پنجشنبه, ۵ شهریور ۱۴۰۵ /
9375
۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۸
566 بازدید
۰

ترکیه از اولویت‌های دیپلماسی شهری تبریز است

[ad_1] تبریز ما: شهردار تبریز در دیدار با سرکنسول ترکیه در شهر تبریز، با بیان این‌که «تبریز ۲۰۱۸» یک موقعیت کم‌نظیر برای جهت‌گیری بین‌المللی تبریز است، افزود: با توجه به اشتراکات دینی، فرهنگی و زبانی، شهرهای مختلف ترکیه، از اولویت‌های دیپلماسی شهری تبریز است. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج‌ شهین‌باهر در این دیدار با […]



[ad_1]


ترکیه از اولویت‌های دیپلماسی شهری تبریز است

تبریز ما: شهردار تبریز در دیدار با سرکنسول ترکیه در شهر تبریز، با بیان این‌که «تبریز ۲۰۱۸» یک موقعیت کم‌نظیر برای جهت‌گیری بین‌المللی تبریز است، افزود: با توجه به اشتراکات دینی، فرهنگی و زبانی، شهرهای مختلف ترکیه، از اولویت‌های دیپلماسی شهری تبریز است.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج‌ شهین‌باهر در این دیدار با اشاره به این‌‌که ایران و ترکیه، در دوره‌های مختلف تاریخی، ارتباطات مطلوبی داشته‌اند، افزود: نقش تبریز در پیوند تاریخی بین دو کشور، بسیار حایز اهمیت است و البته می‌تواند فعال‌تر از این نیز باشد.

وی با بیان این که مباحث اقتصادی و صنعتی مهمی می‌تواند در ارتباطات طرفین پایه‌گذاری شود، ادامه داد: باید از ظرفیت‌های طرفین، برای جبران خلاها بهره بگیریم و با شناسایی نیازها و منافع متقابل، زمینه همکاری‌های عملی را مطالعه و اجرا کنیم.  

شهردار تبریز با اشاره به تجربیات مهم مدیریت شهری ترکیه در حوزه‌های عمران و شهرسازی، به خصوص در زمینه مدیریت حاشیه‌نشینی، افزود:  این مزیت اجرایی، با توجه به وسعت حاشیه‌نشینی تبریز، می‌تواند یک نقطه همکاری ایده‌آل باشد.

شهین‌باهر خاطرنشان کرد: حمل‌و‌نقل عمومی و صنایع خدماتی از دیگر موضوعاتی است که می‌تواند محور همکاری مدیریت شهری تبریز با شهرهای مختلف ترکیه باشد.

شهردار تبریز با اشاره به خواهرخواندگی تبریز با دو شهر استانبول و ارزروم، بر لزوم توسعه مناسبات فرهنگی و تسهیل در ارتباطات گردشگری تاکید کرد.

‌چالار فاهری، سرکنسول ترکیه در تبریز نیز در این دیدار با تبریک انتخاب مهندس شهین‌باهر به عنوان شهردار تبریز، گفت: در سال‌های اخیر، شهرداری تبریز نقش موثری در توسعه ارتباطات ایران و ترکیه داشته‌است، امیدواریم این نقش، در دوره مدیریت جدید شهرداری نیز تداوم داشته باشد.

وی متذکر شد:  همان‌طور که اشاره کردید، ترکیه در سال‌های اخیر، برنامه‌های موثری در مورد حاشیه‌نشینی داشته است؛ این اقدامات با تبادل هیئت‌های کارشناسی، می تواند در بافت‌های حاشیه‌نشین تبریز نیز مطالعه شود.

سرکنسول ترکیه «تبریز ۲۰۱۸» را یک فرصت ویژه برای ایجاد تحول در گردشگری تبریز خواند و  افزود: با توجه به تجربه گردشگری ترکیه، آماده همکاری برای برگزاری کارگاه‌های تخصصی توریسم ویژه فعالان گردشگری هستیم.

فاهری اضافه کرد: اشتراک تجربیات دو طرف در صنایع تولید زباله از برق و همچنین اتوبوس‌های سریع‌السیر، موضوع دیگری است که دارای قابلیت همکاری مشترک است. 

وی از برگزاری همایش گردشگری تبریز از سوی این کنسولگری در آینده‌ای نزدیک، خبر داد و اظهار امیدواری کرد، این همایش با همکاری شهرداری تبریز، زمینه معرفی تبریز را در شهرهای مختلف ترکیه فراهم کند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9375 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60622 بازدید ]
9 سال پيش [ 35853 بازدید ]
9 سال پيش [ 21112 بازدید ]
7 سال پيش [ 20696 بازدید ]
6 سال پيش [ 14417 بازدید ]
9 سال پيش [ 14113 بازدید ]
9 سال پيش [ 13049 بازدید ]
7 سال پيش [ 11255 بازدید ]
8 سال پيش [ 10231 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9663 بازدید ]
5 سال پيش [ 9416 بازدید ]
5 سال پيش [ 9044 بازدید ]
6 سال پيش [ 8323 بازدید ]
5 سال پيش [ 8288 بازدید ]
8 سال پيش [ 8273 بازدید ]
3 سال پيش [ 8187 بازدید ]
5 سال پيش [ 7926 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 163 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1648 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2105 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1652 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1587 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2050 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1624 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1693 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1520 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1604 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1495 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1362 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1326 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 630 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 873 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 546 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 608 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 483 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 947 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 571 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 666 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 621 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 580 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 673 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 392 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 535 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 637 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 661 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید