چهارشنبه, ۶ اسفند ۱۴۰۴ /
8973
۰۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۴
468 بازدید
۰

آمادگی کامل نیروهای خدمات شهری شهرداری تبریز برای برف روبی و یخ زدایی معابر شهر

تبریز ما: با آغاز بارش برف، نیروهای خدماتی به حالت آماده باش کامل درآمده و در مناطق دهگانه تبریز در حال رفع آبگرفتگی، برف روبی یخ زدایی گسترده معابر هستند. به گزارش تبریز ما، شهرداری تبریز با آغاز بارش شدید برف در تبریز بسیج تجهیزات و نیروهای خدماتی را آغاز کرده و تا عادی‌سازی شرایط […]



تبریز ما: با آغاز بارش برف، نیروهای خدماتی به حالت آماده باش کامل درآمده و در مناطق دهگانه تبریز در حال رفع آبگرفتگی، برف روبی یخ زدایی گسترده معابر هستند.

به گزارش تبریز ما، شهرداری تبریز با آغاز بارش شدید برف در تبریز بسیج تجهیزات و نیروهای خدماتی را آغاز کرده و تا عادی‌سازی شرایط مسیرها و معابر تردد، ادامه خواهد داشت.

معاون خدمات شهری شهردار تبریز اوایل صبح امروز جمعه از وضعیت خدمات رسانی بازدید کرد و از معاونان خدماتی و شهرداران مناطق خواست تا بازدیدهای مستمر خود را مطابق گزارش‌های سامانه ۱۳۷ گزارشات مردمی پیگیری کنند.

مسعود برزگر جلالی در این بازدید بر فرماندهی منسجم خدمات رسانی در تبریز اشاره کرد و گفت: اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی مستمر و استفاده از توان همکاری دستگاه‌های مختلف اجرایی و شهروندان، از نکات مهمی است که باید امروز در ارائه خدمات مطلوب و پیشگیری از بحران ضروری است.

وی اظهار داشت: عوامل اجرایی و خدماتی شهرداری تبریز از شب گذشته با بهره‌گیری از تجهیزات لازم، در سطح شهر حضور دارند و عملیات هدایت آب‌های سطحی، توسط اکیپ‌های خدماتی مناطق، از شب گذشته آغاز شده و تا رسیدن به وضعیت عادی ادامه خواهد داشت.

برزگر جلالی همچنین بر تداوم اجرای طرح خدماتی و زیباسازی شهر تبریز “گوزل تبریزیم” اشاره کرد وتصریح کرد: همزمان با عادی سازی و برف روبی معابر عملیات بهبود وضعیت پل های عابرین پیاده و معابر،لکه گیری های آسفالت سطح شهر، بهبود وضعیت سرویس های بهداشتی فعال و غیر فعال، بهبود وضعیت پیاده رو ها با کف سازی اصولی، رفع موانع فیزیکی، وضعیت روشنایی معابر، اصلاح و همسطح سازی دریچه ها، مرمت و اصلاح جداول، وضعیت رنگ آمیزی، وضعیت ساخت و ساز غیرمجاز اجرا می شود.

بر این اساس به شهروندان توصیه شده تا از پارک کردن اتومبیل در کنار درختانی که احتمال سقوط به دلیل وزش تند باد دارند، خودداری کنند.

 شهروندان می‌توانند در صورت بروز اتفاق غیر مترقبه و نیاز به حضور نیروهای خدماتی مراتب را به سامانه ۲۴ ساعته ۱۳۷ شهرداری تبریز اطلاع دهند.

عوامل اجرایی و خدماتی شهرداری تبریز از ساعات اولیه امروز با بهره‌ گیری از تجهیزات لازم، در سطح شهر حضور دارند و عملیات هدایت آب‌های سطحی، توسط اکیپ‌های خدماتی مناطق، از شب گذشته آغاز شده و تا رسیدن به وضعیت عادی ادامه خواهد داشت. 

سازمان‌های موتوری، پسماند، آتش‌نشانی و خدمات ایمنی، از پشتوانه‌های مهم خدماتی در مواقع بحران به شمار می‌روند و به تناسب شدت‌گرفتن بارش‌ها، از ظرفیت‌های اجرایی این تیم‌ها استفاده می‌شود.

آمادگی کامل نیروهای خدمات شهری شهرداری تبریز برای برف روبی و یخ زدایی معابر شهر

آمادگی کامل نیروهای خدمات شهری شهرداری تبریز برای برف روبی و یخ زدایی معابر شهر

آمادگی کامل نیروهای خدمات شهری شهرداری تبریز برای برف روبی و یخ زدایی معابر شهر

آمادگی کامل نیروهای خدمات شهری شهرداری تبریز برای برف روبی و یخ زدایی معابر شهر

آمادگی کامل نیروهای خدمات شهری شهرداری تبریز برای برف روبی و یخ زدایی معابر شهر

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8973 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60493 بازدید ]
8 سال پيش [ 35705 بازدید ]
9 سال پيش [ 20960 بازدید ]
6 سال پيش [ 20577 بازدید ]
5 سال پيش [ 14273 بازدید ]
8 سال پيش [ 13995 بازدید ]
9 سال پيش [ 12882 بازدید ]
6 سال پيش [ 11127 بازدید ]
8 سال پيش [ 10037 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9518 بازدید ]
4 سال پيش [ 9280 بازدید ]
4 سال پيش [ 8865 بازدید ]
7 سال پيش [ 8167 بازدید ]
5 سال پيش [ 8151 بازدید ]
4 سال پيش [ 8094 بازدید ]
3 سال پيش [ 8049 بازدید ]
4 سال پيش [ 7780 بازدید ]
5 سال پيش [ 7757 بازدید ]
4 سال پيش [ 7378 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1459 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1861 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1888 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1512 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1442 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1842 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1474 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1832 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1292 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1263 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1337 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1342 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1246 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1181 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1205 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1146 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 606 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 128 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 510 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 170 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 538 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 440 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 582 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 433 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 104 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 159 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 6 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 169 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 540 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 578 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 540 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 195 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 466 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 431 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید