سه شنبه, ۹ دی ۱۴۰۴ /
6881
۰۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۳
454 بازدید
۰

مهلت حضور در ایین های عاشورایی را به پاکبانان بدهیم

[ad_1] تبریز ما: چند سالی که ظروف یکبار مصرف پلاستیکی به دلیل افزایش تولید، قیمت ارزان، حمل و نقل اسان و دسترسی سریع، جایگزین ظروف سنتی شده که این حجم در ایام خاص مانند ماه محرم و صفر با توزیع غذاهای نذری افزایش می یابد و بدنبال ان انداختن این ظروف در سطح شهر علاوه […]



[ad_1]


مهلت حضور در ایین های عاشورایی را به پاکبانان بدهیم

تبریز ما: چند سالی که ظروف یکبار مصرف پلاستیکی به دلیل افزایش تولید، قیمت ارزان، حمل و نقل اسان و دسترسی سریع، جایگزین ظروف سنتی شده که این حجم در ایام خاص مانند ماه محرم و صفر با توزیع غذاهای نذری افزایش می یابد و بدنبال ان انداختن این ظروف در سطح شهر علاوه بر نازیبا کردن چهره شهر و مشکلات زیست محیطی فعالیت یکی از سخت و پرکارترین شغل ها که واقعا زیبایی و تمیزی شهرمان را مدیون انها هستیم یعنی پاکبانان را چندین برابر می کند.

به گزارش تبریز ما، بالا بودن مصرف سرانه ظروف یکبار مصرف در کشورمان باعث شده جز ۱۰ کشور بیشترین مصرف کننده این ظروف در دنیا شویم که استفاده از این ظروف در ایام محرم و صفر نیز به دلیل پخش غذای نذری به اوج خود می رسد.

چند سالی است برخی از فعالین و سازمان های مردم نهاد در حوزه های فرهنگی و زیست محیطی با تشکیل کمپین های مبارزه با ریختن زباله و ظروف یکبار مصرف در سطح شهر علی الخصوص در ایام محرم سعی در فرهنگسازی در این مورد می کنند.

این کمپین ها با هدف جلوگیری از نریختن زباله های یکبار مصرف به لحاظ زیست محیطی و کمک به پاکبانان و در جهت تمیزی شهر در ایام عزاداری و ایین های مذهبی دین پاکی ها و زیبایی ها، دین مبین اسلام و ارتقای سطح فرهنگی جامعه شکل می گیرند که بدون همکاری شهروندان چندان معنای به خود نمی گیرد.

با رعایت اصول بهداشتی و نریختن این ظروف در خیابان ها و معابر نه تنها شهری تمیز خواهیم داشت بله چهره ی پاکیزه و مقدس از ایین های مان ترسیم خواهیم کرد و از خدشه دار کردن فرهنگ غنی عاشورایی توسط دشمنان جلوگیری می کنیم.

به راستی که پاکبانان شهرمان نیز همچون ما دوست دارند در این ایام با خیال اسوده به عزاداری امام مبارز و مظلوم خود بپردازند و با ریختن زباله ها در سطح شهر این فرصت را از انان نگیریم.

از طرفی با ادامه این روند حجم بالای استفاده از ظروف یکبار مصرف در اینده نه چندان دور با بحران بزرگ زیست محیطی روبه رو خواهیم شد ظروفی که تجزیه ان چندین سال بطول خواهد انجامید.

طبق توصیه های محققان استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای غذاهای گرم نیزعلاوه بر تمامی مشکلات گفته شده بر بدن انسان نیز بسیار مضر است چرا که این ظروف مخصوص غذاهای سرد و نوشیدنی های سرد در مواقع اضطرار  ساخته شده است.

مهدیه فرج زاده

 

 

 

 

 

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6881 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60081 بازدید ]
8 سال پيش [ 35276 بازدید ]
8 سال پيش [ 20594 بازدید ]
6 سال پيش [ 20190 بازدید ]
5 سال پيش [ 13878 بازدید ]
8 سال پيش [ 13588 بازدید ]
8 سال پيش [ 12492 بازدید ]
6 سال پيش [ 10734 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9604 بازدید ]
6 سال پيش [ 9170 بازدید ]
4 سال پيش [ 8969 بازدید ]
4 سال پيش [ 8468 بازدید ]
5 سال پيش [ 7824 بازدید ]
7 سال پيش [ 7803 بازدید ]
3 سال پيش [ 7684 بازدید ]
4 سال پيش [ 7645 بازدید ]
4 سال پيش [ 7428 بازدید ]
5 سال پيش [ 7423 بازدید ]
3 سال پيش [ 6752 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 943 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1158 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1207 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 958 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 973 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1201 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 943 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 920 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1199 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 821 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 866 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 933 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 799 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 849 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 850 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 778 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 752 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 770 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 757 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 392 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 460 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 520 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 388 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 437 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 255 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 405 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 486 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 501 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 431 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1722 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 466 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 507 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 32 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 411 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید