پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
10263
۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۵:۴۰
377 بازدید
۰

دادن حداقل حقوق به افراد با معلولیت شدید

[ad_1] تبریز ما: رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: به کسانی که معلولیت شدید دارند حقوقی معادل حداقل قانون کار در نظر گرفته شده و دستگاه‌ها مکلفند ساعات کار روزانه شاغلان دارای معلولیت شدید را هفته‌ای ۱۰ ساعت کاهش دهند. به گزارش شهر به نقل از فارس، انوشیروان محسنی بندپی با اشاره به لایحه حمایت از […]



[ad_1]


دادن حداقل حقوق به افراد با معلولیت شدید

تبریز ما: رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: به کسانی که معلولیت شدید دارند حقوقی معادل حداقل قانون کار در نظر گرفته شده و دستگاه‌ها مکلفند ساعات کار روزانه شاغلان دارای معلولیت شدید را هفته‌ای ۱۰ ساعت کاهش دهند.

به گزارش شهر به نقل از فارس، انوشیروان محسنی بندپی با اشاره به لایحه حمایت از حقوق معلولان گفت: این لایحه در ۳۵ ماده به تصویب مجلس رسید که در مورد مسئل مهمی مانند مناسب‌سازی معابر عمومی و سهولت تردد معلولان، امور فرهنگی، هنری و آموزشی و ورزشی معلولان، کارآفرینی و اشتغال، تسهیلات مسکن، فرهنگ‌سازی و ارتقای آگاهی‌های عمومی، حمایت‌های قضایی و تسهیلات مالیاتی، حمایت‌های اداری و استخدامی، مسئله تحصیل معلولان و موضوع بیمه آنها را در برمی گیرد.

وی ادامه داد: در بحث تحصیلات، آموزش عالی در واحدهای آموزشی وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، علوم، بهداشت و دیگر دستگاه‌های دولتی و نیز دانشگاه آزاد و سایر مراکز آموزش عالی غیردولتی برای معلولان رایگان خواهد بود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در موضوع مناسب‌سازی، مجلس، شهرداری و دهیاری‌های را مکلف کرده که صدور پایان کار را مشروط به رعایت ضوابط دسترس‌پذیری ساختمان‌ها برای معلولان کند.

وی افزود: همچنین قانون مکلف کرد به کسانی که معلولیت شدید دارند حقوقی معادل حداقل قانون کار را در نظر بگیرد و همچنین دستگاه ها مکلفند ساعات کار روزانه شاغلان دارای معلولیت های شدید و خیلی شدید را هفته‌ای ۱۰ ساعت کاهش دهند.

محسنی بندپی گفت: قرار دادن خدمات توانبخشی در بسته تعهدات بیمه پایه، شفافیت در اشتغال معلولان، الزام و تکلیف به برقراری حق پرستاری برای معلولین داری معلولیت شدید، تشکیل شورای عالی معلولین به ریاست معاون اول رئیس جمهور و ۵ نفر از تشکل های مردم نهاد معلولین از دیگر بخش های این لایحه است که نمایندگان مجلس آن را تصویب کردند.
رئیس سازمان بهزیستی تصریح کرد: در ماده ای از این لایحه که به تصویب مجلس رسیده، در چارچوب مقررات و قوانین، وزارت کار مکلف است در قالب اعتبارات مصوب سازمان، صندوق حمایت از فرصتهای شغلی افراد دارای معلولیت تحت پوشش را ایجاد و اساسنامه آن را سه ماه پس از ابلاغ این قانون تهیه و جهت تصویب به هیأت وزیران ارسال کند.

وی افزود: همچنین ۱۰۰درصد هزینه های اشخاص حقیقی و حقوقی در جهت احداث، تجهیز، توسعه و مناسب سازی تمامی مراکز توانبخشی، نگهداری و مراقبتی، حرفه آموزی، آموزشی، کارآفرینی، رفاهی و مسکن مورد نیاز افراد دارای معلولیت با تأیید سازمان به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی محسوب می شود.

محسنی گفت: از دیگر مصوبات خوب این لایحه این است که وزارت راه و شهرسازی و سایر دستگاه‌های مرتبط مکلفند متناسب با ارایه تسهیلات ارزان قیمت و سایر اقدامات حمایتی از سازندگان واحدهای مسکونی مثلا انبوه ‏سازان، تعاونی‌ها و بخش خصوصی، حداقل ۱۰ درصد واحدهای مسکونی با کیفیت و مناسب‏‌سازی شده به افراد معلول فاقد مسکن، با اولویت زوج‌‏های دارای معلولیت و خانواده‏‌های دارای چند معلول، به صورت ارزان‌‏قیمت اختصاص دهند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10263 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60539 بازدید ]
8 سال پيش [ 35761 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20615 بازدید ]
6 سال پيش [ 14318 بازدید ]
8 سال پيش [ 14043 بازدید ]
9 سال پيش [ 12927 بازدید ]
6 سال پيش [ 11173 بازدید ]
8 سال پيش [ 10096 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9564 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8917 بازدید ]
6 سال پيش [ 8203 بازدید ]
7 سال پيش [ 8199 بازدید ]
5 سال پيش [ 8169 بازدید ]
3 سال پيش [ 8090 بازدید ]
5 سال پيش [ 7843 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1532 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1966 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1571 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1503 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1553 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1916 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1300 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1393 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1410 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1280 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1249 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1202 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 547 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 762 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 827 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 526 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 615 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 729 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 546 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 508 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 435 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 574 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 773 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 630 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 546 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 653 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 827 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 688 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 538 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 468 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید