چهارشنبه, ۴ شهریور ۱۴۰۵ /
11903
۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۸
545 بازدید
۰

برنامه‌های عملیاتی «تبریز ۲۰۱۸» نیازمند نقش‌آفرینی بخش خصوصی است

تبریز ما: شهردار تبریز بر لزوم ایفای نقش فعال بخش خصوصی در برنامه‌های تبریز ۲۰۱۸ تاکید کرد و گفت: تبریز ۲۰۱۸ بهانه‌ای برای حرکت‌دادن به اقتصاد و بازار است که این امر، طبعاً در گرو نقش‌آفرینی بخش خصوصی است. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر در نشست هماهنگی برنامه‌های تبریز ۲۰۱۸ که با حضور […]



تبریز ما: شهردار تبریز بر لزوم ایفای نقش فعال بخش خصوصی در برنامه‌های تبریز ۲۰۱۸ تاکید کرد و گفت: تبریز ۲۰۱۸ بهانه‌ای برای حرکت‌دادن به اقتصاد و بازار است که این امر، طبعاً در گرو نقش‌آفرینی بخش خصوصی است.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر در نشست هماهنگی برنامه‌های تبریز ۲۰۱۸ که با حضور رئیس افتخاری ستاد ملی سیاست‌گذاری «تبریز۲۰۱۸»، استاندار آذربایجان‌شرقی و نمایندگان بخش خصوصی، در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد، با اعلام این مطلب خاطرنشان کرد: علی‌رغم ظرفیت‌های گسترده بخش خصوصی، متاسفانه تا به امروز، تمام نگاه‌ها در مورد تبریز ۲۰۱۸، معطوف دولت و شهرداری شده است؛ این در صورتی است که نقش این مجموعه‌ها، صرفاً، زمینه‌سازی و رفع موانع است.

وی با بیان این‌که وظیفه دولت و شهرداری، تسهیل  اموراتی است که از عهده بخش خصوصی خارج است، تصریح کرد:  تقویت خطوط هوایی به مقصد برخی کشورهای اروپایی و احیای کنسولگری‌های خارجی، از جمله این زمینه‌ها است که می‌تواند زمینه‌ساز رونق بخش خصوصی شود.

شهردار تبریز با اشاره به این‌که شهرداری تبریز، با توجه به محدودیت اختیارات، طبیعتاً در بحث تبلیغات ملی و بین المللی، با محدودیت‌هایی‌ مواجه است، اظهار داشت: نباید این طور تصور شود که بار تبلیغات و اطلاع رسانی باید تماماً بر دوش شهرداری، میراث فرهنگی یا سایر بخش‌های دولتی باشد؛ ظرفیت‌های مهمی در ارتباطات و تبلیغات بخش خصوصی هست که می تواند در این خصوص، تعیین‌کننده ظاهر شود.

برنامه‌های عملیاتی «تبریز ۲۰۱۸» نیازمند نقش‌آفرینی بخش خصوصی است

شهین‌باهر با بیان این که برنامه‌های عملیاتی «تبریز ۲۰۱۸» نیازمند نقش‌آفرینی بخش خصوصی است، متذکر شد: صاحبان صنایع و اقتصاد بخش خصوصی نباید این تصور را داشته باشند که دولت و شهرداری، در صدد تحمیل برنامه‌های تبریز ۲۰۱۸ به آن‌هاست؛ بلکه هدف این است که چارچوب‌هایی برای رونق اقتصادی شهر فراهم شود.

وی در عین حال، اظهار داشت: باید نظر و منافع تورگردان‌ها را تامین کنیم، اگر بتوانیم با کمک اتاق بازرگانی، سازمان میراث فرهنگی و سایر بخش‌های دولتی، حمایت از بخش خصوصی گردشگری را تقویت کنیم، در این صورت، می‌توانیم تورهای گردشگری را به سمت تبریز هدایت کنیم.

شهردار تبریز یادآور شد: در سال‌های اخیر، اقدامات گسترده ای از سوی شهرداری تبریز در حوزه گردشگری صورت گرفته است اما وسعت نیازها و وجود برخی نگاه‌های جزیره‌ای، موجب شده این اقدامات و تلاش‌ها بعضاً کمتر به چشم بیاید.

برنامه‌های عملیاتی «تبریز ۲۰۱۸» نیازمند نقش‌آفرینی بخش خصوصی است

شهین‌باهر با اشاره به این‌که هم‌اکنون ۹ مرکز اقامتی در سطح شهر در حال احداث است، افزود: زمینه‌سازی‌ شهرداری تبریز موجب شده بخشی از پروژه‌های سرمایه‌گذاری‌ شهر، به سمت حوزه گردشگری و توسعه مراکز اقامتی هدایت شود.

وی اظهار داشت: علی‌رغم چالش‌های اقتصادی که گریبان‌گیر تمام شهرداری‌های کشور شده است، پروژه‌های عمرانی و برنامه‌های گردشگری شهر، تاثیری از رکود نپذیرفته و پیشرفت پروژه‌ مهمی مثل مقبره‌الشعرا، هفته‌به‌هفته محسوس است.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 11903 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60621 بازدید ]
9 سال پيش [ 35852 بازدید ]
9 سال پيش [ 21106 بازدید ]
7 سال پيش [ 20694 بازدید ]
6 سال پيش [ 14415 بازدید ]
9 سال پيش [ 14112 بازدید ]
9 سال پيش [ 13047 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10231 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9661 بازدید ]
5 سال پيش [ 9415 بازدید ]
5 سال پيش [ 9043 بازدید ]
6 سال پيش [ 8321 بازدید ]
5 سال پيش [ 8288 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8187 بازدید ]
5 سال پيش [ 7925 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 161 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2104 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1651 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1586 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2050 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1520 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1604 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1495 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1362 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1325 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 650 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 596 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 599 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 584 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 512 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 51 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 205 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 304 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 428 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 257 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 71 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 188 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 73 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 484 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 721 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 618 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید