چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
10240
۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۸
653 بازدید
۰

آغاز رویداد بزرگ تبریز ۲۰۱۸ با هنر سفال‌گران تبریزی

[ad_1] تبریز ما: معاون صنایع دستی آذربایجان‌شرقی گفت: نخستین رخداد هنری تبریز ۲۰۱۸ با برگزاری نمایشگاه سفال و سرامیک گروه “زیروه” با مشارکت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افتتاح شد . به گزارش تبریز ما، فرشاد به آفرین در افتتاح نمایشگاه سفال و سرامیک گروه زیروه با عنوان رویداد تبریز ۲۰۱۸، […]



[ad_1]


آغاز رویداد بزرگ تبریز ۲۰۱۸ با هنر سفال‌گران تبریزی

تبریز ما: معاون صنایع دستی آذربایجان‌شرقی گفت: نخستین رخداد هنری تبریز ۲۰۱۸ با برگزاری نمایشگاه سفال و سرامیک گروه “زیروه” با مشارکت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افتتاح شد .

به گزارش تبریز ما، فرشاد به آفرین در افتتاح نمایشگاه سفال و سرامیک گروه زیروه با عنوان رویداد تبریز ۲۰۱۸، با بیان اینکه این نمایشگاه در نخستین روزهای سال میلادی جدید به عنوان یکی از رخدادهای هنری تدوین شده از سوی معاونت صنایع دستی، برای رویداد بزرگ فرهنگی تبریز ۲۰۱۸ است، ادامه داد: این نمایشگاه با هدف معرفی آثار سفالی با رویکرد تلفیقی سنتی و مدرن برپا شده است، چراکه این هنر از ظرفیت بالایی برخوردار بوده و برای تمامی سلیقه ها آثار مناسب را ارائه می دهد .
 
به آفرین تاکید کرد: سفال‌گری یکی از هنرهای اصیل و با سابقه در آذربایجان است که به فراخور زمان با تحولات تکنیکی و هنری بسیار، توانسته است مخاطبان متعددی رو با سلایق گوناگون به خود جلب کند، به همین جهت این نمایشگاه را می‎توان یکی از پر مخاطب‌ترین رخدادهای هنری در حوزه صنایع دستی، عنوان کرد .
 
وی با اشاه بر اینکه آثار نسل جوان در هنر سفالگری با تغییر نگرش و بیانی متفاوت نسبت به نسل گذشته ارائه می‌شود، افزود: آثار خلق شده توسط نسل‌های جوان با بیانی متفاوت و مدرن ارائه می‌شود، بطوریکه موجب تلفیق هنرهای مرتبطی چون معماری و گرافیک با سفال و خلق آثاری متفاوت با نسل های گذشته شده است، باید در نظر داشت که این تلفیق بنابر سلایق و خواسته مردمان امروزی است و باید این نکته همواره در ذهن هنرمندان برای جلب مخاطبان خود، درنظر گرفته شود .
 
معاون صنایع دستی استان در پایان خاطرنشان کرد: معاونت صنایع دستی استان با آغاز سال میلادی جدید، رخدادهای هنری مختلفی را در سطح ملی و بین المللی در طول سال ۲۰۱۸ برای اشاعه فرهنگ اصیل و هنر بی‌بدیل آذربایجان به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای جهان اسلام، برگزار خواهد کرد .
 
گفتنی است، نمایشگاه سفال و سرامیک گروه زیروه با عنوان “رویداد تبریز” از ۹ الی ۱۴ دی ماه از ساعت ۱۵ الی ۱۹ در محل خانه فرهنگ-نگارخانه‌های میرعلی و استاد یاسمی برای بازدید عموم دایر است .

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10240 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11170 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9562 بازدید ]
4 سال پيش [ 9326 بازدید ]
5 سال پيش [ 8915 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1550 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1491 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 485 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 503 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 550 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 519 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 741 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 512 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 226 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 435 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 492 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 474 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 472 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 530 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 670 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 523 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید