یکشنبه, ۲ آذر ۱۴۰۴ /
6510
۲۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۷:۰۶
393 بازدید
۰

برای برخورد با اتباع بیگانه غیرمجاز خلاء قانونی نداریم/حضور غیرمجاز اتباع بیگانه و تکدی‌گری آنها نشانه ضعف دستگاه‌های مسؤول به ویژه وزارت کشور است

تبریز ما: با بیان اینکه اغلب کودکان کار و متکدی خارجی به صورت غیرقانونی در کشور ساکن هستند، گفت: حضور غیرمجاز اتباع بیگانه و تکدی‌گری آنها نشانه ضعف دستگاه‌های مسؤول به ویژه وزارت کشور است. به گزارش تبریز ما، سلمان خدادادی با بیان اینکه جمع آوری ۳۰۰هزار کودک کار و متکدی در پایتخت مورد تائید […]




برای برخورد با اتباع بیگانه غیرمجاز خلاء قانونی نداریم/حضور غیرمجاز اتباع بیگانه و تکدی‌گری آنها نشانه ضعف دستگاه‌های مسؤول به ویژه وزارت کشور است

تبریز ما: با بیان اینکه اغلب کودکان کار و متکدی خارجی به صورت غیرقانونی در کشور ساکن هستند، گفت: حضور غیرمجاز اتباع بیگانه و تکدی‌گری آنها نشانه ضعف دستگاه‌های مسؤول به ویژه وزارت کشور است.

به گزارش تبریز ما، سلمان خدادادی با بیان اینکه جمع آوری ۳۰۰هزار کودک کار و متکدی در پایتخت مورد تائید نیست و نهادهای رسمی آن را تائید نمی‌کنند، اظهار داشت: اینکه گفته می‌شود ۷۰ درصد از این تعداد از اتباع بیگانه هستند نیز مورد تائید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی و مرکز آمار ایران نیست.

نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه کودکان کار و متکدی به یکی از معضلات کلان‌شهرهای کشور تبدیل شده است، گفت: در شهرهای کوچک به ندرت با این معضل مواجه هستیم اما در کلان‌شهرها به ویژه تهران نمود بیشتری دارد البته تکدی‌گری اتباع بیگانه نیز مزید برعلت شده است.

به دلایل حاکمیتی نمی‌توان با متکدیان غیرایرانی برخورد کرد

وی با یادآوری اینکه اغلب کودکان کار بی‌سرپرست و بدسرپرست هستند، تصریح کرد: اغلب این کودکان ایرانی و بخش اندکی از آنها خارجی هستند که تعداد زیادی از آنها به صورت غیرمجاز در کشور زندگی می‌کنند که بنا به دلایل حاکمیتی نمی‌توان با آنها برخورد کرد، می‌طلبد کودکان کار و متکدی به صورت دائمی ساماندهی شوند نه موقت و مقطعی، زیرا آسیب‌های جدی ناشی از آن کودکان و جامعه را تهدید می‌کند.

نماینده مردم ملکان در مجلس دهم با بیان اینکه معضل کودکان کار و متکدی باید به صورت ریشه‌ای رفع و علت‌های آن رفع و آسیب شناسی شود، گفت: باید با علت‌های روی آوردن کودکان به تکدی‌گری مقابله کرد و تا زمانی که علل آن رفع نشود در زمینه رفع ریشه‌ای معضل کودکان متکدی و کار نمی‌توان موفق بود.

حضور غیرمجاز اتباع بیگانه و تکدی‌گری آنها نشانه ضعف دستگاه‌های مسؤول به ویژه وزارت کشور است

این نماینده مردم در مجلس دهم، حضور غیرمجاز اتباع بیگانه و تکدی‌گری آنها در کشور نشانه ضعف دستگاه‌های مسؤول به ویژه وزارت کشور است، تصریح کرد: می‌طلبد وزارت کشور ورودی جدی به این موضوع داشته باشد و بر اساس ضوابط و مقررات وظایف قانونی خود را انجام دهد.

برای برخورد با اتباع بیگانه غیرمجاز خلاء قانونی نداریم

خدادادی با یادآوری اینکه برای برخورد با اتباع بیگانه غیرمجاز خلاء قانونی نداریم، گفت: قوانینی در مجالس مختلف مصوب شده که بر اساس آنها وزارت کشور موظف شده اتباع بیگانه را ساماندهی و آنهایی که برخلاف قوانین جاری در کشور حضور دارند را به کشورشان عودت دهد.

وزارت کشور به عنوان مسؤول امنیت داخلی کشور و وزارت کار  به عنوان متولی ساماندهی اشتغال وظایف خود را در قبال ساماندهی اتباع بیگانه انجام نمی‌دهند

وی با تاکید بر اینکه وزارت کشور به عنوان مسؤول امنیت داخلی کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان متولی ساماندهی اشتغال وظایف خود را در قبال ساماندهی اتباع بیگانه انجام نمی‌دهند، تصریح کرد: شهرداری‌ها به ویژه شهرداری تهران  همچنین نیروی انتظامی نیز باید در این رابطه وظیفه خود را به درستی انجام دهند.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید با کارفرمایانی که اقدام به کارگیری اتباع بیگانه غیرمجاز می‌کنند به صورت جدی برخورد کند

نماینده مردم ملکان در مجلس دهم، با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید با کارفرمایانی که اقدام به کارگیری اتباع بیگانه غیرمجاز می‌کنند به صورت جدی برخورد کند، تصریح کرد: به کارگیری اتباع بیگانه غیرمجاز جرم است و مجازات سنگینی دارد این در حالی است که شهرداری‌ها به ویژه شهرداری تهران به دلیل ارزان بودن نیروی کار خارجی از آنها در مشاغل خدماتی استفاده می‌کنند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، افزود: از آنجایی که در این رابطه هیچ‌گونه خلاء قانونی وجود ندارد بنابراین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است طبق قانون با دستگاه‌های متخلف به صورت جدی برخورد کند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6510 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59681 بازدید ]
8 سال پيش [ 34855 بازدید ]
8 سال پيش [ 20163 بازدید ]
6 سال پيش [ 19747 بازدید ]
5 سال پيش [ 13468 بازدید ]
8 سال پيش [ 13202 بازدید ]
8 سال پيش [ 12081 بازدید ]
6 سال پيش [ 10362 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9214 بازدید ]
6 سال پيش [ 8815 بازدید ]
4 سال پيش [ 8555 بازدید ]
4 سال پيش [ 8095 بازدید ]
5 سال پيش [ 7448 بازدید ]
7 سال پيش [ 7419 بازدید ]
3 سال پيش [ 7286 بازدید ]
4 سال پيش [ 7107 بازدید ]
4 سال پيش [ 7086 بازدید ]
5 سال پيش [ 7060 بازدید ]
3 سال پيش [ 6095 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 409 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 521 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 496 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 398 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 400 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 515 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 399 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 391 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 506 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 333 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 372 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 314 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 356 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 365 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 328 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 329 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 329 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 315 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 165 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 182 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 78 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 429 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 391 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 416 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 452 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 451 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 733 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 175 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 87 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 452 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 680 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 361 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 509 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید