شنبه, ۱ آذر ۱۴۰۴ /
9849
۳۰ آذر ۱۳۹۶ - ۲:۵۹
430 بازدید
۰

اولویت عمرانی شهرداری تبریز، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است

[ad_1] تبریز ما: شهردار تبریز با اشاره به مشکلات شهرک شهید صیاد شیرازی گفت: با شناختی که از این شهرک داریم امیدواریم با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر و سایر دستگاه‌های اجرایی و شبکه‌های خدمات رسان، برنامه‌های تقویت این شهرک را با سرعت بیشتری پیش ببریم. به گزارش تبریز ما مهندس ایرج شهین‌باهر در مراسم […]



[ad_1]


اولویت عمرانی شهرداری تبریز، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است

تبریز ما: شهردار تبریز با اشاره به مشکلات شهرک شهید صیاد شیرازی گفت: با شناختی که از این شهرک داریم امیدواریم با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر و سایر دستگاه‌های اجرایی و شبکه‌های خدمات رسان، برنامه‌های تقویت این شهرک را با سرعت بیشتری پیش ببریم.

به گزارش تبریز ما مهندس ایرج شهین‌باهر در مراسم آغاز عملیات اجرایی مسیر ارتباطی شهرک شهید صیاد شیرازی با بیان این مطلب اظهار داشت: حمایت‌های معاون سیاسی وزیر کشور، با پشتیبانی استاندار محترم و همکاری دستگاه‌های خدمت‌رسان و اداره‌کل اوقاف، فضای امیدوارکننده‌ای را در شهرک‌شهید ‌صیاد‌شیرازی پدید آورده است.
وی اضافه کرد:  اجازه نمی‌دهیم این امید کمرنگ شود و تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا با تداوم همکاری‌ این عزیزان، این شهرک را به نقطه مطلوب سکونت، نزدیک کنیم.
شهردار تبریز با بیان این‌که پروژه‌ ارتباطی که امروز از شهرک ‌شهید ‌صیاد‌شیرازی آغاز شده، طول این شهرک را تا تبریز ۴ کیلومتر کاهش می‌‌دهد، افزود: در مباحث عمرانی، «راه‌سازی» همواره منشا آبادانی و توسعه است و قطعاً تکمیل این پروژه در تردد ایمن، تسریع در پروژه‌های عمرانی و برنامه‌های خدماتی، تاثیر مهمی خواهد داشت.
شهین‌باهر تاکید کرد: مشکلات مربوط به اختلاف تقسیمات سیاسی شهرک‌شهید ‌صیاد‌شیرازی، با شهرستان صوفیان را با جدیت، با همکاری استاندار محترم و معاونان ایشان، پیگیری می‌کنیم. 
وی با اشاره به این‌که مرجع قانونی این موضوع،  در حیطه معاونت سیاسی وزارت کشور است، یادآور شد: حضور برادر گرامی جناب دکتر جبارزاده و اشرافیت ایشان به موضوع، می‌تواند این اختلاف تقسیماتی را سریع‌تر حل کند.
شهردار تبریز اولویت  شهرداری و رویکرد شورای پنجم را تکمیل پروژه‌های به‌جامانده عنوان و خاطرنشان کرد: در وهله دوم، سعی خواهیم کرد با اجرای مطالعات و نیازسنجی های لازم، پروژه‌های کلان مورد نیاز را آغاز کنیم.
شهین‌باهر یادآور شد: متاسفانه در گذشته، یک معضل خاص می‌توانست، پروژه‌ای را متوقف کرده و به مدیریت بعدی موکول کند؛ این رویّه را به ضرر شهر می‌دانیم و اولویت خود را معطوف پروژه‌های در دست اجرا خواهیم کرد.
وی با بیان این‌که توزیع خدمات متوازن، اصل مهمی است که در برنامه خود به شورای محترم ارائه داده‌ایم، گفت: عدالت شهری، مطالبه اصلی شورا از مدیریت شهر است؛ سعی خواهیم کرد با توزیع متوازن و منطقی برنامه‌های عمرانی و خدماتی، این مطالبه را محقق کنیم.
شهردار تبریز تاکید کرد: اختصاص خدمات بیشتر به مناطق درآمدزا و خدمات کمتر را به مناطق کم‌درآمد، در تضاد با آرمان و اخلاق خدمتگزاری است؛ اگر نیّت‌مان خدمت باشد، به لطف خدا خواهیم توانست علی‌رغم مشکلات و تنگناهای مختلف، مسیر توسعه مناطق کم‌برخوردار را هموار کنیم.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9849 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59658 بازدید ]
8 سال پيش [ 34842 بازدید ]
8 سال پيش [ 20148 بازدید ]
6 سال پيش [ 19730 بازدید ]
5 سال پيش [ 13455 بازدید ]
8 سال پيش [ 13191 بازدید ]
8 سال پيش [ 12062 بازدید ]
6 سال پيش [ 10345 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9202 بازدید ]
6 سال پيش [ 8800 بازدید ]
4 سال پيش [ 8542 بازدید ]
4 سال پيش [ 8079 بازدید ]
5 سال پيش [ 7435 بازدید ]
7 سال پيش [ 7406 بازدید ]
3 سال پيش [ 7262 بازدید ]
4 سال پيش [ 7094 بازدید ]
4 سال پيش [ 7068 بازدید ]
5 سال پيش [ 7047 بازدید ]
3 سال پيش [ 6068 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 388 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 495 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 471 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 376 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 380 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 496 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 383 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 373 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 484 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 318 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 356 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 301 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 345 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 350 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 304 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 309 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 309 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 295 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 158 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 655 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 398 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 405 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 618 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 468 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 429 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 644 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 780 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 544 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 356 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 398 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 400 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 59 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید