسه معاونان شهردار تبریز با مدیران عامل سازمان ها و شرکت های تابعه شهرداری تبریز در راستای توجه به سیاستگذاری ها و جهت گیری های شورای شهر و شهردار تبریز در بودجه سال ۱۳۹۷ شهرداری تبریز برگزار شد و در این جلسه تعدادی از مدیران عامل شرکت های تابعه شهرداری تبریز به ارائه گزارشی از دغدغه ها و مسائل سازمانی پرداختند.

سازمان ها به سمت تعریف درآمدهای پایدار حرکت کنند / خودداری از صرف هزینه های غیرضروری در مجموعه شهرداری

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 11486 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58529 بازدید ]
8 سال پيش [ 33749 بازدید ]
8 سال پيش [ 19091 بازدید ]
5 سال پيش [ 18702 بازدید ]
5 سال پيش [ 12441 بازدید ]
8 سال پيش [ 12100 بازدید ]
8 سال پيش [ 11011 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9304 بازدید ]
7 سال پيش [ 8183 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7582 بازدید ]
4 سال پيش [ 7079 بازدید ]
5 سال پيش [ 6411 بازدید ]
6 سال پيش [ 6372 بازدید ]
2 سال پيش [ 6309 بازدید ]
4 سال پيش [ 6132 بازدید ]
4 سال پيش [ 6129 بازدید ]
4 سال پيش [ 6044 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 319 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 333 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 324 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 667 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 499 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 263 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 322 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 355 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 46 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 272 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 78 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 258 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 482 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 64 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 304 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 45 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 310 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 266 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 711 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید