شنبه, ۲ اسفند ۱۴۰۴ /
6517
۲۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۹:۱۲
505 بازدید
۰

جزئیات واریز سود سهام عدالت ۳۲ میلیون ایرانی در هفته آینده

[ad_1] تبریز ما: از میان ۴۹ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری که مشمول دریافت سود سهام عدالت هستند ،۳۲ میلیون نفر شماره شبای خود را اعلام کرده و سود سهام خود را طی هفته آینده دریافت می کنند و ۱۷ میلیون نفر هنوز برای اعلام شماره شبای خود اقدام نکرده اند. به گزارش تبریز ما، […]



[ad_1]


جزئیات واریز سود سهام عدالت ۳۲ میلیون ایرانی در هفته آینده

تبریز ما: از میان ۴۹ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری که مشمول دریافت سود سهام عدالت هستند ،۳۲ میلیون نفر شماره شبای خود را اعلام کرده و سود سهام خود را طی هفته آینده دریافت می کنند و ۱۷ میلیون نفر هنوز برای اعلام شماره شبای خود اقدام نکرده اند.

به گزارش تبریز ما، با نزدیک شدن روزهای آخر شهریور به “الوعده وفای ” دولت نزدیک می شویم و بزرگترینش که ۳۰ میلیون ایرانی منتظر آن هستند واریز سود سهام عدالت است که باید طی روزهای اخیر به حساب مشمولان واریز شود.

از اسفند سال گذشته که برای مشمولان صورت حساب تولید شد تا امروز حدود هفت ماه می گذرد تا مشمولان سهام عدالت بر اساس شماره شبای خود سود ۶۵ تا ۱۳۰ هزار تومان واریز سود خواهند داشت که این مبلغ ظاهرا در فروردین ماه سال آینده تکرار خواهد شد.

بر اساس اصلاعات سازمان خصوصی ۴۹ میلیون نفر مشمول سود سهام عدالت هستند که در این میان دو میلیون نفر متوفی هستند که وارثین آنها با پشت سر گذاشتن مراحل اداری می توانند سود سهام عدالت فرد فوت شده را دریافت کنند.

 سید جعفر سبحانی در برنامه «روی خط بازار» با اشاره به ثبت افزون بر ۳۲ میلیون شماره شبا حساب بانکی در سامانه سهام عدالت، از مشمولان سهام عدالت که تاکنون موفق به ثبت کد شبای خود در سامانه مزبور نشده اند، خواست هرچه سریعتر اقدام کنند.

وی در ادامه با اعلام اینکه طرح ساماندهی سهام عدالت از جمله طرح های بزرگ ملی در دولت یازدهم بود، اظهار داشت: هفدهم اسفند ماه سال گذشته طرح ساماندهی یا سامانه سهام عدالت در کشور رونمایی و برای تمامی مشمولان صورت حساب تولید شد.

مشاور رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: امکان مراجعه به سامانه و دریافت صورت حساب برای مشمولان سهام عدالت از همان روز در کشور فراهم شده است.

وی همچنین تعداد جمعیت مشمول سهام عدالت در ایران را ۴۹ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر اعلام کرد و افزود: نزدیک به دو میلیون نفر افراد متوفی هستند.

سبحانی با بیان اینکه در حال حاضر باکسر افراد متوفی ۴۷ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر مشمول سهام عدالت هستند، اظهار داشت: از هفدهم اسفند ماه سال گذشته تاکنون جمعیتی بالای ۳۷ میلیون و ۵۰۰ نفر از مشمولان برای دریافت صورت حساب خود به سامانه سهام عدالت مراجعه کرده اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با علام اینکه مرحله دوم طرح ساماندهی سهام عدالت از سی ام فروردین سال جاری آغاز شده است، گفت: از آنجائیکه سود عملکرد سال ۹۵ شرکت های سرمایه پذیر باید به حساب مشمولان واریز شود از تمامی مشمولان سهام عدالت خواسته شد شماره شبا خود را در سامانه سهام عدالت ثبت کنند.

مشاور رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: از سی ام فروردین ماه سال جاری تا کنون بیش از ۳۲ میلیون نفر از مشمولان شماره شبا خود را در سامانه مزبور ثبت کرده اند.

وی در مصاحبه با رادیو اقتصاد تاکید کرد: تمامی مشمولان در هر گروه سنی باید یک شماره شبای حساب بانکی در سامانه سهام عدالت ثبت کنند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6517 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60439 بازدید ]
8 سال پيش [ 35648 بازدید ]
9 سال پيش [ 20922 بازدید ]
6 سال پيش [ 20544 بازدید ]
5 سال پيش [ 14229 بازدید ]
8 سال پيش [ 13957 بازدید ]
9 سال پيش [ 12840 بازدید ]
6 سال پيش [ 11088 بازدید ]
8 سال پيش [ 9991 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9470 بازدید ]
4 سال پيش [ 9251 بازدید ]
4 سال پيش [ 8815 بازدید ]
7 سال پيش [ 8129 بازدید ]
5 سال پيش [ 8123 بازدید ]
4 سال پيش [ 8042 بازدید ]
3 سال پيش [ 8007 بازدید ]
4 سال پيش [ 7745 بازدید ]
5 سال پيش [ 7709 بازدید ]
4 سال پيش [ 7300 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1414 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1769 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1805 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1447 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1403 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1782 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1405 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1419 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1768 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1229 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1301 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1209 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1283 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1204 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1127 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1161 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1111 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 584 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 456 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 475 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 538 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 594 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 443 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 358 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 529 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 472 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 569 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 559 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 558 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 442 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 464 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 570 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 507 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 33 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 458 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 354 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید