یکشنبه, ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ /
6961
۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۶:۰۵
394 بازدید
۰

بهره برداری ازنهمین  ایستگاه اتوبوس نسل جدید

تبریز ما: مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه از بهره برداری نهمین  ایستگاه اتوبوس نسل جدید در آستانه تبریز۲۰۱۸ خبر داد. به گزارش تبریز ما به نقل از شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه فرخ جلالی گفت: در راستای نوسازی و احداث سایه بانهای مدرن و همچنین آمادگی برای تبریز  ۲۰۱۸  نهمین  ایستگاه اتوبوس […]



تبریز ما: مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه از بهره برداری نهمین  ایستگاه اتوبوس نسل جدید در آستانه تبریز۲۰۱۸ خبر داد.

به گزارش تبریز ما به نقل از شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه فرخ جلالی گفت: در راستای نوسازی و احداث سایه بانهای مدرن و همچنین آمادگی برای تبریز  ۲۰۱۸  نهمین  ایستگاه اتوبوس در پایانه آبرسان مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی افزود: در حال حاضر کار احداث ۹ دستگاه سایه بان در ایستگاههای ۱۷ شهریور، جانبازان،  فارابی ، عینالی،صدر، طوبی، میدان شهداء وپایانه آبرسان  با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان ، در آستانه بازگشایی مدارس  به پایان رسیده است و در اختیار همشهریان و مسافرین عزیز قرار گرفته است . 
جلالی تاکید کرد: در ساخت سایه بانهای جدید تلاش گردیده تا به لحاظ وجود امکانات و شکل بصری و مبلمان شهری بهترین اقدامات انجام گیرد تا رضایتمندی شهروندان جلب گردد و انتظار داریم شهروندان محترم در خصوص حفظ و نگهداری این سایبانها با شرکت واحد همکاری های لازم را داشته باشند. 
مدیرعامل اتوبوسرانی تبریز جلب رضایت مسافرین و افزایش مشارکت شهروندان جهت استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی را ضروری خواند واظهار داشت: یکی از راهکارهای تحقق این مهم مناسب بودن وضعیت ایستگاه های اتوبوس و فراهم نمودن زیرساخت و زمینه های لازم نوسازی ناوگان می باشد.
جلالی در خصوص ویژگیهای ایستگاههای جدید تصریح کرد: این ایستگاه‌ها با برخورداری از مزیتهای فراوان نسبت به ایستگاههای قبلی وبا طراحی ظاهری متفاوت و  مناسب سازی شده با اصول جهانی برای معلولین و افراد کم توان  و همچنین با نصب تلویزیون ،باکس روزنامه ،ساعت اذان گو به عنوان نهاد فرهنگی در حوزه حمل ونقل عمومی نقش موثری در آموزش شهروندی ایفاد می نماید.
وی خاطر نشان کرد: پایانه آبرسان  بلحاظ موقعیت جغرافیای شهری و همچنین  بعنوان شریان اصلی در جابجایی مسافر از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و از طرفی با مد نظر قراردادن مبلمان شهری و حذف سازه های قدیمی  ضرورت کار را دوچندان می نمود که در آستانه بازگشایی مدارس جهت جلب رضایت شهروندان عملیات اجرایی فاز دو این پایانه به اتمام رسیده و مورد بهره برداری قرار گیرد. 
مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه  در پایان اظهار امیدواری کرد با تامین بودجه های مورد نیاز در آینده در تمامی ایستگاههای مناطق اتوبوسرانی کار احداث سایه بانهای جدید در دستور کار قرار گیرد. 

بهره برداری ازنهمین  ایستگاه اتوبوس نسل جدید

بهره برداری ازنهمین  ایستگاه اتوبوس نسل جدید

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 6961 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58223 بازدید ]
7 سال پيش [ 33460 بازدید ]
8 سال پيش [ 18815 بازدید ]
5 سال پيش [ 18399 بازدید ]
5 سال پيش [ 12173 بازدید ]
7 سال پيش [ 11851 بازدید ]
8 سال پيش [ 10730 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9005 بازدید ]
7 سال پيش [ 7905 بازدید ]
5 سال پيش [ 7490 بازدید ]
4 سال پيش [ 7335 بازدید ]
4 سال پيش [ 6823 بازدید ]
5 سال پيش [ 6145 بازدید ]
6 سال پيش [ 6116 بازدید ]
2 سال پيش [ 6075 بازدید ]
4 سال پيش [ 5877 بازدید ]
4 سال پيش [ 5856 بازدید ]
4 سال پيش [ 5781 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 264 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 477 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 27 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 28 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 335 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 317 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 245 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 273 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 266 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 646 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 259 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 293 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 335 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 650 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 297 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 46 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 260 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 39 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید