سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
9360
۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۸:۲۱
787 بازدید
۰

حفظ حریم، ضامن توسعه آتی شهر است/ ساخت‌وسازهای غیرمجاز باید مهار شود

[ad_1] تبریز ما: شهردار تبریز با بیان این‌که حریم، آینده توسعه شهر است، گفت: هم‌اکنون در تبریز با ۲۴۰۰ هکتار حاشیه‌نشینی درگیریم و اگر در بحث حریم، غفلت کنیم، در آینده‌ای نه‌چندان‌دور با حاشیه‌نشینی‌های جدید مواجه خواهیم بود. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر، در جلسه بررسی حریم شهر تبریز، با بیان این مطلب […]



[ad_1]

تبریز ما: شهردار تبریز با بیان این‌که حریم، آینده توسعه شهر است، گفت: هم‌اکنون در تبریز با ۲۴۰۰ هکتار حاشیه‌نشینی درگیریم و اگر در بحث حریم، غفلت کنیم، در آینده‌ای نه‌چندان‌دور با حاشیه‌نشینی‌های جدید مواجه خواهیم بود.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر، در جلسه بررسی حریم شهر تبریز، با بیان این مطلب اظهار داشت: نظارت بر حریم و حفظ آن، باید از اولویت‌های‌‌مان باشد؛ حتی در صورت مناسب بودن شرایط اقتصادی شهرداری، باید در فکر تملک حریم نیز باشیم.

وی با تاکید بر نقش‌ تاثیرگذار شهرداری در حوزه حریم، افزود: اگر قرار بر توسعه ارگانیک شهر بود، نیازی به مدیریت و برنامه‌ریزی نداشتیم؛ نقش اصلی شهرداری، ایجاد آرامش و شاخص در شهر است و مدیریت شهرداری، در بحث حریم باید خود را نشان بدهد.

شهردار تبریز متذکر شد: قصد زیر سوال بردن هیچ منطقه‌ای نداریم، اما انتظارات از شهرداری در صیانت از حریم، بسیار فراتر از وضعیت فعلی است؛ منطقه موفق، منطقه‌ای است که مدیریت منسجمی در حریم داشته و ساخت‌و‌ساز غیرمجاز را مهار را مهار کند.

شهین‌باهر با اشاره به این‌که غفلت از حریم یعنی بی‌معنی‌بودن برنامه‌ریزی،  از دست رفتن آینده شهر و پدیدآمدن حاشیه‌نشینی‌های جدید، گفت: متاسفانه اثرات این غفلت، در بخش‌هایی از پیرامون شهر در حال خودنمایی است؛ لکه‌های ساخت‌وساز غیرمجاز در حال تبدیل به محله است و اگر مدیریت منسجم در این خصوص حاکم نباشد، در آینده‌ای نه‌چندان‌دور، با معضلات شهری، اجتماعی و فرهنگی مواجه خواهیم بود.

حفظ حریم، ضامن توسعه آتی شهر است/ ساخت‌وسازهای غیرمجاز باید مهار شود

وی متذکر شد: علی‌رغم حضور گسترده عوامل نظارتی و خدماتی شهرداری در سطح شهر، قابل قبول نیست که شاهد ساخت و سازهای غیرمجاز باشیم.

شهردار تبریز با تاکید بر بهره‌گیری از فناوری‌های روز شهرسازی در نظارت بر حرایم، خاطرنشان کرد: با وجود تصویربرداری‌ها و فناوری‌های متعدد، تغییرات غیرمجاز در ساخت‌وسازهای شهری، قابل‌قبول نیست و فرد خاطی باید پاسخگو شود.

شهین‌باهر اظهار داشت: در کنار تهدیداتی که در حوزه حریم دارد، نظارت بر آن، می‌تواند ضامن فرصت‌های درآمدی برای آینده شهر شود.

وی با بیان این‌که چارچوب‌های قانونی و راهکارهای موثر در مورد حریم، باید مورد توجه باشد، خاطرنشان کرد: دور بودن حریم از محدوده شهر، نباید موجب غفلت از آن شود، یکی از مواردی که می‌توان از حجم نیروی انسانی شهرداری، استفاده بهینه کرد، موضوع حریم است.

شهردار تبریز در پایان تاکید کرد که معاونت‌ها، سازمان‌ها و مناطق مرتبط با مدیریت حریم، باید نظارت بر حریم و حفظ آن را در قالب ناحیه‌بندی یا منطقه‌بندی لازم، مطالعه و عملیاتی کنند.

حفظ حریم، ضامن توسعه آتی شهر است/ ساخت‌وسازهای غیرمجاز باید مهار شود

در این جلسه با حضور معاونان شهرسازی و معماری، برنامه‌ریزی توسعه، خدمات شهری و شهرداران مناطق مرتبط با حوزه‌های حریم تبریز، گزارشی از آخرین وضعیت حریم‌های شهر ارائه و مقرر شد راهکارهای قانونی برای تقویت این حوزه، عملیاتی شود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9360 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60618 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21103 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14413 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13044 بازدید ]
7 سال پيش [ 11251 بازدید ]
8 سال پيش [ 10228 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9040 بازدید ]
6 سال پيش [ 8316 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8185 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7872 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1690 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1358 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 642 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 536 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1013 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 734 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 726 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 525 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 587 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 452 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 575 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1001 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 580 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 676 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 205 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 618 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید