دوشنبه, ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ /
6431
۲۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸
518 بازدید
۰

ساز و کار ارتباط شورا و شهرداری، نیازمند آسیب‌شناسی است

[ad_1] تبریز ما: مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت گفت: شوراهای شهر، در دوران آزمون و خطا واقع شده‌اند و ساز و کار ارتباط شورا و شهرداری، نیازمند آسیب‌شناسی است. به گزارش تبریز ما، مسعود برزگر جلالی که به نمایندگی از مدیران شهرداری تبریز، در نشست مشترک هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری تبریز، […]



[ad_1]

تبریز ما: مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت گفت: شوراهای شهر، در دوران آزمون و خطا واقع شده‌اند و ساز و کار ارتباط شورا و شهرداری، نیازمند آسیب‌شناسی است.

به گزارش تبریز ما، مسعود برزگر جلالی که به نمایندگی از مدیران شهرداری تبریز، در نشست مشترک هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری تبریز، سخن می گفت با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: همکاری شهرداری و شورا، مطمئن‌ترین و به‌روزترین سیستم برای اداره شهر است اما شوراها نمی‌توانند منحصر به شهرداری باشند؛ موضوعاتی از قبیل مدارس، جاده‌ها و بیمارستان‌ها هست همگی در محدوده وظایف شورا هستند و در قانون نیز این موضوع تصریح شده است. 

وی خاطرنشان کرد: روز ملی شعر و ادب، با نام استاد تبریز ما، ثبت شده اما باعث سرافکندگی است که نتوانیم بزرگداشت این روز را در شان و منزلت استاد برگزار کنیم؛ متاسفانه این امر، همان مسیر نخبه‌کشی و خودخوری تاریخی در آذربایجان است.

مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت با اشاره به این‌که شورای پنجم، امیدواری‌های ارزشمندی در میان شهروندان اقشار مختلف ایجاد کرده‌است، اظهار داشت: این شورا ترکیبی از نخبگان، زبدگان و افراد شریف شهر است و سوابق و تخصص‌ اعضا نیز این امر را تائید می‌کند.

برزگر جلالی ادامه داد: اخبار امیدوارکننده‌ای از بدو انتخاب اعضای شورا به گوش رسید که نشان می‌داد این شورا، در پی بررسی شاخص‌ها و معیارها است، نه انتخاب افراد خاص؛ اما متاسفانه این امیدواری، زیاد دوام نداشت.

وی اضافه کرد: متاسفانه طی یک بدعت تاریخی در کشورمان، شهرها به دست پدرخوانده‌هایی اداره می‌شوند که اصالتاً ارتباطی به شهرداری ندارند؛ در این میان، شوراها نیز خواه یا ناخواه، به پشتیبان این رویه نادرست تبدیل شده‌اند.

مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت متذکر شد: علی‌رغم ذهنیت‌های غیرمنصفانه و ناجوانمردانه‌ای که بعضاً علیه مدیران شهرداری وجود دارد، سلامت رفتار و پاکداستی، از خصایل ارزنده مدیران شهرداری است. این مدیران، علی رغم این‌که سال‌هاست به صورت روزانه با ارقام و اعداد بزرگ سر و کار دارند، اما لحظه‌ای از مسیر صداقت و خدمت منحرف نشده‌اند؛‌ همین کارنامه پاک موجب شده که افراد خطاکار، نتوانند مدت طولانی و مستمر در شهرداری حضور داشته باشند.

وی تاکید کرد: شورا و شهرداری باید با عبور از منیت‌ها، ضمیر وحدت‌بخش «ما» را در اداره شهر محقق کنند؛ افراد واسطه‌ و بیرون از مجموعه که بدهکار جریانات خاص باشد، مانع ایجاد این پیوند و مودت خواهند بود.

برزگر جلالی با بیان این‌که طبق گزارش‌ها، ۷۹ درصد از مصوبات شورای چهارم، مربوط به هبه بوده‌است، اظهار داشت:  این در صورتی است که شهرداری در مجموعه خود، با مشکلات طاقت‌فرسا برای اداره شهر مواجه است.

مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت در سخنان آغازین خود با اشاره به این‌که خاستگاه تاریخی شوراها مربوط به دوره هخامنشی است، گفت: این پایگاه تاریخی، در دوره اشکانیان به اوج شکوفایی خود رسید؛ شورای خانواده، شورای بزرگان و شورای شاهزادگان، سه رده شوراها در ایران باستان بود. ترکیب منتخبان شورای بزرگان و شاهزادگان، شورای مهستان را تشکیل می‌داد که تمام امورات مملکت از جمله انتخاب پادشاه را بر عهده داشت.

برزگر اضافه کرد: شورای شهر، میراث‌دار چنین تمدن عظیمی است که البته در دوره معاصر، در جهان غرب نمود بیشتری یافت اما با این حال، شورای امروز در کشور ما، در گذشته تاریخی خود، از این میراث عظیم برخوردار است.

ساز و کار ارتباط شورا و شهرداری، نیازمند آسیب‌شناسی است

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6431 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60229 بازدید ]
8 سال پيش [ 35429 بازدید ]
9 سال پيش [ 20735 بازدید ]
6 سال پيش [ 20341 بازدید ]
5 سال پيش [ 14019 بازدید ]
8 سال پيش [ 13744 بازدید ]
9 سال پيش [ 12654 بازدید ]
6 سال پيش [ 10891 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9775 بازدید ]
6 سال پيش [ 9294 بازدید ]
4 سال پيش [ 9097 بازدید ]
4 سال پيش [ 8612 بازدید ]
7 سال پيش [ 7940 بازدید ]
5 سال پيش [ 7934 بازدید ]
4 سال پيش [ 7828 بازدید ]
3 سال پيش [ 7804 بازدید ]
4 سال پيش [ 7574 بازدید ]
5 سال پيش [ 7550 بازدید ]
4 سال پيش [ 6980 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1122 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1415 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1457 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1169 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1155 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1465 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1125 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1142 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1444 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 988 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1048 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1118 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 971 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1029 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1038 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 968 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 908 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 951 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 912 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 468 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1038 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 384 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 516 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 401 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 757 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 625 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 406 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 473 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 402 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 496 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 455 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 578 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 557 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 658 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید