سه شنبه, ۱۵ مهر ۱۴۰۴ /
10725
۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۴:۲۹
429 بازدید
۰

ابلاغ ۹۴ اخطار ایمنی و آتش‌نشانی به مالکان فضاهای تجاری و خدماتی سطح شهر

[ad_1] تبریز ما: شهردار تبریز گفت: ایمنی شهر، از حوزه‌های بسیار مهمی است که گوشه‌ای از اهمیت آن را سال گذشته در جریان حادثه پلاسکو دیدیم؛ با این حال، این موضوع در مبحث ۱۳ مقررات ساختمانی، چندان مورد توجه قرار نگرفته است. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر با بیان این مطلب اظهار داشت: […]



[ad_1]


ابلاغ ۹۴ اخطار ایمنی و آتش‌نشانی به مالکان فضاهای تجاری و خدماتی سطح شهر

تبریز ما: شهردار تبریز گفت: ایمنی شهر، از حوزه‌های بسیار مهمی است که گوشه‌ای از اهمیت آن را سال گذشته در جریان حادثه پلاسکو دیدیم؛ با این حال، این موضوع در مبحث ۱۳ مقررات ساختمانی، چندان مورد توجه قرار نگرفته است.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر با بیان این مطلب اظهار داشت: قبل از حادثه پلاسکو، آتش‌نشانی تبریز اقدامات موثری صورت داده بود و امروز نیز از این سازمان انتظار می‌رود در جهت پیشگیری از حوادث در تمام فضاهای عمومی تدبیر کند.

وی تصریح کرد: پس از حادثه پلاسکو، آتش‌نشانی تبریز، شهرداری، شورای چهارم و دادستانی، به صورت ویژه وظایف ایمنی شهر را پیگیری کردند؛ در این راستا، ۱۶۰ مورد بازدید و بررسی طرح‌های ایمنی بازار، ۱۴۲ مورد دستورالعمل و طرح‌های ایمنی که در راستای پیشگیری از آتش‌سوزی لازم است، انجام شده‌است.

شهردار تبریز با بیان این که بعضاً عدم همکاری اصناف و مالکان واحدهای تجاری و خدماتی، از موانع ارتقای خدمات ایمنی است، گفت: اکثر پاساژهای تبریز به صورت مالکیت سرقفلی است و اقدامات پیشگری که اغلب هزینه‌بر نیز است، چندان مورد توجه قرار نمی گیرد؛ با این حال، سعی داریم وظیفه خود را که در قالب صورت‌جلسه با حضور دادستان محترم تدوین شده جدی گرفته و اطلاع‌رسانی‌ها و اخطارهای لازم را ابلاغ کنیم.

شهین‌باهر خاطرنشان کرد: فضاهای تجاری و خدماتی از قبیل پارکینگ‌ها، مراکز اقدامتی، انباری، کارگاهی، از جمله حوزه‌های ایمنی شهری است که جمعاً ۹۴ مورد اخطاریه به متولیان آن‌ها صادر شده است.

وی اضافه کرد: ایمن‌سازی نما، تجهیزات خاموش‌کننده‌ها، جان‌پناه و سایر ضرورت‌های سیستم‌های ایمنی، در هر بخش بررسی می‌شود.

شهردار تبریز با بیان این که  متاسفانه الزامات مدرن آتش‌نشانی در بافت‌های قدیمی اماکن قدیمی نیست، گفت: سعی داریم هیئت‌امنای پاساژها را موظف به تقویت شاخص‌های ایمنی کنیم.

شهین‌باهر تاکید کرد: بخشی از مطالبات بودجه‌ای آتش‌نشانی مربوط به دولت است و از شورای محترم می خواهیم در این خصوص پیگیری‌های لازم را انجام دهد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10725 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59163 بازدید ]
8 سال پيش [ 34311 بازدید ]
8 سال پيش [ 19648 بازدید ]
6 سال پيش [ 19249 بازدید ]
5 سال پيش [ 12971 بازدید ]
8 سال پيش [ 12738 بازدید ]
8 سال پيش [ 11535 بازدید ]
6 سال پيش [ 9837 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8720 بازدید ]
6 سال پيش [ 8330 بازدید ]
4 سال پيش [ 8070 بازدید ]
4 سال پيش [ 7586 بازدید ]
5 سال پيش [ 6936 بازدید ]
7 سال پيش [ 6933 بازدید ]
3 سال پيش [ 6802 بازدید ]
4 سال پيش [ 6622 بازدید ]
5 سال پيش [ 6609 بازدید ]
4 سال پيش [ 6606 بازدید ]
3 سال پيش [ 5306 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 415 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 443 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 420 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 833 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 611 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 513 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 344 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 427 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 361 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 399 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 378 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 95 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 404 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 577 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید