سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
11565
۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۰
318 بازدید
۰

پیروزی شهرداری تبریز در بازی نخست فینال لیگ برتر

تبریز ما: تیم شهرداری تبریز اولین دیدار از فینال لیگ برتر بسکتبال باشگاه های کشور برابر تیم مهرام را با پیروزی پشت سر گذاشت. اولین دیدار از چارچوب بازی های فینال لیگ برتر بسکتبال باشگاه های کشور با پیروزی ۸۵ بر ۸۲ تیم شهرداری تبریز همراه شد تا این تیم یک گام بلند به سوی […]




پیروزی شهرداری تبریز در بازی نخست فینال لیگ برتر

تبریز ما: تیم شهرداری تبریز اولین دیدار از فینال لیگ برتر بسکتبال باشگاه های کشور برابر تیم مهرام را با پیروزی پشت سر گذاشت.

اولین دیدار از چارچوب بازی های فینال لیگ برتر بسکتبال باشگاه های کشور با پیروزی ۸۵ بر ۸۲ تیم شهرداری تبریز همراه شد تا این تیم یک گام بلند به سوی قهرمانی بردارد.

در این بازی که در سالن مملو از جمعیت شهید توانا تبریز برگزار شد، تیم شهرداری تبریز در نیمه اول بازی را خوب آغاز کرد و توانست در پایان این نیمه ۴۹ بر ۳۸ از رقیب خود پیشی بگیرد. در شروع نیمه دوم اما تیم مهرام توانست فاصله عقب افتاده را جبران کرده و شانه به شانه شهرداری حرکت کند. در میان تشویق های هواداران، تیم شهرداری در نهایت توانست با اداره بازی، نتیجه را ۸۵ بر ۸۲ به سود خود خاتمه داده و اولین بازی از سری رقابت های فینال را با پیروزی پشت سر بگذارد.

شهرداری تبریز در این بازی با هدایت مهران حاتمی و با بازی محمد فلاحت، جردن دیموینک، آرن داودی، محمد اوجاقی، امیر طاهرخانی، اصغر کاردوست، علی اصغر خازنی، مهدی مرادی نسب، محمد زارعی، هروه پولکو، روزبه ارغوان و سجاد پذیرفته برابر شاگردان مصطفی هاشمی در تیم مهرام قرار گرفت.

دومین دیدار فینال لیگ برتر بسکتبال باشگاه های کشور بین تیم های شهرداری تبریز و مهرام تهران فردا سه شنبه ۱۷ بهمن در سالن شهید توانا برگزار خواهد شد. هر یک از دو تیم چنانچه در پنج بازی رو در رو صاحب سه پیروزی شود، جام قهرمانی لیگ برتر بسکتبال باشگاه های کشور را بالای سر خواهد برد. تیم شهرداری تبریز با حمایت و درایت بی نظیر علیرضا رحیمی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تبریز و با تلاش های کادرفنی و بازیکنان و حمایت های هواداران از شانس بیشتری نسبت به تیم مهرام برای کسب عنوان قهرمانی برخوردار است. این اولین بار است که تیمی از بسکتبال آذربایجان شرقی به لیگ برتر باشگاه های کشور راه یافته است.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 11565 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58488 بازدید ]
8 سال پيش [ 33720 بازدید ]
8 سال پيش [ 19048 بازدید ]
5 سال پيش [ 18660 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12070 بازدید ]
8 سال پيش [ 10962 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9265 بازدید ]
7 سال پيش [ 8149 بازدید ]
5 سال پيش [ 7768 بازدید ]
4 سال پيش [ 7549 بازدید ]
4 سال پيش [ 7040 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6281 بازدید ]
4 سال پيش [ 6094 بازدید ]
4 سال پيش [ 6091 بازدید ]
4 سال پيش [ 6007 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 402 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 415 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 553 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 338 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 527 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 356 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 322 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 314 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 336 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 550 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 295 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 284 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 794 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 363 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید