سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
84277
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
10 بازدید
۰

یادمان فرهنگی «اشک تیم» تا پایان شهریور ماه به بهره برداری می رسد

شهردار منطقه یک تبریز، از پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه یادمان فرهنگی «اشک تیم» در پارک پروین اعتصامی خبر داد و گفت: این پروژه با هدف توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و زیباسازی محیط شهری در حال اجراست که تا پایان شهریور ماه به بهره برداری می رسد.



شهردار منطقه یک تبریز، از پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه یادمان فرهنگی «اشک تیم» در پارک پروین اعتصامی خبر داد و گفت: این پروژه با هدف توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و زیباسازی محیط شهری در حال اجراست که تا پایان شهریور ماه به بهره برداری می رسد.

به گزارش شهریار، سامان احمدزاده در در جریان برگزاری دور جدید سلسله نشست های تحریریه شهریارنیوز با مدیران شهرداری تبریز افزود: یادمان فرهنگی «اشک تیم» با مساحت ۲۸۴ مترمربع و اعتبار ۴۵۰ میلیارد ریال در ضلع جنوبی پارک پروین اعتصامی احداث شده و عملیات اجرایی آن در مراحل پایانی قرار دارد.

احمدزاده تأکید کرد: ایجاد فضاهای فرهنگی و اثرگذار شهری، در کنار ارتقای کیفیت محیطی، نقش مهمی در تقویت هویت فرهنگی و افزایش جذابیت فضاهای عمومی منطقه دارد.

شهردار منطقه یک تبریز همچنین از پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه فرهنگسرای فرهنگی ـ ورزشی خبرنگار خبر داد و گفت: این پروژه با هدف توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و ورزشی و ایجاد فضای مناسب برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی، آموزشی، اجتماعی و ورزشی در حال اجراست.

سامان احمدزاده با اشاره به مشخصات این پروژه اظهار کرد: فرهنگسرای فرهنگی ـ ورزشی خبرنگار در زمینی به مساحت یک هزار و ۸۰۰ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۶۵۰ میلیارد ریال در حال احداث است و تاکنون ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی افزود: این پروژه در خیابان ایده‌لو اجرا می‌شود و در طراحی آن، ایجاد فضاهای تخصصی برای فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی مورد توجه قرار گرفته است.

شهردار منطقه یک تبریز ادامه داد: طبقه اول این مجموعه به فرهنگسرا اختصاص خواهد یافت و در طبقات پیش‌بینی‌شده نیز فضاهای ورزشی، از جمله فضای ویژه ورزش‌های رزمی، ایجاد خواهد شد تا این مجموعه بتواند به‌صورت همزمان پاسخگوی بخشی از نیازهای فرهنگی و ورزشی شهروندان باشد.

احمدزاده با تأکید بر ضرورت توسعه متوازن زیرساخت‌های شهری تصریح کرد: ایجاد چنین مجموعه‌هایی صرفاً به معنای احداث یک ساختمان نیست، بلکه هدف اصلی، فراهم کردن بستر مناسب برای افزایش مشارکت اجتماعی، اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی و توسعه فعالیت‌های ورزشی در محلات است.

وی خاطرنشان کرد: افزایش سرانه فضاهای فرهنگی و ورزشی از اولویت‌های مدیریت شهری منطقه یک است و تلاش می‌شود پروژه فرهنگسرای فرهنگی ـ ورزشی خبرنگار با استمرار عملیات اجرایی، در سریع‌ترین زمان ممکن تکمیل و برای بهره‌برداری شهروندان آماده شود.

شهردار منطقه یک تبریز در بخش دیگری از سخنان خود از اجرای پروژه فرهنگسرای گلزار شهدای ملک‌عباسی با هدف توسعه فضاهای فرهنگی و اجتماعی و ایجاد بستری مناسب برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی خبر داد.

یادمان فرهنگی «اشک تیم» تا پایان شهریور ماه به بهره برداری می رسد

سامان احمدزاده با اشاره به مشخصات این پروژه اظهار کرد: فرهنگسرای گلزار شهدای ملک‌عباسی در زمینی به مساحت ۵۴۴ مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال در حال اجراست و تاکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی افزود: این پروژه در خیابان شهید شیخ‌زاده، داخل قبرستان ملک واقع شده و با توجه به موقعیت آن، می‌تواند به یکی از ظرفیت‌های مهم فرهنگی و اجتماعی منطقه یک تبدیل شود.

شهردار منطقه یک تبریز ادامه داد: هدف از اجرای این پروژه، ایجاد فضای مناسب برای برگزاری برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی است و تلاش شده در طراحی و اجرای آن، نیازهای فرهنگی شهروندان و ظرفیت‌های موجود در محدوده مورد توجه قرار گیرد.

احمدزاده با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های فرهنگی در کنار پروژه‌های عمرانی گفت: مدیریت شهری منطقه یک رویکرد توسعه متوازن را دنبال می‌کند و ایجاد فضاهای فرهنگی می‌تواند در افزایش مشارکت اجتماعی، ارتقای نشاط عمومی و تقویت فعالیت‌های فرهنگی شهروندان نقش مؤثری داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه، روند تکمیل فرهنگسرای گلزار شهدای ملک‌عباسی با جدیت دنبال می‌شود تا این مجموعه پس از بهره‌برداری، به فضایی مؤثر برای ارائه خدمات فرهنگی و اجتماعی به شهروندان منطقه تبدیل شود.

سامان احمدزاده  همچنین افزود: امسال برای تکمیل پروژه مقبره‌الشعرا اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی اختصاص داده که از جمله پروژه‌های فرامنطقه‌ای می‌باشد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 84277 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60618 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21103 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14413 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13044 بازدید ]
7 سال پيش [ 11251 بازدید ]
8 سال پيش [ 10228 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9040 بازدید ]
6 سال پيش [ 8316 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8185 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7872 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1690 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1358 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 930 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 625 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 632 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 6 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 158 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 482 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 273 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 753 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 558 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 534 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 190 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 499 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 567 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 745 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 515 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 494 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 565 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 290 بازدید ]