به گزارش تبریز ما، محمد حسین اسحقی در جلسه هماهنگی اعضای دبیرخانه با حضور روسای سازمان های مرتبط با ستاد تبریز ۲۰۱۸ با بیان این مطلب افزود: در طول تاریخ کشورهایی که در مسیر جاده ابریشم قرارگرفته اند، همواره مناسبات فرهنگی و اقتصادی خود را با تبریز حفظ کرده اند و رویداد بزرگ گردشگری تبریز در سال ۲۰۱۸ بهترین فرصت برای تقویت و گسترش این مناسبات است.
وی ادامه داد: تبریز به لحاظ دارا بودن پیشینه تاریخی و فرهنگی، عنوان میزبانی گردشگری کشورهای اسلامی را کسب کرده و حضور گردشگران کشورهای که در مسیر راه ابریشم قرار گرفته اند یکی از اهداف اصلی ستاد تبریز ۲۰۱۸ است.
سرپرست شهرداری تبریز با اشاره به ضرورت توجه بیشتر به اجرای پروژه های فرهنگی اظهار داشت: می توان با اولویتدهی به اجرای پروژه های فرهنگی به جای پروژه های عمرانی زیرساخت های لازم برای میزبانی و حضور میزان قابل توجه گردشگران شهرهای خواهر خوانده با تبریز را فراهم کرد.
اسحقی متذکر شد: برگزاری هفته های فرهنگی در سایر شهرهای اسلامی مانند قونیه، وان، باکو، استانبول، گنجه و نجف و استقرار نمایندگی های دائمی تبریز ۲۰۱۸ در این شهرها نیز از مهمترین برنامه های فرهنگی شهرداری تبریز است.
وی همچنین بر همکاری دوجانبه با شهر باکو به عنوان میزبان گردشگری در سال ۲۰۱۹ تاکید کرد و گفت: شهر باکو به لحاظ نزدیکی فرهنگی و جغرافیایی با شهر تبریز و همچنین با توجه به سابقه همکاریهای موفق با تبریز، از اهداف مهم بینالمللی در برنامه ۲۰۱۸ است.
اسحقی، نقش پررنگ شهرداری تبریز در اجتماع عظیم اربعین حسینی را یادآور شد و افزود: زمینه ارزشمندی که از خواهرخواندگی تبریز و کربلا، حاصل شده، قرابت تاریخی و فرهنگی دو بیشتر کردهاست.