پنجشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۴ /
7151
۱۶ مهر ۱۳۹۶ - ۷:۲۰
470 بازدید
۰

اختصاص ۹۰۰ میلیارد ریال برای طرح های آبیاری تحت فشار در آذربایجان شرقی

[ad_1] تبریز ما: رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اعلام کرد: ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساماندهی سیستم بهره برداری از آب کشاورزی در قالب سامانه های نوین آبیاری تحت فشار در استان اختصاص یافت. به گزارش تبریز ما به نقل از ایرنا، کریم مهری روز در حاشیه آئین بهره برداری از مرحله اول طرح […]



[ad_1]


اختصاص ۹۰۰ میلیارد ریال برای طرح های آبیاری تحت فشار در آذربایجان شرقی

تبریز ما: رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اعلام کرد: ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ساماندهی سیستم بهره برداری از آب کشاورزی در قالب سامانه های نوین آبیاری تحت فشار در استان اختصاص یافت.

به گزارش تبریز ما به نقل از ایرنا، کریم مهری روز در حاشیه آئین بهره برداری از مرحله اول طرح آبیاری تحت فشار سد پارام هریس افزود: مساحت کل اراضی کشاورزی استان یک میلیون و ۲۲۲ هزار هکتار بوده که از این میزان ۸۰۵ هزار هکتار زیر کشت دیم و ۲۹۴ هزار هکتار نیز زیر کشت آبی است.

وی با بیان اینکه ۱۲۳ هزار هکتار اراضی استان نیز زیر کشت محصولات دائمی است، یادآوری کرد: ۷۰ درصد زراعت گندم در استان به صورت دیم است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اظهار کرد: ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان قابلیت تجهیز به سامانه های نوین آبیاری را دارد که تا زمان کنونی ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی به این سامانه ها مجهز شده است.

مهری ادامه داد: سامانه های نوین آبیاری به دو روش بارانی و قطره ای موجب افزایش بهره وری از ۵۰ تا ۸۰ درصد می شود.

وی گفت: با توجه به اینکه تمام نیازهای دیم اعم از کود، بذر، کاشت، داشت و برداشت متفاوت با زراعت آبی بوده بنابراین نگاهمان باید متفاوت باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآوری کرد: تمامی تشکل های نظام مهندسی و سازمان جهاد کشاورزی باید یافته های علمی را در بخش زراعت دیم به مزارع کشاورزی انتقال دهند.
مهری افزود: توسعه روستاها به ۲ عنصر خاک و آب نیاز دارد و اگر به خاک توجه نکنیم به طور قطع آب نیز نخواهیم داشت و اگر به طبیعت روی خوش نشان ندهیم با حوادث غیرمترقبه‌ای مانند سیل و خشکسالی‌های پی در پی روبرو خواهیم شد.

وی حمایت و بالابردن بهره‌وری سطح در بخش‌های کشاورزی و دامپروری را از برنامه‌های دولت تدبیر و امید عنوان کرد و گفت: اگر بحثی در مورد کشت گیاهان دارویی می‌شود به طور یقین مراتع و اراضی شیب‌دار بهترین زمینه برای کشت این محصولات است و در کنار افزایش کشت گیاهان دارویی نیز نیاز به ایجاد صنایع تبدیل خواهیم داشت.
مهری با تاکید بر اینکه روستائیان بیش از این‌ها نیاز به ایجاد رفاه و آرامش دارند، اظهار کرد: اگر چنانچه به رفاه و آسایش روستائیان بیش از پیش توجه نشود بر معضل حاشیه‌نشینی کلان‌شهرهایی مانند تبریز افزوده می‌شود در حالی که ایجاد رفاه برای اهالی روستاها منت نمی‌خواهد بلکه کمی همت و تلاش می‌تواند از مهاجرت روستائیان به شهرها جلوگیری کند.

فرماندار: آبرسانی به ۵۰ روستای هریس با تانکر انجام می شود
فرماندار هریس نیز در آئین بهره برداری از این طرح گفت: به ۵۰ روستای این شهرستان با خودرو حمل آب، آبرسانی می شود که امید است امور آب برای جلوگیری از مشکلات اجتماعی در روستاها برنامه ریزی های لازم را انجام دهد.

صابر تقویمی افزود: مشکل اصلی کنونی کشور و به تبع آن شهرستان هریس کمبود آب است و روستاها از کمبود آب کشاورزی و شرب رنج می برند.

وی با اشاره به ۱۵ مهر روز روستا گفت: توسعه و آبادانی روستاها از اولویت های اصلی دولت است.

فرماندار هریس یادآوری کرد: مسئولان این شهرستان هیچ گاه تلاش های مردم، روستائیان و کشاورزان که در جهت توسعه قدم برداشته اند را فراموش نمی کنند.

تقویمی با بیان اینکه دولت به تنهایی توان حل تمامی مشکلات مردم را ندارد، یادآوری کرد: از کل بودجه کشور تنها ۳۰ درصد برای طرح های عمرانی اختصاص می یابد و راه برون رفت از رکود، ایجاد رونق اقتصادی و کشاورزی در روستاهاست.

وی از اهداف دولت تدبیر و امید را توسعه و آبادانی روستاها عنوان و اظهارکرد: دولت تدبیر و امید تلاش می کند تا روستائیان از خدمات دولت از جمله راه، اجرای طرح هادی روستایی و کمک مالی در ایجاد آبیاری نوین و کشت مکانیزه با یکپارچه سازی اراضی کشاورزی بهره مند شوند.

تقویمی با تاکید بر اینکه انسان سالم و زندگی سالم محور توسعه همه جانبه شهرها و روستاهاست، اضافه کرد: روستای پارام باید از نظر آبادانی الگویی برای سایر روستاها باشد تا در اجرای طرح هادی روستایی خللی وارد نشود.

در این مراسم مرحله اول طرح آبیاری تحت فشار سد پارام به مساحت ۱۲۲ هکتار با هزینه کرد ۱۶.۵ میلیارد ریال در مزارع روستای پارام شهرستان هریس با الگوی کشت پیشنهادی گندم و جو و یکپارچه سازی ۳۲۸ قطعه زمین زراعی بهره برداری و عملیات اجرایی مرحله دوم این طرح به مساحت ۱۸۸هکتار با یکپارچه سازی ۹۸۶ قطعه و هزینه برآوردی ۳۰ میلیارد ریال شروع شد.

 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7151 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60188 بازدید ]
8 سال پيش [ 35383 بازدید ]
9 سال پيش [ 20685 بازدید ]
6 سال پيش [ 20309 بازدید ]
5 سال پيش [ 13983 بازدید ]
8 سال پيش [ 13698 بازدید ]
9 سال پيش [ 12606 بازدید ]
6 سال پيش [ 10844 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9720 بازدید ]
6 سال پيش [ 9263 بازدید ]
4 سال پيش [ 9042 بازدید ]
4 سال پيش [ 8584 بازدید ]
5 سال پيش [ 7901 بازدید ]
7 سال پيش [ 7895 بازدید ]
4 سال پيش [ 7781 بازدید ]
3 سال پيش [ 7773 بازدید ]
4 سال پيش [ 7534 بازدید ]
5 سال پيش [ 7507 بازدید ]
3 سال پيش [ 6914 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1074 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1345 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1390 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1108 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1101 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1388 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1078 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1077 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1369 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 935 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 997 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1068 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 927 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 972 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 972 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 907 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 857 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 905 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 855 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 417 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 822 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 629 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 491 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 477 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 514 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 476 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 413 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 424 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 506 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 374 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1574 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 573 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید