چهارشنبه, ۳ تیر ۱۴۰۵ /
13438
۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۷:۴۱
560 بازدید
۰

۴۷ سالگی «کمال شبخیز» راوی شکوه طبیعت آذربایجان

تبریز ما: عکاسی که در سابقه سه دهه فعالیت هنری، مسیر هنری خود را به تپش‌های طبیعت، سپرد و ترجیح داد، کمتر روای یاس‌ها و رنج‌های شهر و جامعه زندگی باشد. چه این‌که طبیعت، در چهار فصل دل‌انگیز خود، امید و یاس و شکست و پیروزی را در واقعی‌ترین حالت ممکن، در بر دارد. به […]




۴۷ سالگی «کمال شبخیز» راوی شکوه طبیعت آذربایجان

تبریز ما: عکاسی که در سابقه سه دهه فعالیت هنری، مسیر هنری خود را به تپش‌های طبیعت، سپرد و ترجیح داد، کمتر روای یاس‌ها و رنج‌های شهر و جامعه زندگی باشد. چه این‌که طبیعت، در چهار فصل دل‌انگیز خود، امید و یاس و شکست و پیروزی را در واقعی‌ترین حالت ممکن، در بر دارد.

به گزارش تبریز ما به نقل از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز؛ عکاسی که در سابقه سه دهه فعالیت هنری، مسیر هنری خود را به تپش‌های طبیعت، سپرد و ترجیح داد، کمتر روای یاس‌ها و رنج‌های شهر و جامعه زندگی باشد. چه این‌که طبیعت، در چهار فصل دل‌انگیز خود، امید و یاس و شکست و پیروزی را در واقعی‌ترین حالت ممکن، در بر دارد.
«کمال شبخیز» عکاس کوهستان و بیشه، راوی طلوع‌ها و غروب‌های آذربایجان و ایران، که تفسیر شاعرانه خود از هنر را در اصالت زندگی جست و در این راه، نام خود را در طبیعت باشکوه آذربایجان ثبت کرد. در دوره‌ای که هنرهای معاصر و به خصوص عکاسی، عمدتاً به فضای پرتراکم شهری می‌پردازد، شبخیز  به قول سهراب «تپش‌هایش با مرداب آمیخت/ گیاهی در آن رویید/ و مرداب کم‌کم زیبا شد.»
استاد کمال شبخیز متولد، ۴۷ سال پیش در چنین روزی دیده به جهان گشود؛ او  عکاسی را از سال ۱۳۶۵ با شرکت در دوره آموزشی فیلمسازی انجمن سینمای جوان تبریز شروع کرده و فعالیت هنری خود را با موضوع عکاسی طبیعت ادامه داد.
 وی از اعضای هیئت موسس انجمن عکاسی استان است و در طول سال‌های متمادی، رویدادهای معتبر عکاسی را با حضور خود، غنا بخشیده است.
 تجربه حدود دو دهه تدریس و تربیت عکاسان مستعد، موجب شده بخشی از چهره‌های شاخص عکاسی امروز، موفقیت هنری خود را مدیون این هنرمند صاحب‌سبک بدانند.
عشق به طبیعت ایران و آذربایجان، نامی ماندگار از شبخیر بر جای گذاشته است، آن‌گونه که خود سال گذشته در مراسم بزرگداشتش تاکید می‌کند: توفیق به تصویر کشیدن این همه زیبایی بی‌نظیر و بی‌بدیل را در «عنایات خاص خداوند متعال» می‌دانم و امیدوارم ثبت زیبایی طبیعت آذربایجان، ادای دینی به فرهنگ آذربایجان عزیز باشد.
تبریز و آذربایجان، از داشتن گوهر بی‌نظیری چون کمال شب‌خیز، به خود می‌نازد و مردمش نیز، با تمام خستگی‌ها و مصائب روزمره، نام نیک او را پای کارت‌پستال‌‌های یادگاری می‌بینند و زادروزش را گرامی می‌دارند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13438 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60553 بازدید ]
8 سال پيش [ 35785 بازدید ]
9 سال پيش [ 21023 بازدید ]
6 سال پيش [ 20631 بازدید ]
6 سال پيش [ 14339 بازدید ]
8 سال پيش [ 14060 بازدید ]
9 سال پيش [ 12970 بازدید ]
6 سال پيش [ 11187 بازدید ]
8 سال پيش [ 10113 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9591 بازدید ]
5 سال پيش [ 9348 بازدید ]
5 سال پيش [ 8954 بازدید ]
6 سال پيش [ 8226 بازدید ]
7 سال پيش [ 8222 بازدید ]
5 سال پيش [ 8209 بازدید ]
3 سال پيش [ 8114 بازدید ]
5 سال پيش [ 7863 بازدید ]
5 سال پيش [ 7817 بازدید ]
4 سال پيش [ 7482 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 ماه پيش [ 63 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1566 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1967 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 2000 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1599 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1525 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1968 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1554 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1587 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1942 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1387 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1450 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1322 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1415 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1306 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1238 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1274 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 1225 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 612 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 473 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 246 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 251 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 628 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 947 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 550 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 433 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 542 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 756 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 581 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 553 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 24 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 649 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید