چهارشنبه, ۱۰ دی ۱۴۰۴ /
8469
۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۵:۳۶
637 بازدید
۰

کلانتری آنقدر که به عون ابن علی فکر می‌‌کند اگر به فکر دریاچه ارومیه بود، آنجا خشک نمی‌‌شد/ مگر رقابت با اصفهان و پیشتازی از سایرین اشکالی دارد؟!

[ad_1] تبریز ما: برزگر جلالی در خصوص اظهارات اخیر عیسی کلانتری عنوان کرد: آب استفاده شده در عون بن علی به مراتب کمتر از سایر نقاط شهری بوده و بهتر است آقای کلانتری بیشتر به فکر دریاچه ارومیه باشند تا عون بن علی. به گزارش تبریز ما، مسعود برزگر جلالی در گفت‌‌وگو با خبرنگار گروه […]



[ad_1]


کلانتری آنقدر که به عون ابن علی فکر می‌‌کند اگر به فکر دریاچه ارومیه بود، آنجا خشک نمی‌‌شد/ مگر رقابت با اصفهان و پیشتازی از سایرین اشکالی دارد؟!

تبریز ما: برزگر جلالی در خصوص اظهارات اخیر عیسی کلانتری عنوان کرد: آب استفاده شده در عون بن علی به مراتب کمتر از سایر نقاط شهری بوده و بهتر است آقای کلانتری بیشتر به فکر دریاچه ارومیه باشند تا عون بن علی.

به گزارش تبریز ما، مسعود برزگر جلالی در گفت‌‌وگو با خبرنگار گروه اجتماعی آناج در خصوص اظهارات اخیر رئیس سازمان محیط زیست کشور مبنی بر عدم لزوم درختکاری در کوه عون ابن علی در شرایط بحرانی کمبود آب، عنوان کرد: آقای کلانتری نظر شخصی خودشان را مطرح کرده‌اند، آب استفاده شده در تفرجگاه عون ابن علی به هیچ وجه آب شرب نبوده و از آب چاه‌های حفر شده برای آبیاری فضای سبز داخل شهر تبریز است که تفرجگاه عون بن علی هم جزئی از آن می‌باشد.

وی خاطرنشان ساخت: همانطور که سایر فضاهای سبز شهری آبیاری می‌شوند به تفرجگاه عون ابن علی هم به همان منوال رسیدگی می‌شود، حتی مقدار آبی که برای این تفرجگاه استفاده شده به مراتب کمتر از سایر نقاط است که این امر هم به دلیل بهره‌گیری از سیستم آبیاری قطره‌ای در این تفرجگاه می‌باشد.

مدیرعامل سازمان توسعه عون ابن علی در پاسخ به این سوال که چه مقدار هزینه برای این پروژه صرف شده است، اظهار داشت: حدود ۲۰ سال است که تفرجگاه عون ابن علی در حال ساخت و بهره برداری است، از این رو نمی‌توان گفت دقیقا چقدر هزینه صرف پیشبرد اهداف این پروژه شده است.

وی متذکر شد: ما به فکر عون ابن علی هستیم ولی کاش آقای کلانتری بیشتر به فکر دریاچه ارومیه بودند تا عون ابن علی! متاسفانه به راحتی در مورد موضوعات نامرتبط نظر می‌دهند ولی درباره مسائلی که بایستی نظر داده و پاسخگو باشند چیزی نمی‌گویند.

برزگر جلالی با بیان اینکه ظاهرا قریب به ۴۸ هزار حلقه چاه غیرمجاز منجر به خشکی آب دریاچه ارومیه شده است که متاسفانه برای برخورد با این خاطیان کاری نتوانسته‌اند بکنند، اذعان داشت: آقای کلانتری اگر به فکر دریاچه ارومیه بودند، این دریاچه اصلا به این وضعیت دچار نمی‌شد ولی به‌جای آن به فکر عون ابن علی هستند!

وی در خصوص اتهام وارده بر رقابت با اصفهان بیان کرد: اینکه می‌گویند ما به فکر رقابت با اصفهان هستیم صحیح نیست چراکه اصفهان شهری کویری بوده و اصلا در آن کوهی وجود ندارد که بخواهیم رقابت کنیم؛ در ثانی اگر بر فرض محال، قرار بر رقابت باشد هم که اشکالی ندارد؛ کاش بتوانیم رقابت کنیم و پیشتاز باشیم؛ بایستی منظور آقای کلانتری را از حرف‌هایی که می‌زنند از خودشان جویا شد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8469 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60095 بازدید ]
8 سال پيش [ 35284 بازدید ]
8 سال پيش [ 20602 بازدید ]
6 سال پيش [ 20205 بازدید ]
5 سال پيش [ 13893 بازدید ]
8 سال پيش [ 13597 بازدید ]
8 سال پيش [ 12512 بازدید ]
6 سال پيش [ 10749 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9619 بازدید ]
6 سال پيش [ 9181 بازدید ]
4 سال پيش [ 8980 بازدید ]
4 سال پيش [ 8486 بازدید ]
5 سال پيش [ 7835 بازدید ]
7 سال پيش [ 7814 بازدید ]
3 سال پيش [ 7696 بازدید ]
4 سال پيش [ 7662 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
5 سال پيش [ 7432 بازدید ]
3 سال پيش [ 6769 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 962 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1184 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1220 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 976 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 984 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1220 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 956 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 935 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1223 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 838 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 879 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 949 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 817 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 873 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 870 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 794 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 767 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 790 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 769 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 398 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 43 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 751 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 449 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 487 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 497 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 347 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 398 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 118 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 620 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 623 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 396 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 541 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 30 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1354 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید