چهارشنبه, ۵ شهریور ۱۴۰۴ /
8964
۰۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۳
459 بازدید
۰

خانه‌های تاریخی که تبدیل به اداره شده‌اند، باید تخلیه‌ شود/خانه‌های تاریخی تبدیل به هتل و رستوران شود

[ad_1] تبریز ما: استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: برخی خانه‌های تاریخی تبدیل به اداره شده‌اند که باید تخلیه‌شده و در جای دیگری برای خود ساختمان اجاره کنند چرا که این بناها باید به هتل یا رستوران و دیگر موضوعات مرتبط با گردشگری تبدیل شود و در شروع،منطقه ارس می‌تواند اقدام کند. به گرارش تبریز ما، مجید خدابخش […]



[ad_1]


خانه‌های تاریخی که تبدیل به اداره شده‌اند، باید تخلیه‌ شود/خانه‌های تاریخی تبدیل به هتل و رستوران شود

تبریز ما: استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: برخی خانه‌های تاریخی تبدیل به اداره شده‌اند که باید تخلیه‌شده و در جای دیگری برای خود ساختمان اجاره کنند چرا که این بناها باید به هتل یا رستوران و دیگر موضوعات مرتبط با گردشگری تبدیل شود و در شروع،منطقه ارس می‌تواند اقدام کند.

به گرارش تبریز ما، مجید خدابخش ظهر امروز در نشست ستاد ملی تبریز ۲۰۱۸ که با حضور معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی برگزار شد، اظهار داشت: در نشستی که با معاون اول رئیس‌جمهور به همراه تعدادی از نمایندگان استان در مجلس داشتیم، قرار شد تا ۱۰ پروژه شاخص معرفی شود تا در سال جاری و قانون بودجه ۹۷ بحث هزینه در خصوص آن طرح‌ها مشخص شود.

وی گفت: یکی از مسائلی که در بحث گردشگری اهمیت دارد چگونگی جذب و جلب گردشگر خارجی و داخلی است که در راستای گردشگر خارجی باید اقداماتی انجام‌ شده و اتفاقاتی در تبریز ۲۰۱۸ بیفتد که بتوانیم گردشگر خارجی جذب کنیم.

خدابخش در ادامه با اشاره به بحث معرفی تبریز به‌عنوان شهر گردشگر تصریح کرد: اگر بخواهیم تبریز به‌عنوان شهر گردشگری معرفی شود، باید بدانیم که این بحث با شهر معمولی فرق خواهد داشت و عمدتاً باید روی آن متمرکز شد.

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: یکی از ظرفیت‌های خوب شهر تبریز خانه‌های تاریخی است، شاهد هستیم که برخی خانه‌های تاریخی تبدیل به اداره شده‌اند که این خانه‌های تاریخی باید تخلیه‌شده و در جای دیگری برای خود ساختمان اجاره کنند تا این بناها به هتل یا رستوران و دیگر موضوعات مرتبط با گردشگری تبدیل شود و در شروع از منطقه ارس می‌خواهیم برای این کار اقدام کند.

وی ادامه داد: یکی از مزیت‌ها و ویژگی‌هایی که می‌تواند جلب گردشگری کند برای نمونه خانه‌های قدیمی و تاریخی و ارائه غذاهای سنتی در همین خانه‌های تاریخی است که نمونه‌ای از ظرفیت‌ها در بخش گردشگری است.

خدابخش تأکید کرد: همه مردم و سازمان‌های مردم‌نهاد و رسانه‌ها و صاحبان فکر و اندیشه باید تلاش کنند، با برگزاری رویدادهای متنوع هنری و فرهنگی و ورزشی اتفاقاتی در تبریز ۲۰۱۸ زمینه جذب گردشگر فراهم شود.

وی در ادامه با تأکید بر انتخاب شعاری برای معرفی هرچه بهتر تبریز، خاطرنشان کرد: باید یک شعار مناسب برای برند سازی تبریز انتخاب شود چراکه برندسازی اصلی‌ترین موضوعی است که هر کشور و هر صنعتی برای خود دارد و با آن نام تشویق ذهنی می‌کند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8964 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58771 بازدید ]
8 سال پيش [ 33933 بازدید ]
8 سال پيش [ 19306 بازدید ]
6 سال پيش [ 18878 بازدید ]
5 سال پيش [ 12639 بازدید ]
8 سال پيش [ 12377 بازدید ]
8 سال پيش [ 11207 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9493 بازدید ]
7 سال پيش [ 8375 بازدید ]
6 سال پيش [ 7972 بازدید ]
4 سال پيش [ 7744 بازدید ]
4 سال پيش [ 7255 بازدید ]
5 سال پيش [ 6592 بازدید ]
7 سال پيش [ 6585 بازدید ]
2 سال پيش [ 6480 بازدید ]
5 سال پيش [ 6319 بازدید ]
4 سال پيش [ 6279 بازدید ]
4 سال پيش [ 6259 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 45 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 43 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 52 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 53 بازدید ]
عصر تبریز 3 روز پيش [ 43 بازدید ]
عصر تبریز 3 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 3 روز پيش [ 35 بازدید ]
عصر تبریز 3 روز پيش [ 34 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 596 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 333 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 490 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 381 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 429 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 377 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 359 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 323 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 585 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 332 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 373 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 594 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 455 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 325 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 28 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید