پنجشنبه, ۲۹ آبان ۱۴۰۴ /
7030
۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۵
441 بازدید
۰

ساماندهی کامل پسماندهای پزشکی تبریز اقدم مهم و تاثیرگذار پیشگیرانه ای بود

[ad_1] تبریز ما: معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری اذربایجان شرقی با اشاره به ساماندهی کامل پسماندهای پزشکی در تبریز، اجرای این طرح را باعث پیشگیری از بیماریها و همچنین مسائل محیط زیستی دانست. به گزارش تبریز ما، رضا مسعود فر با اشاره با اینکه در گذشته بحث پسماندهای پزشکی بیمارستانی مغفول مانده بود اظهار […]



[ad_1]


ساماندهی کامل پسماندهای پزشکی تبریز اقدم مهم و تاثیرگذار پیشگیرانه ای بود

تبریز ما: معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری اذربایجان شرقی با اشاره به ساماندهی کامل پسماندهای پزشکی در تبریز، اجرای این طرح را باعث پیشگیری از بیماریها و همچنین مسائل محیط زیستی دانست.

به گزارش تبریز ما، رضا مسعود فر با اشاره با اینکه در گذشته بحث پسماندهای پزشکی بیمارستانی مغفول مانده بود اظهار داشت: خوشبختانه شهرداری تبریز و سازمان پسماند با همراهی دادگستری استان در این زمینه ورود خوبی داشت و مسئله به صورت کامل ساماندهی شد.

مسعود فر با اعلام اینکه بر اساس ماده ۱۳ قانون پیشگیری از وقوع جرم مخلوط کردن پسماندهای پزشکی و بیمارستانی با سایر پسمانده ها ممنوع است گفت: با توجه به اصل ۵۰ قانون اساسی و قانون مدیریت پسماندها خلاء قانونی در زمینه جمع اوری و دفن اصولی زباله ها وجود ندارد اما قبلا نا اشنایی یا بی اعتنایی دستگاههای زیربط و مراکز بهداشتی و درمانی تولید کننده پسماندهای بیمارستانی به تکالیف قانونی خود موجب  اجرای نشدن صحیح این قانون شده بود.

مسعوی فر خاطرنشان کرد: براساس ماده ۷ قانون مدیریت پسماندها ، مدیریت هر نوع پسماند صنعتی  ،بیمارستانی و شیمیایی که جزو پسماندههای ویژه اند برعهده خود تولید کنندگان است.

وی در ادامه ورود به بحث تاخیر پرواز های هواپیمایی، امنیت فضای مجازی، امنیت محصولات کشاورزشی و همچنین بررسی آبیاری و کود محصولات کشاورزی، ورود به بحث آلودگی هوا از طریق خودروها و همچنین نیروگاه، ساماندهی فروشگاههای اینترنتی و بنگاههای معاملاتی را از دیگر موضوعات مورد بررسی دانست.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری اذربایجان شرقی با اشاره به اینکه حقوق عامه و صیانت از آن حوزه گسترده ای را شامل می شود افزود: تولیدات و محصولات عرضه شده به شهروندان نحوه رعایت حقوق مردم در این مسئله، خدمات گارانتی، آب، دارو، ایمنی جاده، وضعیت سرویس ها، اخذ مبلغ اجباری با عنوان کمک به مدرسه از موضوعاتی است که در چهارچوب حقوق عامه بوده اما این حقوق قبلا بلاصاحب بود و کسی دراین مسائل ورود نمی کرد.

گفتنی است اولین جلسه کارگروه صیانت از حقوق عامه با حضور رئیس کل دادگستری آذربایجان شهری، دادستان تبریز، سرپرست شهرداری تبریز و همچنین مسئولان نهادهای نظارتی در محل دادگستری شهرستان تبریز تشکیل شد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7030 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59654 بازدید ]
8 سال پيش [ 34834 بازدید ]
8 سال پيش [ 20137 بازدید ]
6 سال پيش [ 19720 بازدید ]
5 سال پيش [ 13448 بازدید ]
8 سال پيش [ 13185 بازدید ]
8 سال پيش [ 12049 بازدید ]
6 سال پيش [ 10337 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9187 بازدید ]
6 سال پيش [ 8788 بازدید ]
4 سال پيش [ 8530 بازدید ]
4 سال پيش [ 8070 بازدید ]
5 سال پيش [ 7425 بازدید ]
7 سال پيش [ 7390 بازدید ]
3 سال پيش [ 7255 بازدید ]
4 سال پيش [ 7088 بازدید ]
4 سال پيش [ 7061 بازدید ]
5 سال پيش [ 7039 بازدید ]
3 سال پيش [ 6044 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 377 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 476 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 457 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 367 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 371 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 480 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 373 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 364 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 464 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 303 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 339 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 330 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 288 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 335 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 340 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 291 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 295 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 297 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 289 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 157 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 460 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 501 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 28 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 543 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 549 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 587 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 691 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 404 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 415 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 936 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 603 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 554 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 106 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 366 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 575 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 5 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید