یکشنبه, ۲۲ تیر ۱۴۰۴ /
7759
۰۱ آبان ۱۳۹۶ - ۹:۴۹
265 بازدید
۰

سازماندهی و ارتقای بهره‌وری، در قالب برنامه‌و‌بودجه محقق می‌شود

[ad_1] تبریز ما: رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز بر برجسته نمودن رویداد «تبریز۲۰۱۸» در تهیه و تدوین بودجه سال آینده شهرداری تبریز تاکید کرد و سازماندهی و ارتقا بهره وری شهرداری از طریق بودجه و در قالب بودجه تحقق یافتنی دانست. به گزارش تبریز ما، محمدباقر بهشتی در سمینار تبیین چهارچوبهای […]



[ad_1]


سازماندهی و ارتقای بهره‌وری، در قالب برنامه‌و‌بودجه محقق می‌شود

تبریز ما: رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز بر برجسته نمودن رویداد «تبریز۲۰۱۸» در تهیه و تدوین بودجه سال آینده شهرداری تبریز تاکید کرد و سازماندهی و ارتقا بهره وری شهرداری از طریق بودجه و در قالب بودجه تحقق یافتنی دانست.

به گزارش تبریز ما، محمدباقر بهشتی در سمینار تبیین چهارچوبهای تهیه و تدوین برنامه و بودجه سال ۱۳۹۷ شهرداری تبریز اظهار کرد: عدم وجود دفاتر آمار و اطلاعات از ایرادات اساسی شهرداری هاست؛ باید در ارائه آمار دقیق باشیم و بتوانیم به صورت دقیق و کامل از درستی و راستی آمار ارائه شده دفاع نماییم.

بهشتی با تاکید بر اینکه برای ثبت کلیه اطلاعات شهرداری تبریز ایجاد دیتابیس اختصاصی شهرداری تبریز ضروری است، گفت: یک مدیر شهرداری باید هر زمان که نیاز به آمار و اطلاعات مجموعه شهرداری داشت بتواند به آمار و اطلاعات دقیق دسترسی داشته باشد.

عضو شورای شهر تبریز با تاکید بر اینکه منظور از مدیریت شهری مدیریت کل شهر است اظهار داشت: سیاست های کلی شورای شهر تبریز در خصوص بودجه سال آینده شهرداری تبریز در ۶۶ بند به شهرداری ابلاغ شده است و برنامه و بودجه سال آینده شهر باید در راستای این سیاست های کلی تهیه و تدوین شود.

وی با اشاره به آفت سیاسی کاری در مدیریت شهری اظهار داشت: اصل کار ما در شورا و شهرداری باید این باشد که چه کنیم تا از شورا سیاست زدایی شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تبریز با تاکید بر اینکه برای بنده به عنوان عضو شورای شهر فرقی ندارد که چه کسی شهردار باشد اظهار داشت: عضو شورای شهر باید رابطه ضابطه مند با شهردار داشته باشد. اگر شهردار وظایف خود را به درستی انجام دهد قطعا باید حمایت شود مردم به بنده و امثال بنده رای نداده اند که با هوا و هوس و امیال شخصی کاری را انجام دهم بنده عضو شورای شهر تبریز هستم نه نماینده گروه خاص و یا منطقه خاصی از شهر.

بهشتی با اشاره به اینکه مردم باید روزبروز احساس کنند که در شهر راحت تر زندگی می کنند افزود: سپردن امور به افراد متخصص ضروری است و در راستای افزایش بهره وری باید افراد در تخصص های خود مشغول خدمت باشند.

وی در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه آمارنامه شهرداری به معنای انبار اطلاعات نیست افزود: آمارنامه سالیانه شهرداری باید تعریف داشته باشد و تهیه آمارنامه شهرداری به معنای تهیه انبار اطلاعاتی نیست و با توجه به این مسائل شورای شهر قطعا در جریان بودجه نویسی با توجه به آمار و اطلاعات دقیق، بودجه نویسی مناطق و سازمان های مختلف را تصویب خواهد کرد.

عضو شورای شهر تبریز در ادامه با اشاره به اینکه در برنامه و بودجه شهر دو ابزار مهم و اصلی داریم افزود: در مدیریت بودجه اصل نظارت شورا بر عملکرد شهرداری است. تهیه و تدوین بودجه وظیفه شهرداری، بررسی دقیق و تصویب بودجه وظیفه شورای شهر است سپس اجرای بودجه بر عهده شهرداری تبریز است و در این مرحله است که شورا باید با درایت و آگاهی کامل نظارت داشته باشد.

بهشتی افزود: سازماندهی و ارتقا بهره وری سازمانی از طریق بودجه و در قالب بودجه تحقق یافتنی است و در این راستا شهرداری تبریز شهرداری تبریز بعد از تعریف برنامه برای سال ۹۷ شهرداری تبریز بودجه را در قالب آن برنامه ها تهیه خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه بودجه سال ۱۳۹۷ شهرداری تبریز با برجسته کردن برنامه های مربوط به «تبریز۲۰۱۸» باید تهیه شود افزود: در دیداری که به همراه مسئولان میراث فرهنگی با استاندار آذربایجان شرقی داشتیم مشخص شد که برای این سال کار اساسی آنچنانی صورت نگرفته است به نظر بنده برای تبریز ۲۰۱۸ برنامه های نرم افزاری که عملی است  باید آماده شود زیرا با تعریف پروژه های عمرانی به جایی نمی رسیم و تنها باید به تکمیل پروژه های نیمه تمام همت گماریم.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تبریز در پایان سخنانش اظهار داشت: به نظر بنده اولویت اصلی ما باید تکمیل پروژه های مهم تبریز از قبیل مجموعه مقبره الشعرا، مرکز همایش های بین المللی و میدان آذربایجان باشد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7759 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58536 بازدید ]
8 سال پيش [ 33750 بازدید ]
8 سال پيش [ 19098 بازدید ]
5 سال پيش [ 18708 بازدید ]
5 سال پيش [ 12450 بازدید ]
8 سال پيش [ 12107 بازدید ]
8 سال پيش [ 11016 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9307 بازدید ]
7 سال پيش [ 8186 بازدید ]
5 سال پيش [ 7803 بازدید ]
4 سال پيش [ 7583 بازدید ]
4 سال پيش [ 7084 بازدید ]
5 سال پيش [ 6411 بازدید ]
6 سال پيش [ 6382 بازدید ]
2 سال پيش [ 6311 بازدید ]
4 سال پيش [ 6135 بازدید ]
4 سال پيش [ 6131 بازدید ]
4 سال پيش [ 6053 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 35 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 537 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 353 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 35 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 768 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 707 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 429 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 402 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 33 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 408 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 326 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 320 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 896 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 518 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 397 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 341 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید