یکشنبه, ۲ آذر ۱۴۰۴ /
62213
۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳
116 بازدید
۰

برگزاری ۱۲۱۰ برنامه فرهنگی هنری در هفته بسیج سال ۱۴۰۳

فرمانده سپاه ناحیه غدیر تبریز گفت: ۱۲۱۰ مورد برنامه در هفته بسیج توسط حوزه های مقاوت در اقشار و محلات اجرا شده است.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، عادل سیف زاده در نشست خبری خود با اصحاب رسانه به مناسبت هفته بسیج، به نقش رسانه در تبیین مردم و جامعه اشاره کرد و گفت: اصحاب رسانه نقشی اساسی در روشنگری جامعه و فعالیت های بسیج برای عموم مردم را دارد.

وی افزود: حضرت آقا در فرمایشات خود بسیج را شبیه افسانه ها بیان کردند و این تبیین، نشان دهنده عملکرد و فعالیت قابل قبول بسیج در نظام جمهوری اسلامی میباشد.

فرمانده سپاه ناحیه غدیر در ادامه، به سالروز تشکیل بسیج توسط امام راحل انقلاب اشاره کرد و گفت: در تاریخ انقلاب و تقویم، ۵ آذر ۵۸ سالروز تشکیل بسیج نامگذاری شده است که شکل گیری بسیج که به عنوان یادگار امام راحل حساب میشود بر اساس تهدیدات داخلی و خارجی آن زمان شکل گرفت.

وی اذغان کرد: دایره و گستره فعالیت بسیج در اعصار و زمان های مختلف گسترش یافته است؛ چرا که کشور ما به حضور فعال مردم نیاز دارد و شعار امسال هم با عنوان «بسیج در کنار مردم» می‌باشد.

سیف زاده خاطرنشان کرد: از اهداف تشکیل بسیج، می‌توان به حل مشکلات اقتصادی و مدیرت کشور به دست جوانان اشاره کرد که نهایت امر تشکیل بسیج، حمایت از مستضعفین داخلی و خارجی بوده است.

وی بیان کرد: عمق بخشی و اجتماعی کردن انقلاب، از اهداف دیگر بسیج بود که انقلاب اسلامی ایران، بدون وابستگی به شرق و غرب تشکیل و تا به امروز اداره شده است.

سیف زاده در ادامه، به حضور پررنگ بسیج در تمامی عرصه ها اشاره کرد و افزود: در جنگ هشت سال دفاع مقدس، برای تامین امنیت داخلی، به نیروی داخلی جدید نیاز بود که بسیج در آن عرصه نیز با قوت و اقتدار حضور موثری داشت.

وی ادامه داد: گفتمان سازی انقلاب یکی دیگر از اهداف شکل گیری بسیج بود که نیاز بود که جوانان کشور در فعالیت های اقتصادی، علمی، فرهنگی، سیاسی و در راس آنها نظامی فعالیت و حضور داشته باشند که در این موراد نیز بسیج نقش بسزایی داشت.

فرمانده سپاه ناحیه غدیر افزود: بسیج بعد از شکل گیری رسمی، نیروهایی در تراز انقلاب تربیت و تحویل داد که این نیروها صرفا در عرصه نظامی نبوده، بلکه در عرصه های مختلف فعالیت دارند.

وی در ادامه به شاخصه ها و امتیازات بسیج اشاره کرد و گفت: انعطاف پذیری بسیج از شاخصه های دیگر این نهاد میباشد که امتیازات بسیج مدال افتخاری است برا بازدارندگی کشور از هجوم فرهنگی،اقتصادی، سیاسی و… دشمنان که اگر در عرصه نظامی و دفاعی به بازدارندگی شاخصی رسیده ایم، مدیون روحیه و تفکر بسیجیان هستیم.

سیف زاده اذعان کرد: تعمیق ارزش های دین در جامعه، جزو اهداف، ماموریت ها و دستاور های بسیج بود که هم افزا با سازمان ها و ارگان های دیگر که در مباحث اجتماعی، امنیتی و… بوده است‌.

وی در ادامه ضمن اشاره به جنگ های مختلف دشمن با نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: امروزه دشمن هم جنگ اقتصادی و هم نیمه سخت را برای کشور ایران تحمیل کرده است و مهم ترین آن جنگ فرهنگی و قتل عام فرهنگی است که بسیج در مقابله با این رویکرد، عملکرد های شاخصی داشته است.

سیف زاده، به تاثیرات بسیج در شکست طرح های دشمن اشاره کرد و گفت: بسیج باعث شکست طرح های استکبار جهانی، علی الخصوص امریکای جنایت کار شده است که براندازی نظام و انقلاب اسلامی و مأیوس کردم جوانان و نوجوانان از اهداف دیگر دشمن میباشد.

وی خاطر نشان کرد: روحیه، تفکر بسیجی، نماد کار آمدی و تقویت خود باوری در بسیج، مانع رسیدن دشمن به اهداف مدنظر شده است.

سیف زاده گفت: بسیج نماد امید آفرینی و جهاد تبیین است.

وی در ادامه به برنامه های انجام شده در هفته بسیج امسال در شهر تبریز اشاره کرد و گفت: ۱۲۱۰ مورد توسط حوزه های مقاوت بسیج در اقشار و محلات اجرا شده است که تقریبا ۱۰۰ عنوان از این برنامه ها را به عنوان برنامه های شاخص توسط معاونت فرهنگی ویژه سپاه ناحیه غدیر تبریز معرفی و منتخب شده است.

سیف زاده در پایان به اشتغال زایی صورت گرفته برای اقشار آسیب پذیر جامعه اشاره کرد و گفت: تسهیلات اشتغال زایی با هدف توانمند سازی اقشار آسیب پذیر جامعه که شامل دو بخش تسهیلات کلان و خورده اشتغال زایی، بارقم بالای ۵۰ میلیارد در اختیار عزیزان متقاضی قرار می‌گیرد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 62213 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59681 بازدید ]
8 سال پيش [ 34855 بازدید ]
8 سال پيش [ 20163 بازدید ]
6 سال پيش [ 19747 بازدید ]
5 سال پيش [ 13468 بازدید ]
8 سال پيش [ 13202 بازدید ]
8 سال پيش [ 12081 بازدید ]
6 سال پيش [ 10362 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9215 بازدید ]
6 سال پيش [ 8815 بازدید ]
4 سال پيش [ 8555 بازدید ]
4 سال پيش [ 8095 بازدید ]
5 سال پيش [ 7448 بازدید ]
7 سال پيش [ 7419 بازدید ]
3 سال پيش [ 7286 بازدید ]
4 سال پيش [ 7108 بازدید ]
4 سال پيش [ 7086 بازدید ]
5 سال پيش [ 7060 بازدید ]
3 سال پيش [ 6095 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 409 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 521 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 497 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 398 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 400 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 515 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 399 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 391 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 506 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 333 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 372 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 314 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 356 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 365 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 329 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 329 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 329 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 315 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 165 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 461 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 151 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 484 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 66 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 465 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 534 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 409 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 508 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 32 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 569 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 626 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 382 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 774 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 402 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید