شنبه, ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ /
84329
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
32 بازدید
۰

۲۵ دستگاه اتوبوس برقی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تبریز شد

همزمان با جشن‌های هفته وحدت و گرامیداشت هفته دولت ۴۰ دستگاه اتوبوس جدید و ماشین آلات جدید خریداری شده توسط شهرداری تبریز که ۲۵ دستگاه از این تعداد اتوبوس برقی و بقیه دیزلی می باشند و رونمایی و وارد ناوگان حمل و نقل درون‌شهری تبریز شد.



همزمان با جشن‌های هفته وحدت و گرامیداشت هفته دولت ۴۰ دستگاه اتوبوس جدید و ماشین آلات جدید خریداری شده توسط شهرداری تبریز که ۲۵ دستگاه از این تعداد اتوبوس برقی و بقیه دیزلی می باشند و رونمایی و وارد ناوگان حمل و نقل درون‌شهری تبریز شد.

به گزارش شهریار، این مراسم با حضور دکتر سعیدرضا جندقیانی مدیرکل دفتر محیط‌زیست و خدمات‌شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور و رییس اداره مطالعات راهبردی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری ها و اعضای شورای اسلامی شهر در محل مصلی امام خمینی(ره) و در جوار بنای تاریخی ارک علیشاه برگزار شد همچنین اسناد مالکیت فاز دو خاوران واگذار شد.

 آیت‌الله مطهری اصل نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز  در مراسم رونمایی از اتوبوس‌های برقی و ماشین‌آلات مکانیزه شهرداری تبریز، ضمن تبریک خجسته میلاد حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی(ص)، با اشاره به خدمات شایان دولت به مردم، خوشرویی و خوش‌برخوردی مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی و خدماتی بویژه شهرداری‌ها با مردم را مایه افزایش اعتماد و علاقمندی مردم به دولت و نظام دانست.
وی همچنین ضمن ابراز خرسندی از تلاش‌های شهرداری تبریز در ارایه خدمات ارزنده به شهروندان، خرید و راه‌اندازی اتوبوس‌های برقی در شهر تبریز را مایه رضایت‌مندی شهروندان و کاهش ‌آلایندگی هوای تبریز دانست.  

۲۵ دستگاه اتوبوس برقی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تبریز شد

وی همچنین با اشاره به حل معضل ۳۰ ساله شهرک خاوران و رفع مشکل اسناد مالکیت فاز ۲ خاوران، ضمن قدردانی از تلاش‌های آقای استاندار و شهردار تبریز در رفع این معضل ۳۰ ساله، آغاز صدور اسناد مالکیت به صاحبان قراردادهای واگذاری را در چنین روز فرخنده‌ای را به فال نیک گرفت و ابراز امیدواری کرد با صدور اسناد مالکیت فازهای یک و ۲ خاوران شاهد آبادانی روزافزون این منطقه باشیم.
۲۵ دستگاه اتوبوس برقی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تبریز شد


بهرام سرمست استاندار آذربایجان‌شرقی نیز در این مراسم با اشاره به تقارن هفته دولت با هفته وحدت و فرخنده روز میلاد با سعادت خاتم انبیاء حضرت محمد رسول‌الله، گفت: هم‌افزایی و تعامل سازنده بین مدیریت استان و مدیریت‌شهری مانع از آن شد که روند خدمت‌رسانی به شهروندان تبریزی متوقف شود.
وی همچنین با اشاره به جایگاه ویژه استان آذربایجان‌شرقی در بین سایر استان‌ها گفت: آذربایجان‌شرقی به لحاظ حجم اعتبارات هزینه شده رتبه نخست را دارا می‌باشد و از نظر میزان سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته نیز در بین سه استان برتر کشور قرار دارد.
یعقوب هوشیار شهردار تبریز نیز در این مراسم ضمن تبریک این روز فرخنده گفت: خداوند را شاکریم که این توفیق بزرگ را نصیب‌مان کرد تا در چنین عید خجسته‌ای شاهد رونمایی و بهره‌برداری از پروژه‌های زیست‌محیطی، عمرانی و خدماتی به ارزش ۶ هزار میلیاردتومان در شهر تبریز باشیم.

۲۵ دستگاه اتوبوس برقی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تبریز شد

وی همچنین با اشاره به اینکه از هفته دولت تا هفته دفاع مقدس شهرداری تبریز ۳۰ پروژه را به بهره برداری خواهد رساند، افزود: در همین راستا امروز به میمنت  فرخنده میلاد حضرت محمد رسول‌الله(ص) برای اولین بار در شهر تبریز ۲۵ دستگاه اتوبوس برقی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی شهر  شده و در مسیر  BRT  به جابجایی شهروندان خواهند پرداخت.
هوشیار با اشاره به نقش اتوبوس‌های برقی در کاهش آلایندگی هوا، توجه به مباحث زیست‌محیطی شهر تبریز را از ویژگی‌های سیاست راهبردی دوره ششم شورای شهر برشمرد و افزود: در کنار راه‌اندازی ۴۰ دستگاه اتوبوس برقی و دیزلی، چندین دستگاه ماشین‌آلات سنگین و نمیه‌سنگین مکانیزه و پروژه‌های مرتبط با مدیریت پسماند نیز به بهره‌برداری می‌رسد.
وی بهره‌برداری از ۳۰ پارک محله‌ای دو پروژه مسیرگشایی شهید سعیدی و شهید بی‌مثل، چهار مجموعه ورزشی را از جمله پروژه‌هایی خواند که از هفته دولت تا هفته دفاع مقدس تقدیم شهروندان تبریزی خواهد شد.
شهردار تبریز با اشاره به حمایت‌های ویژه دولت خصوصاً در زمینه خرید اتوبوس‌های برقی، ضمن قدردانی از حمایت‌های دولت، میزان حمایت مالی دولت در سال گذشته را ۵۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و ابراز امیدواری نمود امسال این رقم به ۱۰۰۰ میلیارد تومان بالغ شود.
وی در خاتمه افزود: در این دوره شورا و مدیریت شهری ۳۵۰ دستگاه اتوبوس جدید خریداری  به ناوگان اتوبوس‌ران اضافه شده است و در همین مدت نیز ۲۵۰۰ دستگاه تاکسی با اعطای تسهیلات بانکی نوسازی شده و بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد تومان در زمینه توسعه متروی تبریز هزینه شده است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 84329 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60644 بازدید ]
9 سال پيش [ 35872 بازدید ]
9 سال پيش [ 21133 بازدید ]
7 سال پيش [ 20712 بازدید ]
6 سال پيش [ 14437 بازدید ]
9 سال پيش [ 14129 بازدید ]
9 سال پيش [ 13074 بازدید ]
7 سال پيش [ 11273 بازدید ]
8 سال پيش [ 10257 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9687 بازدید ]
5 سال پيش [ 9434 بازدید ]
5 سال پيش [ 9077 بازدید ]
6 سال پيش [ 8358 بازدید ]
5 سال پيش [ 8335 بازدید ]
8 سال پيش [ 8302 بازدید ]
4 سال پيش [ 8210 بازدید ]
5 سال پيش [ 7945 بازدید ]
6 سال پيش [ 7890 بازدید ]
4 سال پيش [ 7590 بازدید ]
ادمین تبریز ما 2 روز پيش [ 21 بازدید ]
ادمین تبریز ما 4 روز پيش [ 23 بازدید ]
ادمین تبریز ما 7 روز پيش [ 36 بازدید ]
ادمین تبریز ما 7 روز پيش [ 37 بازدید ]
ادمین تبریز ما 11 روز پيش [ 43 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 208 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1677 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2094 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2139 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1700 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1619 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2078 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1652 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1743 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 2026 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1466 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1549 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1629 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 1496 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 559 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 610 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 556 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 66 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 447 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 101 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 650 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 790 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 45 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 708 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 600 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 576 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 612 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 28 بازدید ]
شهریار نیوز 57 سال پيش [ 269 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 594 بازدید ]