شنبه, ۱۹ مهر ۱۴۰۴ /
8219
۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۴:۱۶
440 بازدید
۰

تعطیلی ادارات تبریز در روزهای پنج شنبه برای کاهش روزهای آلوده بررسی شود

تبریز ما: مدیرکل محیط زیست آذربایجان شرقی راهکارهای کاهش آلودگی هوای کلانشهر تبریز را یادآور شد و گفت: برخورد قاطع با خودروهای فاقد معاینه فنی، افزایش میزان و حوزه توزیع سوخت یورو ۴ در تبریز و تعطیلی روزهای پنج شنبه باید در دستور بررسی قرار گیرد. حمید قاسمی در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای کلانشهر […]




تعطیلی ادارات تبریز در روزهای پنج شنبه برای کاهش روزهای آلوده بررسی شود

تبریز ما: مدیرکل محیط زیست آذربایجان شرقی راهکارهای کاهش آلودگی هوای کلانشهر تبریز را یادآور شد و گفت: برخورد قاطع با خودروهای فاقد معاینه فنی، افزایش میزان و حوزه توزیع سوخت یورو ۴ در تبریز و تعطیلی روزهای پنج شنبه باید در دستور بررسی قرار گیرد.

حمید قاسمی در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای کلانشهر تبریز، مصوبات کارگروه کاهش آلودگی هوا را یادآور شد و اظهار کرد: توپوگرافی خاص، تنوع صنایع آلاینده، توسعه شهر و جمعیت شهری، محصور شدن بین دو کوه عینالی و سهند، خشکسالی و ایجاد کانون‌های گرد و غبار و تردد بیش از ۹۰۰ هزار خودرو در سطح شهر تبریز از دلایل عمده آلودگی هوای شهر تبریز است که باید برای تک تک آنها برنامه ریزی و اقدام کرد.

وی با اشاره به سهم آلایندگی هر یک از عوامل مؤثر گفت: سهم خودروها ۷۲ درصد، صنایع ۲۱ درصد و منابع ساکن و سایرین ۷ درصد است که نیازمند تحلیل و بهبود وضعیت موجود است.

مدیرکل محیط زیست آذربایجان شرقی از فعالیت ۹ ایستگاه سنجش آلایندگی هوا در تبریز و پایش لحظه‌ای آلاینده‌های این شهر خبر داد و افزود: کیفیت هوای تبریز بین ۹۲ تا ۹۵ بهبود یافت چراکه با تولید بنزین یورو ۴ و توزیع آن تعداد روزهای ناسالم تبریز در سال کاهش یافت.

وی با مقایسه وضعیت هوای ۸ کلانشهر کشور، وضعیت تبریز را با ۱۰۸ روز “پاک” رکورد دار کلانشهرها عنوان کرد و ابراز داشت: در مجموع هوای “پاک” و “سالم”، سرانه بالای فضای سبز شیراز باعث شده که این شهر در مجموع وضعیت بهتری داشته و تبریز در رتبه دوم قرار گیرد.

قاسمی با اشاره به اینکه صنایع استان را ملزم به استفاده از فیلترهای مناسب کرده‌ایم ادامه داد: افزایش توزیع سوخت یورو ۴، محدود کردن توزیع سوخت مازوت در ۳۰ کیلومتری تبریز و محدودیت استقرار صنایع در این محدوده ۳۰ کیلومتری، الزام نیروگاه‌ها به استفاده از سوخت گاز به جای مازوت، ارتقای کیفی و بروز رسانی ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا از جمله اقدامات صورت گرفته در مسیر کاهش آلودگی هوای کلانشهر تبریز است.

وی راهکارهای کاهش آلودگی هوای کلانشهر تبریز را یادآور شد و گفت: برخورد قاطع با خودروهای فاقد معاینه فنی، افزایش میزان و حوزه توزیع سوخت یورو ۴ در تبریز، تعطیلی روزهای پنج شنبه و برقراری سرویس ادارات به ویژه در نیمه دوم سال برای کاهش تردد خودروها و تأمین اعتبار برای استمرار مطالعه سالانه فهرست منابع انتشار آلاینده باید به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8219 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59209 بازدید ]
8 سال پيش [ 34366 بازدید ]
8 سال پيش [ 19698 بازدید ]
6 سال پيش [ 19296 بازدید ]
5 سال پيش [ 13001 بازدید ]
8 سال پيش [ 12782 بازدید ]
8 سال پيش [ 11593 بازدید ]
6 سال پيش [ 9874 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8757 بازدید ]
6 سال پيش [ 8378 بازدید ]
4 سال پيش [ 8124 بازدید ]
4 سال پيش [ 7633 بازدید ]
7 سال پيش [ 6977 بازدید ]
5 سال پيش [ 6970 بازدید ]
3 سال پيش [ 6844 بازدید ]
4 سال پيش [ 6671 بازدید ]
4 سال پيش [ 6659 بازدید ]
5 سال پيش [ 6656 بازدید ]
3 سال پيش [ 5369 بازدید ]
عصر تبریز 19 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 19 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 20 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 20 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 20 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 20 دقيقه پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 21 دقيقه پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 21 دقيقه پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 21 دقيقه پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 22 دقيقه پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 22 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 22 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 22 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 23 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 23 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 23 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 23 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 24 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 24 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 24 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 475 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 775 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 475 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 98 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 490 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 756 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 673 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 392 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 594 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 430 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 510 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 346 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 461 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید