یکشنبه, ۲ آذر ۱۴۰۴ /
13647
۰۷ تیر ۱۳۹۷ - ۲:۵۴
711 بازدید
۰

آغاز مسابقات ورزش دانش آموزی از ۱۰ تیرماه در ۶ شهر

تبریز ما: رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی گفت: مسابقات ورزش دانش آموزی از ۱۰ تیرماه آغاز می شود در حالیکه ۱۲ هزار دانش آموز در این دوره به رقابت خواهند پرداخت. حسین بابویی در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد درباره سی و پنجمین دوره مسابقات ورزش قهرمانی دانش آموزان پسر و بیست و نهمین […]




آغاز مسابقات ورزش دانش آموزی از ۱۰ تیرماه در ۶ شهر

تبریز ما: رئیس فدراسیون ورزش دانش‌آموزی گفت: مسابقات ورزش دانش آموزی از ۱۰ تیرماه آغاز می شود در حالیکه ۱۲ هزار دانش آموز در این دوره به رقابت خواهند پرداخت.

حسین بابویی در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد درباره سی و پنجمین دوره مسابقات ورزش قهرمانی دانش آموزان پسر و بیست و نهمین دوره مسابقات ورزش دختران توضیحاتی را ارائه داد. به گفته وی مسابقات پسران از ۱۰ تیرماه و مسابقات دختران از ۹ مرداد آغاز می شود.

رئیس فدراسیون ورزش دانش آموزی گفت: ۱۲ هزار و ۱۹۱ دانش آموز دختر و پسر در این دوره از مسابقات شرکت می کنند که از این جمعیت بیش از ۵ هزار شرکت کننده، دختر هستند. همچنین در این مسابقات ۶ شهر تبریز، همدان، شهرکرد، رامسر، زنجان و خرم آباد میزبان مسابقات هستند.

وی اضافه کرد: دانش آموزان حاضر در این مسابقات بیمه شده اند و سالن های ورزشی نیز آماده سازی مناسب شده است. همچنین با دانشگاه های علوم پزشکی تفاهم نامه هایی منعقد شده که پزشک و آمبولانس در محل مسابقات حضور داشته باشد.

بابویی درباره رشته های ورزشی این مسابقات گفت: فوتسال، هندبال، طناب زنی، والیبال، بسکتبال، شنا، ژیمناستیک، دو و میدانی، شطرنج، کشتی از جمله رشته های ورزشی این دوره مسابقات است.

در ادامه نشست مهرزاد حمیدی، معاون تربیت بدنی و امور سلامت وزارت آموزش و پرورش نیز  گفت: هدف ما پیدا کردن دانش آموزان مستعد در حوزه تربیت بدنی است. در واقع این مسابقات یک غربالگری ملی است. ایده آل ما این است که ورزش در مدرسه ریشه داشته باشد برای همین مدل مسابقات را در چند سال اخیر تغییر داده ایم.

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد:ما به جز مسیر استعدادیابی از طریق مسابقات ورزشی کانون های ورزشی را داریم  و دانش آموزان در المپیادهای درون مدرسه‌ای شرکت می‌کنند و اگر معلمان تربیت بدنی تشخیص دهند دانش آموزی با استعداد است او را به کانونهای ورزشی بیرون مدرسه هدایت می کنند. در حال حاضر ۴ هزار کانون ورزشی درون مدرسه ای داریم که در تابستان به ۱۲ هزار کانون می رسد.

وی بار دیگر بر سندروم کم تجرکی به عنوان آسیب جدی هزاره سوم تاکید کرد و بیان کرد: قبلا هم گفته ام که ۸۰ درصد نوجوانان در صورتیکه سواد تحرکی را افزایش ندهیم، ورزش را کنار می گذارند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13647 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59681 بازدید ]
8 سال پيش [ 34855 بازدید ]
8 سال پيش [ 20163 بازدید ]
6 سال پيش [ 19748 بازدید ]
5 سال پيش [ 13469 بازدید ]
8 سال پيش [ 13202 بازدید ]
8 سال پيش [ 12082 بازدید ]
6 سال پيش [ 10363 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9216 بازدید ]
6 سال پيش [ 8815 بازدید ]
4 سال پيش [ 8555 بازدید ]
4 سال پيش [ 8095 بازدید ]
5 سال پيش [ 7448 بازدید ]
7 سال پيش [ 7420 بازدید ]
3 سال پيش [ 7288 بازدید ]
4 سال پيش [ 7110 بازدید ]
4 سال پيش [ 7086 بازدید ]
5 سال پيش [ 7060 بازدید ]
3 سال پيش [ 6095 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 409 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 522 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 497 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 400 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 401 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 516 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 399 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 392 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 506 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 334 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 372 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 316 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 356 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 365 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 330 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 329 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 329 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 316 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 165 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 461 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 564 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 688 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 426 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 478 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 456 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 802 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 493 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 521 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 498 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 725 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 421 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 389 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 350 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 400 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 498 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 528 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید