به گزارش تبریز ما، امروز با حضور جواد صدیقی مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری، عملیات خاکبرداری بازار خودرو و با همکاری سازمان عمران شهرداری شروع شد.
صدیقی افزود: با احداث این بازار در راستای اقدامات سازمان میادین در خصوص ساماندهی مشاغل شهری ، بازار روز خودرو شهر تبریز به محل جدید آن واقع در مایان انتقال می یابد.
وی در این خصوص تصریح کرد: با توجه به اینکه هفته بازار خودرو در طی سالهای گذشته در سبزه میدان برپا بود، باعث ایجاد ترافیک در معابر مجاور آن می شد و همچنین نارضایتی شهروندان را در پی داشت.
مدیرعامل سازمان سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری افزود: پیرو دستور شهردار محترم تبریز جناب آقای دکتر شهین باهر با مطالعه و بررسی کارشناسی ، محل جدید احداث بازار خودرو را مکانیابی کرده و شهرداری منطقه ۶ یک قطعه زمین به متراژ ۲۲۰۰۰ مترمربع را در اختیار سازمان قرار داده و این سازمان اقدامات عمرانی جهت احداث بازار خودرو را شروع کرده است که به زودی بازار خودرو به محل جدید خود انتقال خواهد یافت.
مدیرعامل سازمان تصریح کرد : با بهره برداری از بازار خودرو، انتظار می رود خدمات تخصصی و در شأن شهروندان فهیم تبریز ارائه شود.