جمعه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ /
73788
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
178 بازدید
۰

برنامه‌ریزی برای اجرای پروژه‌های بهسازی و مناسب سازی طی سال ۱۴۰۴/ اولویت با مناسب‌سازی معابر برای افراد کم‌توان

جلسات هیئت بهسازی و مناسب‌سازی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز با موضوع بررسی روش‌های اجرایی و اولویت‌های پیشنهادی بهسازی و مناسب‌سازی مناطق دهگانه شهرداری تبریز در سال ۱۴۰۴، با حضور مدیران معاونت فنی و عمرانی، معاونین عمرانی و مسئولین مناسب‌سازی مناطق برگزار شد.



جلسات هیئت بهسازی و مناسب‌سازی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز با موضوع بررسی روش‌های اجرایی و اولویت‌های پیشنهادی بهسازی و مناسب‌سازی مناطق دهگانه شهرداری تبریز در سال ۱۴۰۴، با حضور مدیران معاونت فنی و عمرانی، معاونین عمرانی و مسئولین مناسب‌سازی مناطق برگزار شد.

به گزارش شهریار، مدیرکل عمرانی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز، در این جلسات ضمن تشریح نحوه تعیین اولویت‌ها و الزامات مربوط به اولویت‌بندی پروژه‌های بهسازی و مناسب‌سازی، بر ایجاد شهری دسترس‌پذیر برای همه شهروندان، به ویژه نابینایان، سالمندان و ناتوانان جسمی و حرکتی تاکید کرد.

غلامرضا عندلیب گفت: پروژه‌های بهسازی و مناسب‌سازی باید بر اساس طراحی دقیق و نیازسنجی کامل انجام شوند و پیوست‌های لازم در اجرای پروژه‌های کف‌سازی، به ویژه رعایت حال ناتوانان جسمی و حرکتی و سالمندان، در نظر گرفته شوند.

عندلیب افزود: در راستای تقویت سرانه نشاط و شادی شهروندان، مناطق باید به موازات احداث پارک‌ها، طرح ایمن‌سازی، بهسازی و مناسب‌سازی این پارک‌ها برای ناتوانان جسمی و حرکتی را در دستور کار قرار دهند.

وی گفت: هدف نهایی ما ایجاد معابری یکدست و هموار است که سهولت عبور و مرور همه شهروندان، به خصوص افراد دارای معلولیت را فراهم کند. این امر شامل مناسب‌سازی معابر، تقاطع‌ها، پیاده‌روها و پیاده‌راه‌ها با ایجاد مسیرهای ویژه برای نابینایان، هموارسازی سطوح می شود.

وی درادامه گفت: با توجه به تاکید شهردار تبریز، بهسازی و مناسب‌سازی سرویس‌های بهداشتی در سطح شهر تا عید در اولویت قرار دارد تا دسترسی آسان و بهداشتی برای همه شهروندان فراهم شود.

در این جلسات، معاونین عمرانی مناطق دهگانه شهرداری تبریز نیز پیشنهادات خود را در خصوص اولویت‌های پروژه‌های بهسازی و مناسب‌سازی معابر مناطق مزبور با ارائه تصویر محل، کروکی و مساحت محل به هیئت بهسازی و مناسب‌سازی ارائه کردند. پس از بررسی‌های لازم توسط هیات مناسب سازی و بهسازی، اولویت‌های نهایی برای اجرای پروژه‌های مناسب‌سازی و بهسازی معابر برای سال ۱۴۰۴ تعیین و به مناطق ابلاغ خواهد شد.

برنامه‌ریزی برای اجرای پروژه‌های بهسازی و مناسب سازی طی سال ۱۴۰۴/ اولویت با مناسب‌سازی معابر برای افراد کم‌توان

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 73788 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60196 بازدید ]
8 سال پيش [ 35391 بازدید ]
9 سال پيش [ 20695 بازدید ]
6 سال پيش [ 20316 بازدید ]
5 سال پيش [ 13993 بازدید ]
8 سال پيش [ 13708 بازدید ]
9 سال پيش [ 12612 بازدید ]
6 سال پيش [ 10849 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9735 بازدید ]
6 سال پيش [ 9270 بازدید ]
4 سال پيش [ 9056 بازدید ]
4 سال پيش [ 8588 بازدید ]
5 سال پيش [ 7908 بازدید ]
7 سال پيش [ 7901 بازدید ]
4 سال پيش [ 7790 بازدید ]
3 سال پيش [ 7777 بازدید ]
4 سال پيش [ 7539 بازدید ]
5 سال پيش [ 7514 بازدید ]
3 سال پيش [ 6926 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1088 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1363 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1397 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1122 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1112 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1397 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1084 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1087 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1385 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 944 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1006 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1075 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 930 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 981 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 982 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 917 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 868 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 915 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 869 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 442 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1593 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 854 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 548 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 169 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1018 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 665 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 173 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 86 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 451 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 458 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 541 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 162 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 493 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 177 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 135 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 397 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 610 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 5 بازدید ]