جمعه, ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ / 10:38:02
11777
۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۷:۵۷
311 بازدید
۰

مقامات بوسنی درخواست افزایش ارتباطات با تبریز را داشتند/ ابراز علاقه رییس جمهور بوسنی برای سفر به تبریز

تبریز ما: معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تبریز در نخستین نشست نوروز ۲۰۱۸ در تشریح ماموریت کاری خود به کشور بوسنی و هرزگوین گفت: این سفر بنا به دعوت مقامات و مسئولین کشور بوسنی و هرزگوین برای شرکت در نمایشگاه روزهای فرهنگی و هنری تبریز در این کشور صورت گرفته بود. به گزارش تبریز ما، […]




مقامات بوسنی درخواست افزایش ارتباطات با تبریز را داشتند/ ابراز علاقه رییس جمهور بوسنی برای سفر به تبریز

تبریز ما: معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تبریز در نخستین نشست نوروز ۲۰۱۸ در تشریح ماموریت کاری خود به کشور بوسنی و هرزگوین گفت: این سفر بنا به دعوت مقامات و مسئولین کشور بوسنی و هرزگوین برای شرکت در نمایشگاه روزهای فرهنگی و هنری تبریز در این کشور صورت گرفته بود.

به گزارش تبریز ما، حجت الاسلام حمیدی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تبریز تصریح کرد: مسئولین و مردم کشور بوسنی و هرزگوین نهایت مهمان نوازی را با هیئت ایرانی داشتند و مقامات این کشور بر ضرورت افزایش ارتباطات با کلانشهر تبریز تاکید کردند.

حجت الاسلام حمیدی ادامه داد:  افتتاح نمایشگاه روزهای فرهنگی تبریز در سارایوو، افتتاح نمایشگاه روزهای فرهنگی تبریز در بانیالوکا، برگزاری شب فرهنگی در ایجاد، دیدار با رئیس جمهور بوسنی و هرزگوین، دیدار با وزیر مدنی بوسنی و هرزگوین، دیدار با معاون رئیس جمهور بوسنی و هرزگوین،  دیدار با قائم مقام و معاون شهردار سارایوو، دیدار با شهرداران الیکا، استاریگراد و نیالوکا، دیدار با مفتی نیالوکا، سخنرانی در دانشگاه سارایوو، حضور و گفتگو در ۷ برنامه تلویزیونی به صورت زنده،حضور در مراسم کالج شهروگوشا،دیدار با مسئولین مدارس ایرانی در بوسنی و نماینده جامعه المصطفی و شرکت در مراسم روز ملی ایران به میزبانی جناب دکتر حیدری سفیر محترم ایران در بوسنی و هرزگوین بخشی از برنامه های ما در این سفر بود.

وی ضمن اشاره به درخواست معاون رئیس جمهور صربسکا مبنی بر خواهرخواندگی با تبریز اظهار داشت: مسئولین کشور بوسنی از پیشرفتهای کلانشهر تبریز طی سالیان اخیر شگفت زده شده و از انتخاب این کشور به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی خشنود بودند و در دیدارهای مختلف بر این مسئله تاکید می کردند و قرار شد تا همکاری های دوجانبه افزایش یابد.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تبریز همچنین با اشاره به دیدار با رئیس جمهور بوسنی و هرزگوین نیز گفت: آقای رئیس جمهور حدود ۴۵ دقیقه از نمایشگاه روزهای فرهنگی تبریز بازدید کردند و در گفتگو با اصحاب رسانه آن کشور تبریز را شهری غنی در حوزه فرهنگ و هنر دانسته و از حضور این کلانشهر در سارایوو نیز تقدیر کرده و برای سفر به ایران و شهر تبریز نیز ابراز علاقه کرد.

حجت الاسلام حمیدی همچنین با اشاره به استقبال سفیر ایران در این کشور از حضور شهرداری تبریز در نمایشگاه نیز گفت: جناب آقای حیدری معتقد بود که انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی به خوبی نشان دهنده توسعه این شهر بوده و بنا به گفته ایشان طی ۸ روز گذشته در همه جای بوسنی صحبت از فرهنگ و هنر تبریز و ایران بوده است.

همچنین در این نشست شهردار تبریز نیز ضمن تقدیر از برگزاری نمایشگاه روزهای فرهنگی تبریز در بوسنی و دیدار معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز با مقامات کشور بوسنی اظهار داشت: این سفر بسیار مهم و تأثیرگذار بوده و در سطح بالایی صورت گرفت.

وی افزود: برای معرفی تبریز۲۰۱۸ باید به دنبال افزایش ارتباطات با سایر کشورها باشیم.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 11777 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57667 بازدید ]
7 سال پيش [ 32919 بازدید ]
8 سال پيش [ 18294 بازدید ]
5 سال پيش [ 17916 بازدید ]
5 سال پيش [ 11621 بازدید ]
7 سال پيش [ 11335 بازدید ]
8 سال پيش [ 10241 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8496 بازدید ]
7 سال پيش [ 7411 بازدید ]
5 سال پيش [ 6980 بازدید ]
3 سال پيش [ 6864 بازدید ]
3 سال پيش [ 6341 بازدید ]
4 سال پيش [ 5676 بازدید ]
6 سال پيش [ 5610 بازدید ]
2 سال پيش [ 5598 بازدید ]
4 سال پيش [ 5408 بازدید ]
3 سال پيش [ 5354 بازدید ]
3 سال پيش [ 5328 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 17 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 471 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 256 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 249 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 131 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 282 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1003 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 313 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 342 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 256 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 540 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 439 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 376 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 238 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 271 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید