سه شنبه, ۵ اسفند ۱۴۰۴ /
11925
۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۶:۳۳
529 بازدید
۰

بازگشایی مجدد موزه ادب و عرفان اهر در راستای تبریز ۲۰۱۸

تبریز ما: رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان اهر با بیان اینکه تنها موزه ادب و عرفان کشور در اهر قرار دارد گفت: بازگشایی مجدد موزه ادب و عرفان در راستای بازدید گردشگران تبریز ۲۰۱۸ در دستور کار قرار دارد. حسن باقرپور اظهار داشت: در رابطه با مرمت و بازگشایی بقعه شیخ شهاب‌الدین […]




بازگشایی مجدد موزه ادب و عرفان اهر در راستای تبریز ۲۰۱۸

تبریز ما: رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان اهر با بیان اینکه تنها موزه ادب و عرفان کشور در اهر قرار دارد گفت: بازگشایی مجدد موزه ادب و عرفان در راستای بازدید گردشگران تبریز ۲۰۱۸ در دستور کار قرار دارد.

حسن باقرپور اظهار داشت: در رابطه با مرمت و بازگشایی بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری، شورای فنی میراث فرهنگی آذربایجان شرقی با حضور کارشناسانی از سازمان میراث فرهنگی تشکیل شد و از طرفی هم مرمت و بازگشایی این بقعه از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه میراث فرهنگی آذربایجان شرقی برای مرمت بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری از دکترین سازه و معماری دانشگاه هنر تبریز به لحاظ اهمیت موضوع استفاده و مرمت این بقعه را تخصصی‌تر کرده‌اند، افزود: فقط برای طرح مرمت بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری که قریب به دو سال به‌طور انجامید میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان شرقی تنها در این بخش ۱۳۰ میلیون تومان هزینه کرده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان اهر ادامه داد: طرحی که دانشگاه هنر تبریز برای مرمت بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری ارائه کرده زمان‌بر است و مرمت بر اساس زمان‌بندی به‌ پیش می‌رود و در این راستا سبک‌سازی گنبد بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری فعلاً در حال انجام است که برای سبک‌سازی از تکنولوژی نوین و تخصصی‌تر انجام می‌گیرد.

باقرپور با بیان اینکه شرایط به‌گونه‌ای رقم می‌خورد که برخی مسائل به دلیل محدودیت‌ها نمی‌توانیم بیان کنیم منجر به انتقاد از سوی رسانه‌ها می‌شود، گفت: بازسازی مناره بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری که مخالفانی هم داشت ولی علی‌رغم اینکه بازسازی جزو خواسته‌های مردم بود توانستیم با تهیه آجر فیروزه‌ای مناره این بقعه تاریخی ۷۰۰ ساله را مجدداً احیا کنیم.

وی تأکید کرد: در نم‌زدایی کانال‌های مسجد بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری که با مشکلاتی همراه بودیم تا با نم‌زدایی مانع از بین رفتن خطوط شویم اما متأسفانه از سوی رسانه‌ها انتقاداتی در خصوص رنگ‌آمیزی شد ولی هرگونه رنگ‌آمیزی در کار نبود بلکه گچ کاری بود ولی می‌بایست طبق قانون مرمت نباید در حین مرمت هیچ‌گونه بازدیدی شود و همین امر سبب شده تا اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان شرقی دل‌چرکین شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان اهر با ذکر اینکه تاکنون برای مرمت بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری نزدیک به ۳۵۰ میلیون تومان هزینه شده است، گفت: این میزان اعتبارات برای گنجه‌ها، گنبد و نم‌زدایی کانال مسجد بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری صرف شده است.

باقرپور با اشاره به بازگشایی مجدد موزه ادب و عرفان بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری، افزود: بازگشایی مجدد موزه ادب و عرفان در راستای بازدید گردشگران تبریز ۲۰۱۸ در دستور کار قرار دارد ولی اگر ایراداتی از سوی شورای فنی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان شرقی گرفته شود ناچار مجبور به قبول تصمیم این شورا خواهیم بود.

وی با تأکید بر اینکه برنامه‌های ادارات شهرستان اهر در راستای رویداد تبریز ۲۰۱۸ به اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری این شهرستان ارسال‌شده است، گفت: فعلاً منتظر برگزاری جلسه ستاد شهرستانی تبریز ۲۰۱۸ هستیم تا در این جلسه برنامه‌های ادارات جمع‌بندی شود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 11925 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60474 بازدید ]
8 سال پيش [ 35684 بازدید ]
9 سال پيش [ 20947 بازدید ]
6 سال پيش [ 20564 بازدید ]
5 سال پيش [ 14259 بازدید ]
8 سال پيش [ 13981 بازدید ]
9 سال پيش [ 12863 بازدید ]
6 سال پيش [ 11113 بازدید ]
8 سال پيش [ 10016 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9504 بازدید ]
4 سال پيش [ 9272 بازدید ]
4 سال پيش [ 8850 بازدید ]
7 سال پيش [ 8156 بازدید ]
5 سال پيش [ 8141 بازدید ]
4 سال پيش [ 8073 بازدید ]
3 سال پيش [ 8038 بازدید ]
4 سال پيش [ 7769 بازدید ]
5 سال پيش [ 7744 بازدید ]
4 سال پيش [ 7352 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1445 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1834 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1859 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1488 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1431 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1814 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1447 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1466 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1814 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1343 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1424 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1315 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1319 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1232 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1167 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1192 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1136 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 596 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 370 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 28 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 187 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 503 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 147 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 758 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 151 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 459 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 533 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 32 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 522 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 141 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 237 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 6 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 148 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 483 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 173 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید