دوشنبه, ۴ اسفند ۱۴۰۴ /
12692
۲۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۶:۳۶
638 بازدید
۰

اجرای باندهای کندرو شمالغرب تبریز با هدف ایمن سازی تردد ورودی شهر

تبریز ما: شهردار منطقه ۶ کلانشهر تبریز، از تسریع اجرای قطعات دوم تا پنجم پروژه باند کندرو ورودی غرب تبریز خبر داد. به گزارش تبریز ما، سامان احمدزاده، در بازدید از مراحل اجرایی پروژه قطعات دوم تا پنجم باند کندرو ورودی غرب تبریز، ضمن تاکید بر تسریع در اجرای این پروژه افزود: این پروژه در […]




اجرای باندهای کندرو شمالغرب تبریز با هدف ایمن سازی تردد ورودی شهر

تبریز ما: شهردار منطقه ۶ کلانشهر تبریز، از تسریع اجرای قطعات دوم تا پنجم پروژه باند کندرو ورودی غرب تبریز خبر داد.

به گزارش تبریز ما، سامان احمدزاده، در بازدید از مراحل اجرایی پروژه قطعات دوم تا پنجم باند کندرو ورودی غرب تبریز، ضمن تاکید بر تسریع در اجرای این پروژه افزود: این پروژه در کاهش حجم ترافیک، تسهیل عبور و مرور و نیز افزایش ایمنی تردد وسائط نقلیه مفید خواهد بود.

وی با بیان اینکه شهرداری تبریز برای اجرای این پروژه ۲۰ میلیارد ریال اعتبار در سال جاری اختصاص داده است، تصریح کرد: پروسه مسیرگشایی باند کندرو به دلیل وجود املاک شخصی، دولتی، عمومی و نیز تاسیسات شهری دارای حساسیت و پیچیدگی خاصی بود که با همکاریهای بین بخشی در کمترین زمان ممکن به نتیجه می رسد.

احمد زاده همچنین خواستار همکاری بیش از پیش ادارات واقع در مسیر جهت عقب کشی سریع و آزادسازی مسیر به منظور عملیات عمرانی و تکمیل به موقع پروژه توسط شهرداری منطقه ۶ شد.

شهردار منطقه ۶، با اشاره به اینکه پروژه قطعه اول، دوم و سوم باند کندرو غرب تبریز در مراحل نهایی و بهره برداری قرار دارد، گفت: با اتمام آسفالت اساسی این مسیر، جمعا به طول ۱.۶ کیلومتر، یکی از پروژه های اساسی ورودی شمالغرب کلانشهر تبریز تقدیم شهروندان عزیز خواهد شد.

 احمدزاده، با اشاره به لزوم ساماندهی ورودی جاده تبریز – مرند به عنوان یکی از محورهای مهم در ورودی شهر تبریز گفت: پس از اتمام باندهای کندرو پروژه های دیگری چون دروازه ورودی تبریز و تکمیل طرح تبادل سه راهی فرودگاه نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

گفتنی است، پروژه قطعه دوم و سوم باند کندرو ورودی شمالغرب شهر شامل جابجایی و تعمیق تاسیسات شهری، ۱۴ هزار متر مکعب عملیات خاکی، یک هزار و ۵۰۰ متر طول جدول گذاری، ۲۰۰ مترمکعب بنای سنگی و یک هزار و ۱۰۰ تن آسفالت اساسی، با هدف اجرای رفع مشکلات ترافیکی و ساماندهی ورودیهای شهر جهت آسایش و رفاه شهروندان اجرا می شود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 12692 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60469 بازدید ]
8 سال پيش [ 35678 بازدید ]
9 سال پيش [ 20944 بازدید ]
6 سال پيش [ 20559 بازدید ]
5 سال پيش [ 14256 بازدید ]
8 سال پيش [ 13978 بازدید ]
9 سال پيش [ 12861 بازدید ]
6 سال پيش [ 11110 بازدید ]
8 سال پيش [ 10011 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9499 بازدید ]
4 سال پيش [ 9268 بازدید ]
4 سال پيش [ 8849 بازدید ]
7 سال پيش [ 8152 بازدید ]
5 سال پيش [ 8138 بازدید ]
4 سال پيش [ 8071 بازدید ]
3 سال پيش [ 8032 بازدید ]
4 سال پيش [ 7766 بازدید ]
5 سال پيش [ 7738 بازدید ]
4 سال پيش [ 7337 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1440 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1821 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1851 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1428 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1806 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1439 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1461 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1810 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1266 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1333 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1415 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1240 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1308 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1316 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1229 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1160 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1189 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1134 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 593 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 469 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 721 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 459 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 155 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 506 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 417 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 520 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 487 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 442 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 450 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 489 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 135 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 235 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 640 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 483 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید