شنبه, ۱۳ دی ۱۴۰۴ /
6443
۲۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۶:۰۷
448 بازدید
۰

توسعه زیرساخت‌های شهری حاصل قرارداد با “سیتیک گروپ” چین

تبریز ما: مدیرعامل بانک شهر همزمان با امضای موافقتنامه قرارداد ۱۰ میلیارد دلاری خط اعتباری ایران با ‘سیتیک گروپ’ چین یادداشتی را به این منظور منتشر کرد. به گزارش تبریز ما: در این یادداشت آمده است: نقش بانک‌ها در اقتصاد امروز جهان تغییر کرده است. اگر در دهه های میانی سده ۱۹۰۰ میلادی، بانک ها […]




توسعه زیرساخت‌های شهری حاصل قرارداد با “سیتیک گروپ” چین

تبریز ما: مدیرعامل بانک شهر همزمان با امضای موافقتنامه قرارداد ۱۰ میلیارد دلاری خط اعتباری ایران با ‘سیتیک گروپ’ چین یادداشتی را به این منظور منتشر کرد.

به گزارش تبریز ما: در این یادداشت آمده است: نقش بانک‌ها در اقتصاد امروز جهان تغییر کرده است. اگر در دهه های میانی سده ۱۹۰۰ میلادی، بانک ها بنگاه‌هایی برای تامین مالی صنایع بزرگ به حساب می آمدند و پس از بحران سال های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ میلادی حضور در بازارهای خردی مانند بازار مسکن را با احتیاط بسیار بیشتری دنبال کردند، اکنون با تغییراتی که در مدل های اعتبار دهی و اعتبار سنجی آنها به وجود آمده است به ابزارهای کارآمدی برای تامین مالی زیرساخت های متنوعی مانند حوزه های شهری تبدیل شده اند.

مرور گسترده فعالیت بانک های بزرگ در اروپا و آسیای جنوب شرقی به عنوان مهد بانکداری نوین، نشان می دهد بانک ها در این کشورها بیشتر از آنکه منابع خود را صرف تامین مالی پروژه های صنعتی و تولیدی کنند به بخش خدمات، آن هم خدمات نوین شهری توجه دارند.

چنین توجه و تمرکزی البته عجیب نیست، آمارهای جهانی نشان می دهد حدود ۷۰ درصد تولید ناخالص داخلی کشورها ناشی از ارزش افزوده ایجاد شده در بخش خدمات است و ۳۰ درصد بقیه با نسبت ۲۳ و ۷ درصد بین بخش‌های تولید و کشاورزی تقسیم شده است.

این نسبت به همان میزان که می‌تواند عاملی برای هدایت بیشتر منابع بانکی به سمت خدمات باشد، تحت تاثیر توجه بانک‌ها به حوزه خدمات هم قرار دارد.

از جمله زیر مجموعه‌های خدماتی مورد توجه بانک ها در جهان، خدمات و زیرساخت های شهری است. به عنوان مثال برای این رویکرد می توان به حضور “سیتیک گروپ” چین به عنوان یکی از تامین کنندگان خط اعتباری متروی تهران و پروژ‌های اتوبان امام علی و تونل‌های نیایش و صدر طی سال‌های اخیر اشاره کرد. این گروه پس از تجربه موفق همکاری با ایران آن هم در دوران دشوار تحریم، اکنون طی قراردادی که بزرگترین قرارداد مشترک ایران و چین پس از برجام بحساب می آید، برقراری خط اعتباری ۱۰ میلیارد دلاری را با بانک های کشورمان متعهد شده است.

این رویکرد در بانک‌های بزرگ می تواند الگویی برای بانک های ایران نیز باشد. حضور و مشارکت در تامین مالی خدمات شهری یکی از جذاب ترین و در عین حال مفیدترین حوزه‌هایی است که شبکه بانکی کشور می تواند برای تنوع بخشی به سبد سرمایه گذاری و تامین مالی خود بر روی آن تمرکز کند.

خوشبختانه بانک شهر در راستای اهداف و مسئولیت‌هایی که از بدو تاسیس برای خود تعیین و تعریف کرده است، مشارکت در حوزه زیرساخت های شهری را به عنوان رویکردی همیشگی دنبال می کند. طرح های متعددی را می توان نام برد که با مشارکت بانک شهر یا تاکنون تکمیل و به بهره برداری رسیده اند یا در حال تکمیل هستند.

این رویکرد اگر به عنوان رویکرد غالب در شبکه بانکی کشور دنبال شود بدون شک کمک شایانی به فراهم آمدن زیرساخت های لازم در بسیاری از شهرهای ایران اسلامی خواهد کرد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6443 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60124 بازدید ]
8 سال پيش [ 35314 بازدید ]
8 سال پيش [ 20626 بازدید ]
6 سال پيش [ 20238 بازدید ]
5 سال پيش [ 13923 بازدید ]
8 سال پيش [ 13624 بازدید ]
8 سال پيش [ 12540 بازدید ]
6 سال پيش [ 10781 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9660 بازدید ]
6 سال پيش [ 9207 بازدید ]
4 سال پيش [ 9005 بازدید ]
4 سال پيش [ 8511 بازدید ]
5 سال پيش [ 7855 بازدید ]
7 سال پيش [ 7838 بازدید ]
3 سال پيش [ 7711 بازدید ]
4 سال پيش [ 7695 بازدید ]
4 سال پيش [ 7458 بازدید ]
5 سال پيش [ 7453 بازدید ]
3 سال پيش [ 6811 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 989 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1235 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1258 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1012 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1016 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1272 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 989 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 984 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1263 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 871 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 913 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 984 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 854 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 897 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 898 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 826 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 791 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 826 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 796 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 409 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 345 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 155 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 930 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 112 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 153 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 542 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 159 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 372 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 472 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 443 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 508 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 718 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 193 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 92 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 430 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید