سه شنبه, ۵ خرداد ۱۴۰۵ /
7455
۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۵:۱۱
471 بازدید
۰

مبارزه بیولوژیک با آفات درختان ضروری است/ در طراحی مسیرهای شهری افراد روشندل مد نظر قرار گیرد

[ad_1] تبریز ما: رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به تبعات استفاده از سموم برای مبارزه با آفات درختان و فضای سبز بر ضرورت مبارزه بیولوژیک با این آفات تاکید کرد. به گزارش تبریز ما، شکور اکبر نژاد در جلسه شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه سموم استفاده شده برای مبارزه با […]



[ad_1]


مبارزه بیولوژیک با آفات درختان ضروری است/ در طراحی مسیرهای شهری افراد روشندل مد نظر قرار گیرد

تبریز ما: رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به تبعات استفاده از سموم برای مبارزه با آفات درختان و فضای سبز بر ضرورت مبارزه بیولوژیک با این آفات تاکید کرد.

به گزارش تبریز ما، شکور اکبر نژاد در جلسه شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه سموم استفاده شده برای مبارزه با آفات درختان و فضای سبز شهر چند برابر استاندارد است گفت: بر اساس تحقیقات محققان، استفاده از سموم شیمیایی برای مبارزه با آفات درختان مشکلاتی نظیر سرطان و نازایی ها را بوجود می آورد.

اکبرنژاد افزود: خوشبختانه متخصصانی خوبی در تبریز هستند که آماده خود را برای مبارزه بیولوژیک با آفات درختان شهر اعلام کرده اند و این متخصصان آماده اند علم و تخصص خود را در اختیار شهر قرار دهند و می توان از توان این افراد برای مبارزه با بیولوژیک و غیر مضر با آفات درختان در راستای حفظ سلامتی شهروندان استفاده کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به روز عصای سفید اظهار داشت:  گاها مشاهده می شود برخی معابر شهر برای تردد افراد روشندل و یا معلول مناسب نیست و ضروری می نماید در طراحی مسیرهای شهری افراد روشندل را مد نظرداشته باشیم.

شکور اکبرنژاد با تاکید بر ضرورت توجه به سلامت و شادابی شهروندان اظهار داشت: شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز باید با اهمیت دادن به ورزش همگانی در راستای سلامت همگانی شهروندان بیش از پیش گام بردارند.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز در پایان سخنانش با اشاره به نصب بنرهای تبریک نسبت به چاپ این نوع بنر ها واکنش نشان داد و خواستار عدم چاپ و نصب بنر در سطح خیابان های شهر شد.

گفتنی است بر اساس دستور جلسه این هفته شورای اسلامی شهر تبریز، بند اول نامه فرمانداری تبریز در خصوص تصری کاهش ۷۰ درصدی عوارض مسکونی به تجاری در روستاهای الحاقی، بررسی نامه فرمانداری در خصوص بند اول مصوبه شورا در خصوص اهدای ۱۶ میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تصمیم گیری در خصوص مرکز پژوهشهای شورا، بررسی کمیسیون برنامه در خصوص تحوه تشکیل کمیسیون ماده ۱۰۰، بررسی آیین نامه داخلی شورا مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7455 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35756 بازدید ]
9 سال پيش [ 21001 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12923 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10092 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9325 بازدید ]
5 سال پيش [ 8914 بازدید ]
6 سال پيش [ 8198 بازدید ]
7 سال پيش [ 8195 بازدید ]
5 سال پيش [ 8165 بازدید ]
3 سال پيش [ 8088 بازدید ]
5 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1528 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1960 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1548 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1356 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1414 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1213 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 477 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 407 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 991 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 531 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 487 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 526 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 440 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 291 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 535 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 475 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 517 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 580 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 627 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 559 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 449 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید