چهارشنبه, ۴ شهریور ۱۴۰۵ /
83726
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
113 بازدید
۰

تعیین تکلیف پرونده‌های راکد شهری در قرارهای خدمت شهرداری تبریز

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهردار تبریز، رفع و رجوع پرونده های راکد شهرداری در قرارهای خدمت شهردار تبریز را یکی از اقدامات مهم این دوره از مدیریت شهری دانست.



معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهردار تبریز، رفع و رجوع پرونده های راکد شهرداری در قرارهای خدمت شهردار تبریز را یکی از اقدامات مهم این دوره از مدیریت شهری دانست.

به گزارش شهریار، سیاوش فتح اللهی در مراسم معارفه سرپرست جدید شهرداری منطقه ۱ با اشاره به برخی رویه های جدید در مجموعه شهرداری تبریز اظهار داشت: مهمترین اقدامی که این دوره برای اولین بار انجام شده، بررسی و حل حجم عظیمی از پرونده های راکد در شهرداری بود که در قرارهای خدمت با حضور شهردار تبریز، مدیران ستادی و گاه مدیران استانی مورد بررسی و رفع و رجوع قرار گرفت.

وی افزود: نظرسنجی از شهروندان در مورد اولویتهایی بود که باید در بودجه و اقدامات شهرداری گنجانده شود؛ انعکاس این نظرسنجی ها در بودجه بندی و برنامه ریزی های عمرانی و خدماتی، موجب تامین نظرات و خواسته های شهروندان شد.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهردار تبریز، با بیان برخی از اقدامات انجام یافته در این دوره تصریح کرد:  حل مشکل آسفالت معابر تبریز به میزان ۸۰ درصد، تلاش مناطق در کاشت نهال برا ی توسعه ۶۰۰ هکتاری فضای سبز و حل مسائل و مشکلات خرد شهری با اجرای طرح خدمات ناحیه محوری، بخشی از اقدمات ویژه در دوره ششم بوده است.

فتح اللهی با اشاره به نقش شهرداری منطقه ۱ در اجرای پروژه های مهم و بزرگ گفت: این منطقه یکی از مناطق مهم تبریز است که به عنوان پیشانی مناطق تبریز شناخته می شود و طی ۴ سال گذشته در میان مناطق بیشترین بودجه بندی را داشته است.

تعیین تکلیف پرونده‌های راکد شهری در قرارهای خدمت شهرداری تبریز

وی متذکر شد: مسیرگشایی شهید آل هاشم، به عنوان بزرگترین پروژه مسیرگشایی کشور توسط این منطقه از رکود خارج و تکمیل شد. بهره برداری از ۲۵ سالن ورزشی نیز با تلاش کارکنان این منطقه به وقوع پیوست.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهردار تبریز، ضمن تقدیر از عملکرد سامان احمدزاده در معاونت فنی و عمرانی شهرداری گفت: مدیریت پروژه های عمرانی طی ۴ سال اخیر، به خوبی انجام شده و ایشان چه به لحاظ تامین نیروی انسانی مورد نیاز و چه از بابت مدیریت بازدیدها از پروژه و برخورد با پیمانکاران،   اقدامات خوبی انجام داده اند.  

فتح اللهی در پایان، با تاکید بر عدم مماشات با هرگونه فساد در بدنه شهرداری، اضافه کرد: شرایط اقتصادی امروز جامعه موجب شده شهروندان تنها انتظار تلاش شبانه روزی  و تکریم ارباب رجوع را دارند و ما نیز باید در این زمینه نهایت کوشش خود را به کار ببندیم.

تعیین تکلیف پرونده‌های راکد شهری در قرارهای خدمت شهرداری تبریز

در ادامه این مراسم، سامان احمدزاده سرپرست جدید شهرداری منطقه ۱ تبریز نیز گفت: امیدمان این است با همراهی و همکاری مجموعه کارکنان این منطقه، خواسته ها و نیازهای شهروندان تامین گردد.

وی تصریح کرد: برنامه های عمرانی، خدماتی و فضای سبز منطقه به صورت مستمر ادامه خواهد داشت و انتظار داریم با حمایتهای شهردار محترم تبریز، تحقق اهداف مورد نظر را تسریع بخشیم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 83726 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60621 بازدید ]
9 سال پيش [ 35852 بازدید ]
9 سال پيش [ 21106 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14415 بازدید ]
9 سال پيش [ 14111 بازدید ]
9 سال پيش [ 13046 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10230 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9660 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9042 بازدید ]
6 سال پيش [ 8319 بازدید ]
5 سال پيش [ 8288 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8186 بازدید ]
5 سال پيش [ 7924 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1012 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 677 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 516 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 618 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 149 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 603 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 776 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 596 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 639 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 543 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 224 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 669 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 617 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 568 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 629 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 540 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 550 بازدید ]