دوشنبه, ۲۴ آذر ۱۴۰۴ /
7461
۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۶:۲۴
493 بازدید
۰

بررسی «اهدای ۱۶ میلیارد تومان به دانشگاه‌علوم‌پزشکی» در صحن علنی شورا

[ad_1] تبریز ما: لایحه اهدای هبه به دانشگاه علوم پزشکی تبریز، از مباحث امروز در صحن علنی شورای اسلامی شهر بود که نظرات موافق و مخالف اعضای شورا در خصوص دلایل و روش‌های این کمک را به همراه داشت. به گزارش تبریز ما، شورای اسلامی شهر تبریز، لایحه اهدای ۱۶ میلیارد تومان به دانشگاه علوم […]



[ad_1]


بررسی «اهدای ۱۶ میلیارد تومان به دانشگاه‌علوم‌پزشکی» در صحن علنی شورا

تبریز ما: لایحه اهدای هبه به دانشگاه علوم پزشکی تبریز، از مباحث امروز در صحن علنی شورای اسلامی شهر بود که نظرات موافق و مخالف اعضای شورا در خصوص دلایل و روش‌های این کمک را به همراه داشت.

به گزارش تبریز ما، شورای اسلامی شهر تبریز، لایحه اهدای ۱۶ میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی تبریز، را در دستور کار خود قرار داد.

محمدباقر بهشتی، رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورا با ارائه نظر مخالف کمیسیون در خصوص این لایجه گفت: جایی که پروژه مرکز مقبره‌الشعرا به عنوان پروژه اولویت‌دار ۲۰۱۸، به دلیل کمبود اعتبارات مالی، با مشکل مواجه است، چرا باید چنین رقم قابل‌توجهی به یک بیمارستان دولتی هبه شود؟

وی ادامه داد: ۱۶ میلیارد در ردیف اعتبار دولتی، رقم خاصی نیست و با توجه به سفر معاون اول رئیس‌جمهور و با هماهنگی نایب‌رئیس محترم مجلس دکتر پزشکیان و یا کمک‌های خیرین، به راحتی می‌تواند تامین شود؛ شایسته نیست که چنین رقمی از شهرداری برای یک پروژه دولتی صرف شود.

بهشتی تاکید کرد: بنده با  اصل موضوع، مخالف نیستیم بلکه با روش اهدای این هبه مشکل دارم؛ اگر چنین رقمی در دسترس است، حداقل یک‌چهارم آن را باید بتوانیم به پروژه‌ای مثل مقبره‌الشعرا اختصاص دهیم.

سعید نیکوخصلت، رئیس کمسیون توسعه پایدار و محیط زیست شورا با تاکید بر این‌که شهرداری باید متولی پیشگیری و توسعه سلامت در شهر باشد، گفت: با رقمی به مراتب کمتر از این می تواند، ورزش، سلامتی، آموزش‌های بهداشتی و مباحث پیشگیری را در شهر نهادینه کرده و بیماری‌های کبدی و دیابتی را کاهش داد.

وی ادامه داد: اجازه دهید سیاست‌های شهرداری را به سمت پیشگیری سوق دهیم و حوزه درمان را به متولی دولتی بسپاریم.

در ادامه شهرام دبیری، دیگر عضو این کمیسیون، به عنوان موافق لایحه سخن گفت و افزود: در سال‌های اخیر، بخشی از بیماران تبریز و آذربایجان برای مداوای بیماری، راهی مرکز تخصصی شهر شیراز  شده و با مشکلات جدی و هزینه‌های خاص اسکان و درمان در این شهر، مواجه می‌شوند؛ از این رو، اختصاص این رقم، فراتر از بحث هبه، کمک مستقیم به شهروندان خواهد شد.

شکور اکبرنژاد، رئیس شورای اسلامی شهر در حمایت از این لایحه، تاکید کرد که این رقم می‌تواند با کمی کاهش، تصویب شده و کمک شایانی به بیمارانی کند که در سایر شهرهای کشور با مصائب درمان دست و‌پنجه نرم می‌کنند.

وی ادامه داد: ممکن است دولت برای رفع این نیاز درمانی کمک‌هایی کند، اما با توجه به محدودیت‌های مالی دولت، این امر، سال‌ها به طول خواهد کشید.

غلامحسین مسعودی‌ریحان، عضو کمسیون فرهنگی و اجتماعی نیز با ارائه راهکار بینابین، گفت: پیشنهاد می‌دهیم این امر در قالب مشارکت دانشگاه علوم‌پزشکی و شهرداری مطرح و تصویب شود که البته تصویب آن، نیازمند رایزنی‌ها و هماهنگی‌های طرفین در قالب یک لایحه مستقل است.

لایحه در نهایت پس از بررسی‌های همه‌جانبه  و رای‌گیری، با مخالفت اعضای شورا مواجه شد و رای نیاورد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7461 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59900 بازدید ]
8 سال پيش [ 35111 بازدید ]
8 سال پيش [ 20435 بازدید ]
6 سال پيش [ 20024 بازدید ]
5 سال پيش [ 13708 بازدید ]
8 سال پيش [ 13455 بازدید ]
8 سال پيش [ 12347 بازدید ]
6 سال پيش [ 10579 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9460 بازدید ]
6 سال پيش [ 9035 بازدید ]
4 سال پيش [ 8798 بازدید ]
4 سال پيش [ 8328 بازدید ]
5 سال پيش [ 7666 بازدید ]
7 سال پيش [ 7649 بازدید ]
3 سال پيش [ 7513 بازدید ]
4 سال پيش [ 7375 بازدید ]
4 سال پيش [ 7288 بازدید ]
5 سال پيش [ 7274 بازدید ]
3 سال پيش [ 6492 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 725 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 886 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 927 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 755 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 744 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 925 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 747 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 716 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 914 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 628 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 654 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 705 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 597 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 654 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 665 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 593 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 584 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 585 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 583 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 307 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 490 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 427 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 419 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 703 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 673 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 482 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 560 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 33 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 580 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 491 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 415 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید