چهارشنبه, ۱۵ مهر ۱۴۰۵ /
11681
۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۵:۱۲
548 بازدید
۰

جهت‌گیری «تبریزیم» باید تقویت وجهه مردمی و جذب نظرات شهروندان باشد

تبریز ما: شهردار تبریز بر لزوم اطلاع‌یابی از نظرات و پیشنهادهای شهروندان به ویژه در ارتباط با مشکلات محلات تاکید کرد و گفت: برنامه تلویزیونی تبریزیم، ظرفیت ارزشمندی است که باید با همراهی مردم، نیازهای شهر را انعکاس دهد. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر در ویژه‌برنامه چهارمین سال پخش تلویزیونی تبریزیم، با بیان […]




جهت‌گیری «تبریزیم» باید تقویت وجهه مردمی و جذب نظرات شهروندان باشد

تبریز ما: شهردار تبریز بر لزوم اطلاع‌یابی از نظرات و پیشنهادهای شهروندان به ویژه در ارتباط با مشکلات محلات تاکید کرد و گفت: برنامه تلویزیونی تبریزیم، ظرفیت ارزشمندی است که باید با همراهی مردم، نیازهای شهر را انعکاس دهد.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر در ویژه‌برنامه چهارمین سال پخش تلویزیونی تبریزیم، با بیان این که رویه برنامه تلویزیونی تبریزیم نیازمند تقویت وجهه مردمی است، افزود: باید بتوانیم این برنامه را به سمت تقویت وجهه مردمی و جذب نظرات و مطالبات و پیشنهادهای شهروندان سوق دهیم.

وی تصریح کرد: یک سری از پروژه‌های کلان عمرانی هست که در قالب برنامه و بودجه پیش می‌رود، اما بخشی از مشکلات نیز در محلات هست که رفع آن‌ها نیازمند اطلاع‌یابی از نظرات مردم است و از شهروندان می‌‌خواهیم این قبیل مشکلات را به صورت تصویری، به سامانه‌های ارتباطی شهرداری تبریز از جمله برنامه تبریزیم، ارسال کنند.

شهردار تبریز با اشاره به این‌که مشارکت مردمی، اساس موضوعات مدیریت شهری است، گفت: مدیری که در بالادست قرار دارد، باید از زیرمجموعه خود خبر داشته و راهکارهای موثر را برای تکریم ارباب رجوع و جلب مشارکت، ارائه دهد.

شهین‌باهر ادامه داد: موظفم که به مشکلات مردم جواب دهیم اما بعضاً مطالباتی عنوان می‌شود که در حیطه وظایف و اختیارات شهرداری نیست. با این حال، انتقاد، همواره سازنده است و وظیفه خود می‌دانیم به مشکلاتی که در حیطه وظایف شهرداری است، رسیدگی کرده و سایر مشکلات را نیز که در چارچوب تعامل با دستگاه‌های اجرایی قابل حل باشند، پیگیری کنیم.

وی تصریح کرد: سامانه‌های ارتباطی شهرداری، شماره تلفن ۱۳۷، ایمیل شخصی بنده و راه‌های ارتباطی حراست و بازرسی، در خدمت اطلاع‌یابی از نظرات شهروندان است.

شهردار تبریز با بیان این‌که شهرداری، مجموعه‌ای است که به صورت شبانه‌روزی و با تلاش بی‌وقفه در خدمت شهروندان است، اظهار داشت: این تلاش بی‌وقفه در ایام‌الله دهه فجر، بیشتر بارز است و دهه فجر، یکی از دوره‌های مهمی است که همواره در زمان‌بندی پروژه‌های عمرانی مورد توجه قرار می‌گیرد.

شهین‌باهر یادآور شد: در ایام‌الله دهه فجر شاهد افتتاح ۳۹ پروژه عمرانی و خدماتی با اعتباری بالغ بر ۲۶۲ میلیار در سطح شهر بودیم که بخش عمده آن‌ها رفع نیازهای قدیمی و محله‌ای شهر را مورد توجه قرار داده است؛ پروژه‌های دیگری نیز پیش‌بینی شده که تا پایان سال و با نزدیک‌شدن به ایام نوروز، تقدیم شهروندان خواهد شد.

وی همچنین از حضور خانواده شهرداری تبریز، در راهپیمایی امروز، زیبا و باشکوه ۲۲ بهمن قدردانی کرد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 11681 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60652 بازدید ]
9 سال پيش [ 35880 بازدید ]
9 سال پيش [ 21147 بازدید ]
7 سال پيش [ 20721 بازدید ]
6 سال پيش [ 14449 بازدید ]
9 سال پيش [ 14135 بازدید ]
9 سال پيش [ 13085 بازدید ]
7 سال پيش [ 11282 بازدید ]
8 سال پيش [ 10267 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9696 بازدید ]
5 سال پيش [ 9441 بازدید ]
5 سال پيش [ 9094 بازدید ]
6 سال پيش [ 8370 بازدید ]
5 سال پيش [ 8354 بازدید ]
8 سال پيش [ 8312 بازدید ]
4 سال پيش [ 8222 بازدید ]
5 سال پيش [ 7951 بازدید ]
6 سال پيش [ 7897 بازدید ]
4 سال پيش [ 7610 بازدید ]
ادمین تبریز ما 4 روز پيش [ 32 بازدید ]
ادمین تبریز ما 13 روز پيش [ 59 بازدید ]
ادمین تبریز ما 20 روز پيش [ 52 بازدید ]
ادمین تبریز ما 22 روز پيش [ 50 بازدید ]
ادمین تبریز ما 25 روز پيش [ 53 بازدید ]
ادمین تبریز ما 25 روز پيش [ 59 بازدید ]
ادمین تبریز ما 29 روز پيش [ 67 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1692 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2109 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2176 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1716 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1631 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2090 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1665 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1754 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2036 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1481 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1560 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1640 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 309 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 259 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 534 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 108 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 607 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 664 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 587 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 587 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 31 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 871 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 197 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 628 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 549 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 596 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 434 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 821 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 502 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید