جمعه, ۱۸ مهر ۱۴۰۴ /
13127
۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۹:۴۲
689 بازدید
۰

بررسی لایحه فاینانس خط دو قطار شهری تبریز با حضور رییس شورای عالی استان ها

تبریز ما: پنجاه و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تبریز با موضوع بررسی جزییات تحقق فاینانس و نحوه باز پرداخت سهم شهرداری و دولت در حالی برگزار شد که مرتضی الویری رییس شورای عالی استان ها مهمان ویژه این جلسه بود. به گزارش تبریز ما، در این جلسه اعضای شورا بررسی ردیف فاینانس خط […]




بررسی لایحه فاینانس خط دو قطار شهری تبریز با حضور رییس شورای عالی استان ها

تبریز ما: پنجاه و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تبریز با موضوع بررسی جزییات تحقق فاینانس و نحوه باز پرداخت سهم شهرداری و دولت در حالی برگزار شد که مرتضی الویری رییس شورای عالی استان ها مهمان ویژه این جلسه بود.

به گزارش تبریز ما، در این جلسه اعضای شورا بررسی ردیف فاینانس خط دو پروژه قطار شهری تبریز و ضرورت جذب تسهیلات با اخذ مصوبه شورای اقتصاد و دارایی در کنار شفافیت نحوه باز پرداخت سهم شهرداری طی ۱۰ سال را در دستور کار خود قرار دادند.

دریافت ۴۲۰ میلیون دلار تسهیلات بانکی به صورت فاینانس برای پیشرفت پروژه خط دو قطار شهری، تصویب شورای شهر تبریز و شورای اقتصاد را می طلبد تا با تخصیص آن کلیه تجهیزات این پروژه خریداری شود. اما موضوع مورد بحث نحوه بازپرداخت ۵۰ درصد سهم دولت و ۵۰ درصد سهم شهرداری تبریز است.

رییس شورای عالی استان ها در این جلسه تقویت و توسعه منابع کسب درآمد های پایدار شهرداری ها را بهترین روش حل معضل تامین اعتبار برای اجرای پروژه های کلان در شهرهای بزرگ عنوان کرد و گفت: درآمد های ناپایدار نسخه خوبی برای تجهیز و تامین منابع مالی نیست.

مرتضی الویری افزود: تنوع بخشی به منابع درآمدی این اطمینان خاطر را به شهرداری ها می دهد تا برنامه های بلند مدتی برای تامین اعتبار پروژه هایشان داشته باشند.

وی تصریح کرد: شهرداری تهران با این روش توانست حدود یک هزار و ۲۰۰ میلیون تومان در ردیف درآمدهای پایدار خود افزایش ایجاد کند.

الویری با اشاره به ضرورت تغییر نگرش شهرداری ها به موضوع تراکم فروشی متذکر شد: تراکم فروشی در شهرها منجر به ایجاد درآمدهای ناپایدار می شود و نمی تواند منبع خوبی برای تامین اعتبار تعهدات شهرداری ها باشد.

خط دو قطار شهری با بیست ایستگاه و ۲ دپو وپارکینگ به همراه ابنیه و سازه های فنی و تجهیزات مترو سیستمی غربی ترین نقطه تبریز از منطقه قراملک با عبور از مرکز شهر و کانون های مهم سفر درون شهری به شرقی ترین قسمت شهر در میدان بسیج متصل خواهد کرد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13127 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59199 بازدید ]
8 سال پيش [ 34354 بازدید ]
8 سال پيش [ 19685 بازدید ]
6 سال پيش [ 19284 بازدید ]
5 سال پيش [ 12992 بازدید ]
8 سال پيش [ 12773 بازدید ]
8 سال پيش [ 11584 بازدید ]
6 سال پيش [ 9864 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8752 بازدید ]
6 سال پيش [ 8368 بازدید ]
4 سال پيش [ 8106 بازدید ]
4 سال پيش [ 7625 بازدید ]
7 سال پيش [ 6966 بازدید ]
5 سال پيش [ 6962 بازدید ]
3 سال پيش [ 6837 بازدید ]
4 سال پيش [ 6664 بازدید ]
4 سال پيش [ 6646 بازدید ]
5 سال پيش [ 6644 بازدید ]
3 سال پيش [ 5352 بازدید ]
عصر تبریز 27 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 25 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 83 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 71 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 99 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 433 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 466 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 395 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 871 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1987 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 864 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 81 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 349 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 596 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 6 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 496 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 421 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید