چهارشنبه, ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ /
6431
۲۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸
635 بازدید
۰

ساز و کار ارتباط شورا و شهرداری، نیازمند آسیب‌شناسی است

[ad_1] تبریز ما: مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت گفت: شوراهای شهر، در دوران آزمون و خطا واقع شده‌اند و ساز و کار ارتباط شورا و شهرداری، نیازمند آسیب‌شناسی است. به گزارش تبریز ما، مسعود برزگر جلالی که به نمایندگی از مدیران شهرداری تبریز، در نشست مشترک هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری تبریز، […]



[ad_1]

تبریز ما: مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت گفت: شوراهای شهر، در دوران آزمون و خطا واقع شده‌اند و ساز و کار ارتباط شورا و شهرداری، نیازمند آسیب‌شناسی است.

به گزارش تبریز ما، مسعود برزگر جلالی که به نمایندگی از مدیران شهرداری تبریز، در نشست مشترک هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری تبریز، سخن می گفت با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: همکاری شهرداری و شورا، مطمئن‌ترین و به‌روزترین سیستم برای اداره شهر است اما شوراها نمی‌توانند منحصر به شهرداری باشند؛ موضوعاتی از قبیل مدارس، جاده‌ها و بیمارستان‌ها هست همگی در محدوده وظایف شورا هستند و در قانون نیز این موضوع تصریح شده است. 

وی خاطرنشان کرد: روز ملی شعر و ادب، با نام استاد تبریز ما، ثبت شده اما باعث سرافکندگی است که نتوانیم بزرگداشت این روز را در شان و منزلت استاد برگزار کنیم؛ متاسفانه این امر، همان مسیر نخبه‌کشی و خودخوری تاریخی در آذربایجان است.

مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت با اشاره به این‌که شورای پنجم، امیدواری‌های ارزشمندی در میان شهروندان اقشار مختلف ایجاد کرده‌است، اظهار داشت: این شورا ترکیبی از نخبگان، زبدگان و افراد شریف شهر است و سوابق و تخصص‌ اعضا نیز این امر را تائید می‌کند.

برزگر جلالی ادامه داد: اخبار امیدوارکننده‌ای از بدو انتخاب اعضای شورا به گوش رسید که نشان می‌داد این شورا، در پی بررسی شاخص‌ها و معیارها است، نه انتخاب افراد خاص؛ اما متاسفانه این امیدواری، زیاد دوام نداشت.

وی اضافه کرد: متاسفانه طی یک بدعت تاریخی در کشورمان، شهرها به دست پدرخوانده‌هایی اداره می‌شوند که اصالتاً ارتباطی به شهرداری ندارند؛ در این میان، شوراها نیز خواه یا ناخواه، به پشتیبان این رویه نادرست تبدیل شده‌اند.

مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت متذکر شد: علی‌رغم ذهنیت‌های غیرمنصفانه و ناجوانمردانه‌ای که بعضاً علیه مدیران شهرداری وجود دارد، سلامت رفتار و پاکداستی، از خصایل ارزنده مدیران شهرداری است. این مدیران، علی رغم این‌که سال‌هاست به صورت روزانه با ارقام و اعداد بزرگ سر و کار دارند، اما لحظه‌ای از مسیر صداقت و خدمت منحرف نشده‌اند؛‌ همین کارنامه پاک موجب شده که افراد خطاکار، نتوانند مدت طولانی و مستمر در شهرداری حضور داشته باشند.

وی تاکید کرد: شورا و شهرداری باید با عبور از منیت‌ها، ضمیر وحدت‌بخش «ما» را در اداره شهر محقق کنند؛ افراد واسطه‌ و بیرون از مجموعه که بدهکار جریانات خاص باشد، مانع ایجاد این پیوند و مودت خواهند بود.

برزگر جلالی با بیان این‌که طبق گزارش‌ها، ۷۹ درصد از مصوبات شورای چهارم، مربوط به هبه بوده‌است، اظهار داشت:  این در صورتی است که شهرداری در مجموعه خود، با مشکلات طاقت‌فرسا برای اداره شهر مواجه است.

مدیرعامل سازمان عون‌بن‌علی و پارک طبیعت در سخنان آغازین خود با اشاره به این‌که خاستگاه تاریخی شوراها مربوط به دوره هخامنشی است، گفت: این پایگاه تاریخی، در دوره اشکانیان به اوج شکوفایی خود رسید؛ شورای خانواده، شورای بزرگان و شورای شاهزادگان، سه رده شوراها در ایران باستان بود. ترکیب منتخبان شورای بزرگان و شاهزادگان، شورای مهستان را تشکیل می‌داد که تمام امورات مملکت از جمله انتخاب پادشاه را بر عهده داشت.

برزگر اضافه کرد: شورای شهر، میراث‌دار چنین تمدن عظیمی است که البته در دوره معاصر، در جهان غرب نمود بیشتری یافت اما با این حال، شورای امروز در کشور ما، در گذشته تاریخی خود، از این میراث عظیم برخوردار است.

ساز و کار ارتباط شورا و شهرداری، نیازمند آسیب‌شناسی است

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6431 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60644 بازدید ]
9 سال پيش [ 35871 بازدید ]
9 سال پيش [ 21132 بازدید ]
7 سال پيش [ 20711 بازدید ]
6 سال پيش [ 14436 بازدید ]
9 سال پيش [ 14129 بازدید ]
9 سال پيش [ 13071 بازدید ]
7 سال پيش [ 11272 بازدید ]
8 سال پيش [ 10254 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9683 بازدید ]
5 سال پيش [ 9433 بازدید ]
5 سال پيش [ 9076 بازدید ]
6 سال پيش [ 8357 بازدید ]
5 سال پيش [ 8317 بازدید ]
8 سال پيش [ 8301 بازدید ]
4 سال پيش [ 8209 بازدید ]
5 سال پيش [ 7945 بازدید ]
6 سال پيش [ 7890 بازدید ]
4 سال پيش [ 7588 بازدید ]
ادمین تبریز ما 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
ادمین تبریز ما 4 روز پيش [ 27 بازدید ]
ادمین تبریز ما 4 روز پيش [ 32 بازدید ]
ادمین تبریز ما 8 روز پيش [ 38 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 206 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1675 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2092 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2137 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1697 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1617 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2076 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1651 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1739 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2025 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1465 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1543 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1629 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1495 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1522 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 616 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 690 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 617 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 537 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 592 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 566 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1272 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 916 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 787 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 923 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 550 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید