حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ 12 شوال 1445 Saturday, 20 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 11405 تعداد نوشته های امروز : 0×

معاون استاندار آذربایجان‎شرقی تاکید کرد: لزوم توجه به تامین زیرساخت‎های انرژی در سند تدبیر توسعه

شناسه : 27901 17 فوریه 2019 - 16:19 316 بازدید

  معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‎شرقی بر لزوم توجه به تامین زیرساخت‎های انرژی در سند تدبیر توسعه استان تاکید کرد و گفت: توسعه زیرساخت‎ها فقط محدود به مقوله حمل و نقل نشود. مهندس جواد رحمتی در جلسه کارگروه تخصصی امور زیربنایی و شهرسازی استان که با موضوع بررسی هسته‎ها و پروژه‎های زیرساختی و زیربنایی […]

معاون استاندار آذربایجان‎شرقی تاکید کرد:  لزوم توجه به تامین زیرساخت‎های انرژی در سند تدبیر توسعه
پ
پ

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‎شرقی بر لزوم توجه به تامین زیرساخت‎های انرژی در سند تدبیر توسعه استان تاکید کرد و گفت: توسعه زیرساخت‎ها فقط محدود به مقوله حمل و نقل نشود.

مهندس جواد رحمتی در جلسه کارگروه تخصصی امور زیربنایی و شهرسازی استان که با موضوع بررسی هسته‎ها و پروژه‎های زیرساختی و زیربنایی دومین سند تدبیر توسعه استان تشکیل شده بود، اظهار کرد: نبود زیرساخت‎های انرژی در بعضی موارد مانع توسعه می‎شود.

وی با بیان اینکه اهمیت تامین انرژی کمتر از برقی کردن راه‎آهن نیست، افزود: برق، گاز و آب جزو مهمترین زیرساخت‎های ما است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند که اگر انرژی نباشد توسعه‎ای نیز اتفاق نمی‎افتد.

رحمتی خاطرنشان ساخت: کمبود برق را از سایر استان‎ها تامین می‎کنیم؛ در حال حاضر ما به برق نیاز داریم که منوط به احداث نیروگاه است و نیروگاه نیز نیاز به گاز دارد؛ در واقع اگر نتوانیم این زیرساخت‎های انرژی را تامین کنیم با محدودیت توسعه مواجه خواهیم شد.

در این جلسه مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‎شرقی توضیح داد: در حال حاضر حمل و نقل یکی از اجزای مهم اقتصاد ملی محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نقش زیربنایی، تاثیر فراوانی بر فرایند رشد اقتصادی کشور دارد.

سلطانی تصریح کرد: آذربایجان‎شرقی در موقعیت جغرافیایی بسیار مناسبی از نظر مزایای ترانزیتی ملی و منطقه‌ای قرار گرفته؛ اما تا کنون به نحو شایسته‎ای از این ظرفیت‎ها بهره‎برداری نشده است؛ به طوری که یکی از مشکلات اساسی در بخش حمل و نقل استان عدم اتصال شبکه‎های ریلی، آزادراهی و هوایی به سایر شبکه‎های درون‎شهری، بین استانی، ملی و بین‎المللی و عدم تثبیت موقعیت استان در مدیریت زنجیره تامین ملی و منطقه‎ای است.

وی با اشاره به هسته کلیدی «توسعه زیرساخت‎های کالبدی» بخش زیربنایی و شهرسازی استان ابراز داشت: در این هسته سعی می‌شود تا با تکمیل زیرساخت‎های جاده‎ای و ریلی، ایجاد تاسیسات و خدمات لجستیکی چالش‌های پیش رو برطرف شود.

سلطانی مهمترین اهداف تعریف شده برای حوزه زیربنایی و شهرسازی سند تدبیر توسعه را افزایش سهم استان در ترانزیت کالایی به اروپا و آسیای میانه، تبدیل استان به هاب کالایی منطقه شمال غرب و ایجاد و توسعه زیرساخت‎های حمل و نقل ترکیبی عنوان کرد.

وی اذعان داشت: برای دستیابی به اهداف یاد شده توسعه ارتباطات جاده‌ای و ریلی، تبدیل فرودگاه تبریز به هاب منطقه و ایجاد و توسعه تاسیسات و خدمات لجستیکی در استان را در دستور کار داریم.

در ادامه جلسه خانم اشراقی، مشاور سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی آذربایجان‎شرقی به توضیح فرایند تصویب، اجرا و پایش دومین سند تدبیر توسعه استان پرداخت.

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.