سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
12497
۰۷ فروردین ۱۳۹۷ - ۴:۵۷
318 بازدید
۰

اتهام سنگین تبانی به فوتبال ایران

تبریز ما: بی بی سی ادعا کرد که فیفا در حال تحقیق در مورد احتمال تبانی در دیدار دوستانه تیم های ایران و سیرالئون در تهران است. تیم ملی ایران هفته گذشته در دیداری دوستانه مقابل تیم ملی سیرالئون قرار گرفت و موفق شد با نتیجه ۴-۰ به پیروزی برسد. این دیدار در حالی برگزار […]




اتهام سنگین تبانی به فوتبال ایران

تبریز ما: بی بی سی ادعا کرد که فیفا در حال تحقیق در مورد احتمال تبانی در دیدار دوستانه تیم های ایران و سیرالئون در تهران است.

تیم ملی ایران هفته گذشته در دیداری دوستانه مقابل تیم ملی سیرالئون قرار گرفت و موفق شد با نتیجه ۴-۰ به پیروزی برسد. این دیدار در حالی برگزار شد که ایشا یوهانسن، رئیس فدراسیون فوتبال سیرالئون، با برگزاری این دیدار مخالفت کرده بود.

 

اکنون او با ارسال نامه ای به فیفا، خواستار تحقیق در مورد احتمال انجام تبانی در این مسابقه شده است.

 

در نامه ای که او به فیفا ارسال کرده، آمده است:” مایلم از کمیته تحقیق در مورد تبانی خواهش کنم تا در مورد اینکه چگونه در مورد برگزاری این دیدار توافق شده و چگونه انجام شده، تحقیق شود .”

 

در این دیدار سیرالئون با ترکیبی از بازیکنانی که گفته می شد در چند سال اخیر به دلیل تعطیلی لیگ داخلی این کشور، در مسابقات زیادی به میدان نرفته بودند، برگزار شد.

 

یوهانسن ادعا کرده که تنها بعد از سفر تیم به ایران، متوجه برگزاری این دیدار شده و اعلام کرده که رقبایش که خواهان کنار گذاشتن او از ریاست فدراسیون فوتبال سیرالئون هستند، این دیدار را ترتیب داده اند.

 

گفته می شود که افرادی نامه هایی که فدراسیون فوتبال ایران برای کریستوفر کامارا، دبیرکل فدراسیون فوتبال سیرالئون فرستاده شده بود را بدون اطلاع او، پاسخ داده اند.

 

کامارا به بی بی سی اسپورت گفت:” در این توافق، کسی خودش را جای من جا زد.” او همچنین اعلام کرد که در ابتدا متوجه این مکاتبات نشده بود.

 

فدراسیون فوتبال ایران هم که هزینه پرواز و اقامت تیم سیرالئون را متقبل شد، اعلام کرد که بعد از اطلاع از شرایط، قصد کنسل کردن بازی را داشت اما با رسیدن این تیم به تهران، آنها در نهایت تصمیم به برگزاری این دیدار گرفتند.

 

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، دو روز پیش از برگزاری این دیدار در نامه ای به یوهانسن، نوشت:” کنسل کردن این دیدار، زیان مالی قابل توجهی برای فدراسیون ما خواهد داشت و لازم به توضیح نیست که همه برنامه آماده سازی ما پیش از جام جهانی مختل خواهد شد.”

 

در این نامه از یوهانسن خواسته شده تا اجازه برگزاری این دیدار را بدهد و به این ترتیب شرایط را برای ” همکاری های طولانی مدت در آینده” با فدراسیون فوتبال ایران را فراهم کند اما یوهانسن همچنان به برگزاری این دیدار مشکوک است.

 

در نامه ای که او برای فیفا ارسال کرده، همچنین آمده:” من به شدت نگران اتفاقات اخیر هستم. نگرانی من این است که بدون اطلاع من اتفاقات دیگری هم رخ داده باشد.”

 

دیدار مقابل ایران، اولین دیدار سیرالئون در ۹ ماه اخیر بود. فیفا در سال ۲۰۰۸ هم در مورد دیدار تیم های سیرالئون و آفریقای جنوبی که ظن تبانی در آن وجود داشت، تحقیق کرده بود.

 

از سال ۲۰۱۴ هم ۱۱ مدیر و ۴ بازیکن سیرالئونی به اتهام تبانی، با محرومیت روبرو شده اند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 12497 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58493 بازدید ]
8 سال پيش [ 33722 بازدید ]
8 سال پيش [ 19049 بازدید ]
5 سال پيش [ 18663 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12073 بازدید ]
8 سال پيش [ 10968 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9269 بازدید ]
7 سال پيش [ 8149 بازدید ]
5 سال پيش [ 7769 بازدید ]
4 سال پيش [ 7551 بازدید ]
4 سال پيش [ 7042 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6282 بازدید ]
4 سال پيش [ 6095 بازدید ]
4 سال پيش [ 6092 بازدید ]
4 سال پيش [ 6008 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 366 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 729 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 332 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 527 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 297 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 353 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 291 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 338 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 584 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 359 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 858 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 538 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 443 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 326 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید