چهارشنبه, ۱۸ تیر ۱۴۰۴ /
32825
۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۱
1435 بازدید
۰

اجاره خانه‌های تاریخی تبریز برای کاربری‌های فرهنگی

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی از اجاره خانه‌های تاریخی تبریز فقط برای کاربری‌های فرهنگی هم‌چون موزه، گالری عکس، بوتیک موزه و رستوران سنتی زیر نظر صندوق حفظ احیای بناهای تاریخی کشور خبرداد. به گزارش تبریزما به نقل از ایسنا ،مرتضی آبدار، با اشاره به اهمیت اقتصاد هنر، گفت: اقدامات نوآورانه […]



مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی از اجاره خانه‌های تاریخی تبریز فقط برای کاربری‌های فرهنگی هم‌چون موزه، گالری عکس، بوتیک موزه و رستوران سنتی زیر نظر صندوق حفظ احیای بناهای تاریخی کشور خبرداد.

به گزارش تبریزما به نقل از ایسنا ،مرتضی آبدار، با اشاره به اهمیت اقتصاد هنر، گفت: اقدامات نوآورانه با مشارکت هنرمندان و مدیران فرهنگی استان باعث به کار افتادن اقتصاد در هنر می‌شود.

وی با بیان این‌که هنر در جامعه کنونی به اندازه کافی در حوزه اقتصاد نقش و جایگاه مشخصی ندارد، اظهار کرد: اما اقداماتی هم‌چون آرت اکسپوی تبریز باعث حرکت و ارتقا جایگاه هنر در این حوزه می‌شود.

وی با اشاره به آغاز چهارمین دوره آرت اکسپو تبریز، گفت: این نمایشگاه در طول هر دوره به مرور پیشرفت کرده و اکنون با افزایش حمایت‌ها شاهد حضور انواع هنرها از جمله نقاشی، عکس، آثار تجسمی، خط نقاشی و خوشنویسی در این دوره هستیم.

آبدار متذکر شد: این رویداد فرهنگی باعث فرهنگ سازی در بین شهروندان تبریزی می‌شود تا مردم، آثار هنری را نیز در سبد هزینه‌های خود گنجانده و از هنرمندان به صورت مادی و معنوی حمایت کنند.

وی با اشاره به نقش آرت اکسپو تبریز در حوزه گردشگری فرهنگی استان، بیان کرد: در این راستا با همکاری اداره کل میراث فرهنگی استان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و شهرداری تبریز، راه اندازی یک گذر فرهنگی در تبریز به تصویب رسیده است.

وی افزود: گذر فرهنگی به بیان دیگر ارائه کارهای فرهنگی و هنری سالانه در طول یک مسیر یا میدان است تا انواع هنرهای استان در این مکان در معرض دید و فروش قرار بگیرد.

بر اساس این گزارش، چهارمین دوره فروش آثار هنری(آرت اکسپو تبریز) از روز ۲۴ تا ۲۸ بهمن ماه در محل هتل لاله پارک تبریز برگزار شده و ۲۳۱ اثر هنری در قالب نمایشگاه در معرض فروش قرار می‌گیرد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32825 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58505 بازدید ]
8 سال پيش [ 33731 بازدید ]
8 سال پيش [ 19060 بازدید ]
5 سال پيش [ 18678 بازدید ]
5 سال پيش [ 12418 بازدید ]
8 سال پيش [ 12080 بازدید ]
8 سال پيش [ 10980 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9274 بازدید ]
7 سال پيش [ 8157 بازدید ]
5 سال پيش [ 7779 بازدید ]
4 سال پيش [ 7563 بازدید ]
4 سال پيش [ 7049 بازدید ]
5 سال پيش [ 6388 بازدید ]
6 سال پيش [ 6350 بازدید ]
2 سال پيش [ 6288 بازدید ]
4 سال پيش [ 6102 بازدید ]
4 سال پيش [ 6102 بازدید ]
4 سال پيش [ 6013 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 274 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 283 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 346 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 239 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 282 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 863 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 473 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 241 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 450 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 254 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 301 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 104 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 284 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 594 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 362 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 339 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1694 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 375 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1170 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 50 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید