پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
83726
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
56 بازدید
۰

تعیین تکلیف پرونده‌های راکد شهری در قرارهای خدمت شهرداری تبریز

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهردار تبریز، رفع و رجوع پرونده های راکد شهرداری در قرارهای خدمت شهردار تبریز را یکی از اقدامات مهم این دوره از مدیریت شهری دانست.



معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهردار تبریز، رفع و رجوع پرونده های راکد شهرداری در قرارهای خدمت شهردار تبریز را یکی از اقدامات مهم این دوره از مدیریت شهری دانست.

به گزارش شهریار، سیاوش فتح اللهی در مراسم معارفه سرپرست جدید شهرداری منطقه ۱ با اشاره به برخی رویه های جدید در مجموعه شهرداری تبریز اظهار داشت: مهمترین اقدامی که این دوره برای اولین بار انجام شده، بررسی و حل حجم عظیمی از پرونده های راکد در شهرداری بود که در قرارهای خدمت با حضور شهردار تبریز، مدیران ستادی و گاه مدیران استانی مورد بررسی و رفع و رجوع قرار گرفت.

وی افزود: نظرسنجی از شهروندان در مورد اولویتهایی بود که باید در بودجه و اقدامات شهرداری گنجانده شود؛ انعکاس این نظرسنجی ها در بودجه بندی و برنامه ریزی های عمرانی و خدماتی، موجب تامین نظرات و خواسته های شهروندان شد.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهردار تبریز، با بیان برخی از اقدامات انجام یافته در این دوره تصریح کرد:  حل مشکل آسفالت معابر تبریز به میزان ۸۰ درصد، تلاش مناطق در کاشت نهال برا ی توسعه ۶۰۰ هکتاری فضای سبز و حل مسائل و مشکلات خرد شهری با اجرای طرح خدمات ناحیه محوری، بخشی از اقدمات ویژه در دوره ششم بوده است.

فتح اللهی با اشاره به نقش شهرداری منطقه ۱ در اجرای پروژه های مهم و بزرگ گفت: این منطقه یکی از مناطق مهم تبریز است که به عنوان پیشانی مناطق تبریز شناخته می شود و طی ۴ سال گذشته در میان مناطق بیشترین بودجه بندی را داشته است.

تعیین تکلیف پرونده‌های راکد شهری در قرارهای خدمت شهرداری تبریز

وی متذکر شد: مسیرگشایی شهید آل هاشم، به عنوان بزرگترین پروژه مسیرگشایی کشور توسط این منطقه از رکود خارج و تکمیل شد. بهره برداری از ۲۵ سالن ورزشی نیز با تلاش کارکنان این منطقه به وقوع پیوست.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهردار تبریز، ضمن تقدیر از عملکرد سامان احمدزاده در معاونت فنی و عمرانی شهرداری گفت: مدیریت پروژه های عمرانی طی ۴ سال اخیر، به خوبی انجام شده و ایشان چه به لحاظ تامین نیروی انسانی مورد نیاز و چه از بابت مدیریت بازدیدها از پروژه و برخورد با پیمانکاران،   اقدامات خوبی انجام داده اند.  

فتح اللهی در پایان، با تاکید بر عدم مماشات با هرگونه فساد در بدنه شهرداری، اضافه کرد: شرایط اقتصادی امروز جامعه موجب شده شهروندان تنها انتظار تلاش شبانه روزی  و تکریم ارباب رجوع را دارند و ما نیز باید در این زمینه نهایت کوشش خود را به کار ببندیم.

تعیین تکلیف پرونده‌های راکد شهری در قرارهای خدمت شهرداری تبریز

در ادامه این مراسم، سامان احمدزاده سرپرست جدید شهرداری منطقه ۱ تبریز نیز گفت: امیدمان این است با همراهی و همکاری مجموعه کارکنان این منطقه، خواسته ها و نیازهای شهروندان تامین گردد.

وی تصریح کرد: برنامه های عمرانی، خدماتی و فضای سبز منطقه به صورت مستمر ادامه خواهد داشت و انتظار داریم با حمایتهای شهردار محترم تبریز، تحقق اهداف مورد نظر را تسریع بخشیم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 83726 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60539 بازدید ]
8 سال پيش [ 35761 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9564 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8917 بازدید ]
6 سال پيش [ 8202 بازدید ]
7 سال پيش [ 8198 بازدید ]
5 سال پيش [ 8169 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7440 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1570 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1502 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1552 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1914 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1360 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1280 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 523 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 604 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 659 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 514 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 492 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 564 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 171 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 611 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 348 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 231 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 332 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 436 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 31 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 460 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 484 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]