دوشنبه, ۴ اسفند ۱۴۰۴ /
6757
۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۴:۰۴
494 بازدید
۰

تدوین برنامه مدون چهار ساله با محوریت طرح جامع تبریز

[ad_1] تبریز ما: شهردار منتخب تبریز با تأکید بر اینکه فرد فراجناحی هستم، گفت: دوری از مسائل سیاسی و حل مشکلات و اجرای برنامه‌های توسعه‌ا‌ی تبریز در فضای آرام اصلی‌ترین رویکرد من است؛ چرا که بر این باورم خدمات عمومی با مسائل سیاسی منافات دارد.   به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، ایرج […]



[ad_1]


تدوین برنامه مدون چهار ساله با محوریت طرح جامع تبریز

تبریز ما: شهردار منتخب تبریز با تأکید بر اینکه فرد فراجناحی هستم، گفت: دوری از مسائل سیاسی و حل مشکلات و اجرای برنامه‌های توسعه‌ا‌ی تبریز در فضای آرام اصلی‌ترین رویکرد من است؛ چرا که بر این باورم خدمات عمومی با مسائل سیاسی منافات دارد.

  به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، ایرج شهین‌باهر،  اظهار کرد: جا دارد از اعتماد اعضای شورای شهر تبریز تشکر و قدردانی کنم، بنده شهردار تمامی مردم تبریز هستم و باتوجه به حضور افراد دانشگاهی و متخصص در شورای پنجم تبریز، از پیشنهادات و نظرات کارشناسی تمامی اعضاء در بخش‌های مختلف استفاده خواهم کرد. 

  وی با بیان اینکه تمامی اعضای شورای شهر تبریز فرهیخته‌ هستند، اعلام کرد: این موضوع موتور محرکه برای توسعه‌ی تبریز و قوت قلبی برای مجموعه‌ی شهرداری می‌شود. 

  شهین‌باهر با بیان اینکه در مرحله‌ی نخست، وضعیت کنونی تبریز را بررسی و نقاط ضعف و قوت را شناسایی می‌کنیم، اعلام کرد: در  مرحله‌ی دوم با مدنظر قرار دادن طرح جامع تبریز، برنامه مدون چهار ساله تدوین کرده و به شورای شهر ارایه می‌دهیم. 

  وی ادامه داد: این برنامه شامل تمامی مسائل ریز و درشت برای رسیدن به شاخص‌های توسعه در تمامی حوزه‌ها اعم از محیط زیست، زیباسازی شهری، درآمد پایدار و … خواهد بود. همچنین به صورت ماهانه عملکردمان را با شاخص‌های برنامه‌ی تدوین شده تطابق می‌دهیم. 

  شهردار منتخب تبریز تأکید کرد: در کل، جهت‌گیری تمامی اقدامات در راستای ارایه‌ی خدمات با کیفیت به شهروندان، حرکت در چارچوب قانون، ریشه‌کن کردن فساد، تکریم ارباب رجوع، رسیدن به شاخص‌های توسعه و … است. 

  وی وجود بافت‌های ناکارآمد شهری را از اصلی‌ترین معضلات تبریز عنوان کرد و افزود: معتقدم وقت آن رسیده که اقدامات اساسی برای اصلاح بافت فرسوده‌ی شهری و حل معضل حاشیه‌نشینی انجام دهیم که یکی از برنامه‌هایم در این بخش، سوق دادن سرمایه‌گذاری‌ها به بافت فرسوده و تکمیل پروژه‌های مسیرگشایی‌ است. 

  شهین‌باهر خاطرنشان کرد: می‌توانیم با سرمایه‌گذاران مذاکره کرده و از آنان برای ساخت مسکن در بافت فرسوده دعوت کنیم که این سرمایه‌گذاری‌ها علاوه بر اصلاح بافت فرسوده شهر، منجر به رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی نیز می‌شود. 

  وی با اشاره به رویداد «تبریز ۲۰۱۸»، گفت: متأسفانه فرصت بسیار اندکی تا آغاز این رویداد گردشگری باقی مانده است، با این حال تمامی تلاشمان را انجام خواهیم داد تا پروژه‌های عمرانی نیمه تمام و مرتبط با این رویداد همچون پروژه‌ی مقبره الشعرا، میدان آذربایجان، مرکز همایش‌های بین‌المللی و … را تکمیل کنیم؛ همچنین به طور جدی اقداماتی برای تقویت فرهنگ گردشگر پذیری و زیباسازی شهر انجام می‌دهیم. 

    شهردار منتخب تبریز با تأکید بر ضرورت شفاف‌سازی اقدامات شهرداری، گفت: ضمن اصلاح برخی قوانین و ضوابط، تمامی اقداماتمان را به صورت شفاف در اختیار شهروندان و اعضای شورای شهر قرار خواهیم داد. 

  شهین‌باهر، آلودگی هوای تبریز در فصل سرما را یکی دیگر از مشکلات این شهر دانست و گفت: باید با تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی همچون اتوبوس‌ و مترو، مردم را به استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی سوق دهیم. 

  وی با بیان اینکه متأسفانه اتوبوس‌های کنونی تبریز دودزا هستند، خاطرنشان کرد:  تزریق اتوبوس‌های برقی به ناوگان حمل‌ونقل درون شهری، نصب فیلتر در اتوبوس‌ها و برخی اقدامات دیگر به منظور کاهش آلودگی هوای تبریز پیش‌بینی شده است. 

  شهردار منتخب تبریز تصریح کرد: بر این باورم می‌توان با حمایت‌های دولت برای اصلاح ناوگان حمل‌ونقل عمومی و اتمام پروژه‌ی مترو گام‌های اساسی برداشت. 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6757 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60468 بازدید ]
8 سال پيش [ 35678 بازدید ]
9 سال پيش [ 20940 بازدید ]
6 سال پيش [ 20559 بازدید ]
5 سال پيش [ 14255 بازدید ]
8 سال پيش [ 13977 بازدید ]
9 سال پيش [ 12859 بازدید ]
6 سال پيش [ 11109 بازدید ]
8 سال پيش [ 10011 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9497 بازدید ]
4 سال پيش [ 9267 بازدید ]
4 سال پيش [ 8845 بازدید ]
7 سال پيش [ 8150 بازدید ]
5 سال پيش [ 8137 بازدید ]
4 سال پيش [ 8070 بازدید ]
3 سال پيش [ 8031 بازدید ]
4 سال پيش [ 7766 بازدید ]
5 سال پيش [ 7737 بازدید ]
4 سال پيش [ 7336 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1437 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1818 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1850 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1479 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1426 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1805 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1456 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1809 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1266 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1330 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1414 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1236 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1307 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1316 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1228 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1160 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1186 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1133 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 591 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 505 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 212 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1002 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 496 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 482 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 608 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 465 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 564 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 37 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 359 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 491 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 828 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 587 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید