پنجشنبه, ۷ اسفند ۱۴۰۴ /
12039
۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۹:۲۰
566 بازدید
۰

آسفالت‌ریزی در برخی نقاط شهر در حال انجام است/ عملیات عمرانی بازار سرپوشیده تا عید نوروز به اتمام نمی‌رسد

تبریز ما: معاون عمرانی شهرداری تبریزگفت: تخریب آسفالت‌ها طبیعی است و شهرداری نیز سریعاً این نواقص را رفع خواهد کرد. به گزارش تبریز ما، محمد حسین اسحقی با بیان اینکه همه ساله در فصل زمستان و توأم با بارش باران و سرمای هوا، آسفالت برخی مناطق تخریب می شود، ابراز داشت: سال قبل وضعیت آسفالت […]




آسفالت‌ریزی در برخی نقاط شهر در حال انجام است/ عملیات عمرانی بازار سرپوشیده تا عید نوروز به اتمام نمی‌رسد

تبریز ما: معاون عمرانی شهرداری تبریزگفت: تخریب آسفالت‌ها طبیعی است و شهرداری نیز سریعاً این نواقص را رفع خواهد کرد.

به گزارش تبریز ما، محمد حسین اسحقی با بیان اینکه همه ساله در فصل زمستان و توأم با بارش باران و سرمای هوا، آسفالت برخی مناطق تخریب می شود، ابراز داشت: سال قبل وضعیت آسفالت مسیرهای شهری به مراتب بدتر از شرایط کنونی بود و شهرداری در آستانه عید و در بازه زمانی اردیبهشت ماه آن‌ها را ترمیم کرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا آسفالت‌‌ریزی مسیرهای دارای ناهمواری بعد از عید نوروز انجام خواهد پذیرفت، تصریح کرد: ما در حال حاضر نیز در برخی مسیرها آسفالت‌ریزی داریم و روزهایی که بارش برف و باران نداریم و هوا مساعد است، عملیات آسفالت‌ریزی ادامه خواهد داشت چراکه هنگام نمناک بودن زمین نمی‌توان نسبت به آسفالت‌ریزی اقدام کرد.

معاون عمرانی شهردار تبریز در پاسخ به انتقاد رسانه های خبری از وضعیت نامناسب معابر بازار سرپوشیده تبریز، اظهار داشت: همانطور که می‌دانید ترمیم و بهسازی بازار مسقف شهر وظیفه‌ی میراث فرهنگی است اما با این حال شهرداری احساس وظیفه کرده و نسب به بهبود وضعیت آنجا اقدام کرده است.

وی توضیح داد: عملیات کف‌سازی برخی راسته‌ها و حیاط‌های داخل بازار به پایان رسیده و برخی نماها نیز مرمت و مقاوم‌سازی شده‌اند اما با این حال هنوز کار زیادی مانده است؛ قطعاً تا پایان سال نمی‌توان عملیات بازار سرپوشیده را به صورت کامل پایان داد چراکه محدودیت‌هایی وجود دارند که موجب می‌گردند تا شهرداری نتواند به صورت شبانه‌روزی فعالیت کند.

این مقام مسئول با اعلام اینکه تردد شهروندان در بازار تبریز سرعت را از عوامل عمرانی گرفته است، تاکید کرد: در طول دو سال اخیر شهرداری کارهای زیادی در بازار سرپوشیده انجام داده و به علت اینکه در سال‌‌‌های قبل عملیات عمرانی در آنجا قرار نگرفته بود، اکنون وضعیت بغرنج است و باید کارهای زیادی شود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 12039 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60497 بازدید ]
8 سال پيش [ 35710 بازدید ]
9 سال پيش [ 20965 بازدید ]
6 سال پيش [ 20581 بازدید ]
5 سال پيش [ 14285 بازدید ]
8 سال پيش [ 14003 بازدید ]
9 سال پيش [ 12885 بازدید ]
6 سال پيش [ 11131 بازدید ]
8 سال پيش [ 10040 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9521 بازدید ]
4 سال پيش [ 9285 بازدید ]
4 سال پيش [ 8872 بازدید ]
7 سال پيش [ 8170 بازدید ]
5 سال پيش [ 8154 بازدید ]
4 سال پيش [ 8104 بازدید ]
3 سال پيش [ 8053 بازدید ]
4 سال پيش [ 7785 بازدید ]
5 سال پيش [ 7764 بازدید ]
4 سال پيش [ 7392 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1467 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1874 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1899 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1518 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1449 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1852 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1482 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1497 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1846 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1299 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1369 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1441 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1268 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1344 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1352 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1250 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1189 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1155 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 615 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 452 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 471 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 728 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 490 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 542 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 414 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 118 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 42 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 174 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 488 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 484 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 691 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 35 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 466 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 190 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 77 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 574 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 724 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید