چهارشنبه, ۱۸ تیر ۱۴۰۴ /
10203
۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۸:۱۱
329 بازدید
۰

راه اندازی فراکسیون کارگری در شورای شهر تبریز/ لزوم ایجاد تمهیدات ایمنی در پارکهای شهری

تبریز ما: عضو شورای اسلامی شهر تبریز از طرح راه اندازی فراکسیون کارگری برای نخستین بار در شورای شهر تبریز خبر داد. به گزارش تبریز ما، کریم صادق زاده در همایش ایمنی، بهداشت و محیط زیست و مدیریت پیشگیری از حوادث در فضاهای سبز شهری با بیان این مطلب اظهار داشت: آذربایجان شرقی رتبه ششم […]




راه اندازی فراکسیون کارگری در شورای شهر تبریز/ لزوم ایجاد تمهیدات ایمنی در پارکهای شهری

تبریز ما: عضو شورای اسلامی شهر تبریز از طرح راه اندازی فراکسیون کارگری برای نخستین بار در شورای شهر تبریز خبر داد.

به گزارش تبریز ما، کریم صادق زاده در همایش ایمنی، بهداشت و محیط زیست و مدیریت پیشگیری از حوادث در فضاهای سبز شهری با بیان این مطلب اظهار داشت: آذربایجان شرقی رتبه ششم حوادث کاری را در بین استان های کشور به خود اختصاص داده است.

صادق زاده از رشد ۴۴ درصدی تعداد فوت شدگان در اثر حوادث کاری در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ خبر داده و گفت: این آمار در سال ۹۴، ۵۰ نفر بود در حالی که در سال ۹۵ این رقم به ۷۲ نفر افزایش یافته است.

وی افزود: سال ۹۵ از لحاظ ایمنی، ناایمن ترین سال طی سال های اخیر به شمار می رود که امسال نیز برای کاهش این آمار هیچ اقدام پیشگیرانه ای انجام نشده است.

این عضو شورای شهر تبریز با بیان اینکه به طور میانگین هر ماه بیش از ۱۰۰ مصدوم در حوادث کاری داریم، تصریح کرد: طی سال ۹۵ تعداد مصدومین ناشی از حوادث کاری هزارو ۲۶۲ نفر بود که از این بین ۳۰ زن و ۱۳۳۲ مرد هستند.

صادق زاده میانگین سنی فوت شدگان را ۴۲ سال عنوان کرده و گفت: سقوط از بلندی، اصابت جسم سخت، سوختگی و… عمده دلایل این حوادث هستند.

به گفته وی، در آمار پنج ماهه نخست سال ۹۶، در اثر حوادث کاری ۲۵ نفر فوت و ۵۶۶ نفر حادثه دیده اند.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز خاطرنشان کرد: بی تردید همزیستی با طبیعت لازمه زیست هر انسانی است و به عبارتی هر کجا زیستی در خطر باشد ، زندگی انسان نیز با مخاطره مواجه است.

کریم صادق زاده با تاکید بر اینکه فضای سبز به عنوان یکی از مهمترین شاخص های توسعه در جوامع مطرح است، گفت: بر همین اساس توجه به موضوع ایمنی در فضاهای عمومی به ویژه پارکها، بسیار ضروری است. تمهیدات ایمنی برای پارکها از الزاماتی است که ذهن طراحان شهری را به خود مشغول ساخته است.

وی با اشاره به اینکه ایمنی به معنی شرایط آزاد بودن از مشکلات است، اظهار داشت: ایمنی در خدمات باید به طور کامل لحاظ شود . ورود غیرمجاز موتورسواران ، توجه به کیفیت غذاهای عرضه شده در بوفه ها و…همواره باید مورد کنترل قرار گیرد.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز از کمبود بازرس کار خبر داده و خاطرنشان کرد: عدم تناسب بین تعداد بازرسین کار و تعداد کارگران و کارگاهها مشکلات عدیده ای را در این بین سبب شده است.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10203 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58505 بازدید ]
8 سال پيش [ 33731 بازدید ]
8 سال پيش [ 19060 بازدید ]
5 سال پيش [ 18678 بازدید ]
5 سال پيش [ 12418 بازدید ]
8 سال پيش [ 12080 بازدید ]
8 سال پيش [ 10983 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9274 بازدید ]
7 سال پيش [ 8158 بازدید ]
5 سال پيش [ 7781 بازدید ]
4 سال پيش [ 7564 بازدید ]
4 سال پيش [ 7049 بازدید ]
5 سال پيش [ 6388 بازدید ]
6 سال پيش [ 6350 بازدید ]
2 سال پيش [ 6288 بازدید ]
4 سال پيش [ 6104 بازدید ]
4 سال پيش [ 6102 بازدید ]
4 سال پيش [ 6014 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 281 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 619 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 526 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 316 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 340 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 306 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 62 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 388 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 261 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 315 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 499 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 293 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 64 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید