سه شنبه, ۵ خرداد ۱۴۰۵ /
83592
۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۰
1529 بازدید
۰

فروش ۸ هزار بلیت برای «شهر خنده» /مردم بهترین اسپانسر ما هستند

بازیگر و کارگردان کمدی، با تأکید بر لزوم توجه به طنز به‌عنوان نیاز جدی جامعه، گفت: خنداندن مردم تبریز کار ساده‌ای نیست، اما تمام تلاشم را می‌کنیم تا فضای شاد و خانوادگی برای مخاطبان فراهم شود.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،بابک نهرین، در نشست خبری اجرای تازه‌ی خود با عنوان «شهر خنده» اظهار کرد: رسانه و هنرمندان در کنار هم می‌توانند نیرویی قدرتمند برای تغییر و نشاط اجتماعی باشند.

او با اشاره به تأثیر دوران کرونا بر تغییر ذائقه مخاطبان گفت: در دوران کرونا بسیاری از بازیگران نوظهور فضای مجازی وارد عرصه شدند و همین باعث شد نگاه مردم به طنز تغییر کند؛ ما نیز آیتم‌های نمایشی را به سمت موضوعات اجتماعی و روزمره بردیم تا از زاویه طنز به مشکلات جامعه بپردازیم.

نهرین درباره محتوای برنامه جدیدش افزود: در کمدی بازار به سفرهای خارجی ایرانیان و تأثیر آن بر رفتارهای اجتماعی می‌پردازیم، همچنین این برنامه در همکاری با آقای رنجی‌پور و در قالب دو آیتم اصلی تا دو ماه آینده ادامه خواهد داشت.

وی زمان برگزاری اجرا را ساعت ۱۰ شب اعلام کرد و گفت: نمایش با رده سنی مثبت ۱۵ سال اجرا می‌شود و اگرچه تلاش داریم حال‌و‌هوای خانوادگی داشته باشیم، اما حضور کودکان توصیه نمی‌شود.

این هنرمند با اشاره به اهمیت طنز در جامعه تصریح کرد: روحیه‌ی بالا و نشاط اجتماعی امروز باید از اولویت‌های ما باشد چراکه نمایش‌های کمدی تأثیر مستقیمی بر روحیه مردم دارند و باید جدی گرفته شوند؛ در کنار آن، ما بستر را برای حضور استعدادهای تازه نیز فراهم کرده‌ایم.

نهرین ضمن بیان اینکه در این نمایش ۱۵ بازیگر حضور دارند که اغلب از هنرمندان تئاتر هستند، افزود: تاکنون حدود ۸ هزار بلیت فروخته‌ایم و تمام ظرفیت تا ۲۵ آبان پر شده است. مردم بهترین اسپانسر ما هستند.

او محدودیت‌های طنز در کشور را یادآور شد و گفت: دایره کمدی در ایران و حتی در تبریز بسیار محدود است، درحالی‌که در جهان طنز هیچ مرزی ندارد. طنز بر لحظات آنی تکیه دارد و نیازمند آزادی خلاقیت است.

بازیگر «شهر خنده» با نگاهی انتقادی به وضعیت اجتماعی افزود: در جامعه امروز، بسیاری از والدین تنها به نمره اهمیت می‌دهند و ادب و احترام در نسل جدید کمرنگ شده؛ ما در نمایش‌هایمان بر این موضوع تأکید داریم.

او همچنین از مشکلات معیشتی هنرمندان سخن گفت: بازیگران در تأمین هزینه‌ها با چالش روبه‌رو هستند و برخی ناچار به بلاگری روی می‌آورند. حتی هنرمندانی داشتیم که به زباله‌گردی روی آورده بودند. حمایت از هنرمندان در کشور ما بسیار ضعیف است.

نهرین با بیان اینکه بلاگری می‌تواند مسیر درستی برای ورود به بازیگری باشد گفت: اگر بلاگر استعداد واقعی و دانش بازیگری داشته باشد، می‌تواند وارد این عرصه شود. اما بازیگر کمدی باید ذاتاً روحیه‌ی طنز و بداهه‌پردازی داشته باشد.

او با اشاره به تفاوت سلیقه مخاطبان گفت: ذائقه تماشاگران تغییر کرده؛ چیزی که گذشته باعث خنده می‌شد، امروز دیگر جذاب نیست. خنداندن فارسی‌زبان‌ها آسان‌تر است، اما ترک‌ها به‌دلیل خلق‌و‌خوی خاصشان سخت‌تر می‌خندند و اگر بخندند، از ته دل است. باید نمایش‌ها را به گونه‌ای طراحی کنیم که نسل Z را هم درگیر کند، چون این نسل فراموش شده است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 83592 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35757 بازدید ]
9 سال پيش [ 21002 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12923 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10092 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9325 بازدید ]
5 سال پيش [ 8914 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8195 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8088 بازدید ]
5 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1548 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1414 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1213 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 691 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 532 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 533 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 859 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 949 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1052 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 645 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 531 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 489 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 488 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 483 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 762 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 459 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید