به گزارش تبریز ما به نقل از فارس، در بنر درب ورودی کارخانه ماشین آلات صنعتی تراکتورسازی تبریز که توسط اداره تصفیه امور ورشکستگی تبریز نصب شده آمده است: نظر به اتمام اجاره نامه در مورخه ۹۶/۹/۲۳ و عدم تمایل تمدید اجاره نامه توسط مستاجر محترم درب ورودی و کلیه درب کارگاه ها و ساختمان ها و … شرکت توسط اداره تصفیه امور ورشکستگی تبریز به قائم مقامی از ورشکستگی شرکت ماشین آلات صنعتی تراکتورسازی تبریز در اجرای قوانین و مقررات ورشکستگی مهر و موم و پلمب گردید.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: از این ورود کارگران و سایر اشخاص به داخل شرکت ممنوع بوده و در صورت ورود و شکستن یا محو پلمب جرم بوده و وفق قانون مجازات اسلامی از ۳ ماه تا ۲ سال محکوم به حبس می گردند.
گزارش فارس حاکی است، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری ملت در ششم اردیبهشت امسال با ارسال نامهای به اداره نظارت بر ناشران فرابورسی اعلام کرد: شرکت ماشینآلات تراکتورسازی صنعتی ایران براساس احکام صادره از شعب ۷ و ۱۱ دادگاه عمومی تبریز ورشکسته و اداره امور آن در ید اداره و امور ورشکستگی تبریز است.
شرکت ماشین آلات صنعتی تراکتورسازی ایران در شهر تبریز که در سالهای گذشته از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران جدا شده، ورشکست شد.
بر این اساس سهراب رسته مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری ملت با ارسال نامهای به صابر جعفروند آذر رئیس اداره نظارت بر ناشران فرابورسی اعلام کرد: «احتراما عطف به نامه ۱۲۲/۱۹۹۹۳ مورخ ۱۳۹۲/۲/۳ در خصوص آخرین وضعیت ماشینآلات تراکتورسازی صنعتی ایران به استحضار میرساند همانگونه که طی نامه ۳۵۵/۱۴ مورخ ۹۵/۱/۱۷ (تصویر پیوست) ارسالی به سازمان بورس از طریق سازمان کدال اعلام شد، شرکت فوق براساس احکام صادره از شعب ۷ و ۱۱ دادگاه عمومی تبریز (تصویر پیوست) ورشکسته اعلام و اداره امور شرکت ماشینآلات صنعتی تراکتورسازی ایران در ید اداره تسویه و امور ورشکستگی تبریز است که موضوع در مجامع سالیانه مورخ ۹۵/۱/۳۱ و ۹۶/۱/۳۰ به اطلاع سهامداران محترم رسیده همچنین در گزارش حسابرسی نیز منعکس است، ازاین رو هرگونه اطلاعات درخواستی با توجه به وضعیت موجود برابر ضوابط قانون تجارت باید از طریق مکاتبه با اداره تسویه و امور ورشکستگی تبریز انجام شود.
بعد از این نامه گفته میشود آگهی فروش این کارخانه از سوی اداره تصفیه امور ورشکستگی تبریز منتشر شده اما آیا این کارخانه به فروش رفته یا نه و خریدار آن چه کسی است خبری در دست نیست.
ماشین آلات صنعتی تراکتورسازی ایران یکی از شرکتهای بود که در اواخر سال ۱۳۷۰ از تراکتورسازی تفکیک شد و با تملک تعدادی از کارگاههای آن شرکت و خرید تجهیزات و ماشین آلات به منظور ساخت، تولید، فروش، واردات و صادرات انواع ماشین آلات صنعتی و ادوات کشاورزی و سرمایهگذاری جهت توسعه و تکمیل واحدها و صنایع وابسته تاسیس شد و از اول سال ۱۳۷۱ شروع به فعالیت کرد.
در حال حاضر بکهولودر تی.دی.ال ۸۶ و بکهولودر تی.دی.ال ۱۳۰ به عنوان محصولات اصلی شرکت تولید میگردد.
شرکت ماشین آلات صنعتی تراکتورسازی ایران دارای کارگاههای برشکاری، پرسکاری، جوشکاری، ماشین کاری، مونتاژ، اطاق رنگ همچنین امور تعمیرات و نگهداری، برنامهریزی، کنترل کیفیت است.
در حال حاضر این کارخانه نزدیک به ۲۰۰ کارگر دارد امیدواریم هر چه زودتر تکلیف این کارخانه تعیین شود تا کارگران آن از نگرانی در بیایند.
کریم صادقزاده دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز با تائید خبر پلمب به خبرنگار فارس در تبریز گفت: بهزودی در این باره اظهار نظر میکند.