سه شنبه, ۵ اسفند ۱۴۰۴ /
9508
۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۷:۵۹
434 بازدید
۰

توسعه دوچرخه‌سواری باید با مطالعه نیازسنجی‌های عملی پیگیری شود

[ad_1] تبریز ما: شهردار تبریز بر لزوم بهره‌گیری از ایده‌های موفق در توسعه دوچرخه‌سواری تاکید کرد و گفت: الگوبرداری از تجربه‌ کشورهای توسعه‌یافته، وقتی نتیجه‌بخش است که با بومی‌سازی همراه باشد. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر در کارگاه تخصصی توسعه دوچرخه‌سواری در تبریز با بیان این مطلب اظهار داشت: تجربیات موفق کشورهای مختلف، […]



[ad_1]

تبریز ما: شهردار تبریز بر لزوم بهره‌گیری از ایده‌های موفق در توسعه دوچرخه‌سواری تاکید کرد و گفت: الگوبرداری از تجربه‌ کشورهای توسعه‌یافته، وقتی نتیجه‌بخش است که با بومی‌سازی همراه باشد.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر در کارگاه تخصصی توسعه دوچرخه‌سواری در تبریز با بیان این مطلب اظهار داشت: تجربیات موفق کشورهای مختلف، لزوماً نمی‌تواند در کشور ما نیز موفق باشد؛ تجربه‌های موفق فنی و اجرایی را باید با شرایط فرهنگی و اجتماعی خود وفق داده و بومی‌سازی کنیم.

وی با تاکید بر این‌که احصای نیازهای شهر و نظرخواهی از مردم، باید از مرحله تئوری عبور کرده و در مرحله عمل ثابت شود، تصریح کرد:  باید ببینیم مردم در جهت‌گیری حرکت خود، چه انتخابی دارند و چه فضاهایی را بیشتر می‌پسندند؛ برنامه‌های اجرایی را باید بر اساس  نیازسنجی‌های واقعی تثبیت کنیم.

شهردار تبریز با بیان این‌که تاثیر دوچرخه‌سواری در سلامت روح و جسم و آرامش شهر، یک موضوع بدیهی است، افزود: توسعه دوچرخه‌سواری باید با مطالعه و بسترسازی همراه باشد، در غیر این صورت، نه تنها به نتیجه‌ای نخواهد رسید بلکه باعث ایجاد هزینه نیز خواهد شد.

شهین‌باهر متذکر شد: باید پژوهش را در اولویت قرار دهیم و از ورود به آزمون و خطایی که موجب اتلاف منابع شود، پرهیز کنیم.

وی اظهار داشت: کارگاه‌ تخصصی توسعه دوچرخه‌سواری، مقدمه ارزشمندی است که می‌تواند آینده دوچرخه‌سواری را از حیث سخت‌افزاری و نرم‌افزاری بررسی کرده و مسیر مشخصی در پیش روی عوامل مدیریتی و اجرایی قرار دهد.

شهردار تبریز خاطرنشان کرد: در چارچوب مطالعات و هماهنگی با بخش‌های مختلف اجرایی، مصمم به حمایت از توسعه دوچرخه‌سواری هستیم و امیدواریم در یک برنامه میان‌مدت، شاهد تاثیرگذاری این سیستم در حمل‌و‌نقل شهری باشیم.

توسعه دوچرخه‌سواری باید با مطالعه نیازسنجی‌های عملی پیگیری شود

پیش از سخنان شهردار تبریز، مهدی یوسفی، معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار تبریز نیز گفت: توسعه دوچرخه‌سواری از نیازهای حوزه حمل‌و‌نقل شهر است؛ سعی داریم این نیاز را با بهره‌مندی از تجربه‌های کشورهای موفق پوشش دهیم.

وی اضافه کرد: کارگاه تخصصی توسعه دوچرخه‌سواری، با حضور متخصصان هلندی NBP، به همین منظور تدارک دیده شده و به بررسی تجربه‌های بین‌المللی و زمینه‌های اجرایی توسعه دورچرخه‌سواری در شهر تبریز می پردازد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9508 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60476 بازدید ]
8 سال پيش [ 35689 بازدید ]
9 سال پيش [ 20949 بازدید ]
6 سال پيش [ 20565 بازدید ]
5 سال پيش [ 14262 بازدید ]
8 سال پيش [ 13982 بازدید ]
9 سال پيش [ 12866 بازدید ]
6 سال پيش [ 11114 بازدید ]
8 سال پيش [ 10023 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9507 بازدید ]
4 سال پيش [ 9274 بازدید ]
4 سال پيش [ 8851 بازدید ]
7 سال پيش [ 8157 بازدید ]
5 سال پيش [ 8143 بازدید ]
4 سال پيش [ 8076 بازدید ]
3 سال پيش [ 8039 بازدید ]
4 سال پيش [ 7771 بازدید ]
5 سال پيش [ 7747 بازدید ]
4 سال پيش [ 7357 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1446 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1837 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1865 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1432 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1818 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1447 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1472 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1816 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1347 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1425 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1319 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1322 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1234 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1167 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1192 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1140 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 597 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 582 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 596 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 397 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1272 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 521 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 584 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 467 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 555 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 942 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 517 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 547 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 797 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 889 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 494 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 548 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 515 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید